Fiica Roxanei Ciuhulescu are grave probleme la coloană: „Trebuie să poarte un corset non-stop”

Publicat pe

La doar 13, fiica Roxanei Ciuhulescu are grave la coloana vertebrală. Adolescenta a acuzat dureri mari de spate, așa că mama ei a decis să apeleze la ajutorul unui specialist. Vedeta a început să se îngrijoreze atunci când a observat că Ana are un umăr mai jos și unul mai sus.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Școala online le provoacă copiilor, din păcate, pe lângă afecțiuni cum ar fi depresia, și altfel de probleme grave de sănătate. Acesta este, cel mai probabil, și cazul Anei, fiica Roxanei Ciuhulescu. După ce a observat că umerii adolescentei nu stau la același nivel, vedeta i-a cumpărat un birou și un scaun care trebuiau să o ajute să își indrepte postura.

Fiica Roxanei Ciuhulescu are grave probleme la coloană. Ce diagnostic i-au pus medicii

Speriată că postura Anei nu s-a îndreptat nici după i-a cumpărat un birou și scaun special, fiica Roxanei Ciuhulescu a ajuns, împreună cu mama ei la un spital din Miercurea Ciuc, iar specialiştii i-au recomandat tratament, dar şi purtarea unui corset.

„În toamna anului trecut, am observat că Ana mea avea un umăr mai jos şi altul mai sus. I-am corectat în permaneţă postura, am insistat să înveţe doar la birou/masă, dar până la urmă de ce mi-a fost frică nu am scăpat. În vară, lucrurile păreau că s-au agravat, un omoplat era mult ieşit în afară.

Am dat fuga la doctorul Ion Bogdan Codorean, unul dintre cei mai buni medici ortopezi din România. De la primul consult, el mi-a zis că Ana trebuie să facă neapărat radiografii la coloană. Cu ocazia asta, l-am întrebat şi dacă Ana va mai creşte, că mie mi se pare că din acest punct de vedere, nu-mi seamănă deloc.

La 13 ani are doar 1,62 m. La vârsta ei, eu deja aveam 1,75. Am făcut radiografie, iar verdictul a fost nimicitor: scolioză toraco-lombară. Ştiam câte ceva despre ea, pentru că şi eu am avut scolioză şi cifoză în copilărie, dar eu crescusem 14 cm în 3 luni. Când am intrat la liceu, deja măsuram 1,92 şi mă dureau toate oasele. Dar am făcut exerciţii medicale şi fizioterapie', a povestit Roxana Ciuhulescu pe blogul ei.

Citește și: Roxana Ciuhulescu, despre dramele care i-au măcinat sufletul

Citește și: Roxana Ciuhulescu şi soţul ei, declaraţii siropoase şi îmbrăţişări pe plajă

Citește și: Laurențiu Reghecampf și iubita lui însărcinată au aflat sexul bebelușului

Roxana Ciuhulescu a suferit de depresie postnatală

În vara anului 2018, la 40 de ani, Roxana Ciuhulescu a devenit mamă pentru a doua oară, atunci când a adus pe lume un băiețel, pe nume Cezar Ioan.

Totul a decurs perfect și atât mama, cât și copilul au primit nota 10. Vedeta mărturisește că se bucură acum de o perioadă foarte frumoasă a vieții sale, însă în urmă cu 10 ani, după nașterea primului copil a trecut prin clipe extrem de dificile.

„După prima naștere a fost o perioadă foarte grea în viața mea. Nu aș vrea să mă autovictimizez. Am depășit de mult acea perioadă, însă a fost foarte greu și asta datorită în special oboselii. Oricum, de felul meu sunt o persoană care doarme puțin.

Țin minte că în 2008, când am născut pe 14 februarie primul copil, în maternitate nu am dormit absolut deloc, când am ajuns acasă, în primele zile, nu știu dacă am ciupit 15-20 de minute între alăîptări, drept pentru care oboseala și-a spus cuvântul.

Cred că este principalul factor care duce la depresia postnatală. N-am realizat în prima fază că sufăr de depresie până când am vorbit cu pediatra copilului, care mi-a spus că este o chestie normală. Nu am avut timp să apelez la psihologi, eram preocupată doar de copil. Treaba asta a durat vreo trei luni de zile.

De felul meu sunt o persoană care plânge foarte rar și foarte greu, nu sunt genul de smiorcăită. Atunci, însă, după cinci zile nedormite eram dărîmată fizic și mental. Și plângeam foarte des. Nu mai aveam nici poftă de mâncare. Eu am luat 24 de kilograme în prima sarcină. În două luni, am dat jos 26 de kilograme. Am slăbit enorm. de nesomn, oboseală, stres’, – a povestit Roxana Ciuhulescu în emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV.

Cu ce se ocupă fosta vedetă ProTV acum

Din vara anului trecut, Roxana Ciuhulescu este consilierul ministrului Tineretului și Sportului, însă recunoaște că i-ar plăcea să revină la marea sa dragoste, televiziunea.

„Cel mai important este că, din 31 august, am început să lucrez în Minis­terul Tineretului şi Sportului (MTS), în calitate de consilier al ministrului. Eu nu am nicio afiliere po­li­tică.

Politica nu mi-a plăcut nicio­da­tă, nici nu mă pricep la ea şi, în general, nu mă im­plic în lu­cruri pe ca­re nu ştiu să le ges­tionez.

Dar sportul e domeniul meu – am fost şi eu sportiv de per­for­manţă, am ju­cat hand­bal în lotul na­ţional, şi fac sport în continuare – şi am primit această pro­pu­nere, de a deveni consilier, strict din dragoste pentru sport şi din dorinţa de a face lucruri bune pen­tru sportivi.

În plus, munca din mi­nis­ter îmi e şi ea de folos, ca să-mi con­serv starea de spirit po­zitivă. Pentru mi­ne, ideea asta, de a ajuta oamenii, în ge­neral, e foarte im­portantă’, a mărturisit Roxana Ciuhulescu pentru Formula As.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter