Drama sfâșietoare a Andreei Marin. A pierdut două sarcini, înainte de a o naște pe Violeta: „E foarte dureros”

Publicat pe

Drama sfâșietoare a Andreei Marin i-a emoționat pe internauți până la lacrimi. Prezentatoarea TV a vorbit recent despre unul dintre cele mai marcante momente din viața ei. Înainte de a o naște pe fiica ei, Violeta, vedeta a pierdut două sarcini. Ea a fost nevoită să apeleze la avort, din cauză că sarcinile erau extrauterine. Iată ce sacrificii a făcut după ce a devenit mamă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Drama sfâșietoare a Andreei Marin nu e știută de multă lume. Pentru că se afișează mai mereu cu zâmbetul pe buze, puțini și-au imaginat că vedeta a trecut prin momente cumplite. În urmă cu mai mulți ani, înainte de a o naște pe fiica ei și a lui Ștefan Bănică, ea a pierdut două sarcini. Acestea au fost atunci extrauterine, astfel că, din păcate, a fost nevoită să apeleze la avort. Conform spuselor sale, a fost obligată să facă asta, ca să nu-și piardă viața.

Andreea Marin a făcut o confesiune dureroasă în cadrul emisiunii „În oglindă', prezentată de Mihai Ghiță. Printre altele, prezentatoarea TV a vorbit despre unele dintre cele mai grele momente din viața ei. În urmă cu mai mulți ani, înainte să devină mamă, ea a pierdut două sarcini. Deși își dorea foarte mult să nască, ea a fost nevoită să apeleze la avort, din cauză că sarcinile erau extrauterine.

Drama sfâșietoare a Andreei Marin: a pierdut două sarcini

Andreea Marin a descris acele momente ca fiind foarte dureroase. A povestit că e sfâșietor să te bucuri o lună de sarcină, iar mai apoi analizele să-ți arate că trebuie să renunți la ea, ca să nu-ți pierzi viața. În urma experiențelor cumplite, a spus că pentru ea așteptarea unui copil sănătos a fost o mare provocare.

„Am avut două sarcini extrauterine. Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină. E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața.

Nu ai o alegere, practic, de făcut. De aceea așteptarea unui copil, a unui copil sănătos, a fost pentru mine o mare provocare și un aspect greu al vieții.', a spus Andreea Marin, în emisiunea „În oglindă', găzduită de Mihai Ghiță, conform cancan.ro.

A pierdut două sarcini, înainte de a o naște pe fiica ei, Violeta

Din fericire, ulterior, Andreea Marin a devenit mamă și a adus-o pe lume pe fiica ei și a lui Ștefan Bănică. După ce frumoasa Violeta a venit pe lume, vedeta nu a stat pe gânduri și a luat o pauză de la carieră, pentru a se ocupa de ea. Prezentatoarea TV a renunțat atunci la emisiunea „Surprize! Surprize!', dar nu regretă asta nicio clipă.

„În momentul în care devii părinte, prioritățile se schimbă și nu mai e important doar ceea ce reușești să faci pentru comunitate sau alături de colegii tăi, ci e foarte important să fii un părinte, cu adevărat, pentru copilul tău.

(…) Eu am renunțat la 'Surprize!Surprize!', un mare succes pe atunci, pentru fetița mea, deci nu pot să spun că nu i-am fost alături.(…) N-am regrete', a spus Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter