Hama aduce cel mai nou radio digital

Publicat pe

Cu dimensiune compactă, aspect elegant și portabil, o contopire perfectă între design și tehnologie, acestea sunt câteva dintre atuu-rile dispozitivului DR200BT de la Hama care combină un radio digital și un difuzor Bluetooth într-un singur device.

Acum, oriunde te-ai afla, acasă sau la serviciu, în vacanță sau la o petrecere, Hama DR200BT este un radio digital care oferă recepție de o claritate excepțională datorită celei mai recente tehnologii DAB / DAB +

Pentru a vă bucura de mai multă muzică, funcția Bluetooth încorporată permite utilizarea radioului în combinație cu un dispozitiv mobil, cum ar fi un smartphone, tabletă sau notebook. Cu toate acestea, device-ul beneficiază de bateria reîncărcabilă integrată, care face ca radioul digital să fie partenerul perfect în orice împrejurare. Tehnologia Bluetooth 5.0 permite o transmisie de date mai rapidă și mai eficientă, astfel încât să puteți asculta muzică fără întrerupere până la opt ore.

Radio-ul Hama DR200BT „poate fi cadoul perfect atât pentru tine, cât și pentru orice persoană dragă ție.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter