Mesajul transmis de Laurențiu Reghecampf după ce a depus actele de divorț: „Va veni un moment când...”

Publicat pe

Laurențiu Reghecampf a postat un mesaj surprinzător, la scurt timp după ce a depus actele de divorț. Antrenorul Universității Craiova a revenit pe rețelele de socializare, după ce celelalte conturi i-au fost închise, în mediul online. Acum, el a revenit pe un cont mai vechi de Instagram, loc în care a transmis o replică cu subînțeles. Iată despre ce este vorba!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laurențiu Reghecampf a postat un mesaj surprinzător, la scurtă vreme după ce a depus actele de divorț. În urmă cu câteva zile, în presă s-a speculat că el și-ar fi închis contul de Instagram, cel care i-a „explodat' în scurt timp, în privința numărului de urmăritori. Ei bine, adevărul este cu totul altul. Contul respectiv i-a fost, de fapt, închis, motiv pentru care acum a revenit pe un cont de-al lui mai vechi.

Întreaga lume mondenă vuiește, după ce Laurențiu Reghecampf a confirmat că depus actele de divorț. Astfel, el a dat de înțeles că relația dintre el și Anamaria Prodan s-a închieiat. În urmă cu trei zile, cunoscutul antrenor a postat un mesaj controversat pe rețelele sociale, în plin divorț de sexy-impresară.

Citește și: Ce avere aveau Anamaria Prodan și Reghe la începutul relației:„Trăiau destul de modest'

Citește și: Ce poză a postat Anamaria Prodan în plin divorț de Reghe.Imaginea a stârnit un val de reacții

Citește și: România propune la Oscar 2022 filmul lui Radu Jude, „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc'

Citește și: Noua iubită a lui Cristian Boureanu arată identic cu Laura Dincă.În ce ipostaze au fost surprinși îndrăgostiții

Mesajul transmis de Laurențiu Reghecampf după ce a depus actele de divorț

După ce contul de Instagram i-a fost închis, cel care a adunat zeci de mii de urmăritori foarte rapid, Laurențiu Reghecampf este activ acum pe un cont mai vechi de-al lui. Pe acesta nu se regăsește nicio poză cu el și sexy-impresara, ci doar cu copiii. În imagini apar atât el, cât și cei doi fii ai săi, din prima căsătorie și din cea cu Anamaria Prodan, dar și cu fetele ei.

Cea mai recentă postare făcută de Laurențiu Reghecampf pe acest cont le-a captat atenția tuturor internauților care-l urmăresc. Acum trei zile, antrenorul a pus o poză cu o carte și un mesaj ce i-a făcut pe mulți să-și ridice semne de întrebare.

Mesajul transmis de Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare anunță că va veni o clipă când trebuie să hotărăști dacă întorci o pagină sau închizi complet carte.

„Va veni un moment când trebuie să decizi să întorci o pagină sau să închizi cartea', e mesajul distribuit de Reghe pe contul lui oficial de Instagram.

În plus, în dreptul imaginii cu cartea și mesajul, Laurențiu Reghecampf a scris și următoarele cuvinte: „Momentul Zero'.

Fina cuplului Prodan-Reghecampf, dezvăluiri neștiute despre averea lor

Anamaria Prodan a fost invitată de curând la emisiunea lui Măruță, de pe Pro Tv. Atunci, impresara spunea că Reghe va pleca din căsnicie doar cu salariul de antrenor și o casă în America, pentru că banii ar fi rămași moștenire de la mama ei. Fina lor, Ramona Lăzuran, a declarat însă că cei doi ar fi muncit și crescut împreună. În plus, a susținut că la începutul relației aceștia ar fi trăit destul de modest.

„Eu îi cunosc pe acești oameni foarte bine, vorbesc cu ei, am vorbit cu ei, sunt parte din mine și familia mea, parte din copilul meu pentru că sunt părinți spirituali pentru Maya, fiica mea. Ei trăiau destul de modest, în ciuda faptului că doamna Ionela Prodan avea un statut și o avere impresionantă și atunci.

(…) Ei au muncit împreună și au crescut împreună. Însă, hai să nu mai aruncăm cu piatră pentru că Laurențiu Reghecampf nu este crescut de nimeni. Eu nu cred că nașa mea, Anamaria Prodan, și-ar fi luat vreodată lângă ea un nimeni.

Omul acesta s-a născut cineva, a muncit enorm. A plătit cu prețul copilăriei tot ce are și cine este. Pentru că el nu a avut copilăria pe care au avut-o toți copiii, el a muncit enorm pentru a ajunge unde a ajuns, ca jucător în primul rând’, a spus Ramona Lăzuran la Exclusiv VIP de pe Prima Tv.

Sursă foto: Instagram, captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter