Cum scapă soția lui Ilie Năstase de "fantomele trecutului"! Ioana nu mai vrea să simtă în casă prezența lui Brigitte...

Publicat pe

Ioana, soția lui lui Ilie Năstase, e decisă să șteargă orice urmă a prezenței lui Brigitte, fosta nevastă a tenismenului, din casa în care locuiesc. Drept urmare, la fel ca și predecesoarele ei, a trecut la renovarea locuinței.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Soția lui Ilie Năstase e hotărâtă să aducă un suflu nou în casa în care locuiește acum alături de soțul ei, casă care, din păcate pentru ea, încă păstrează amintirile fostelor mariaje ale tenismenului. Drept urmare, Ioana are planuri mari și a început deja să le pună în practică…

Citește și: Cum arată Bella, fiica adoptivă a lui Nicole Kidman și a lui Tom Cruise. La 27 de ani, tânăra refuză să se afișeze în public

„Simțeam niște energii negative”

După ce Brigitte a făcut, la rândul ei, curățenie după Amalia, fosta soție tenismenului, acum a venit rândul Ioanei să elimine semnele trecerii brunetei prin viața lui Ilie Năstase.

„Nu suport ideea de a sta în acelaşi loc unde Ilie a stat cu toate cele patru neveste. De fiecare dată când mergeam acolo, simţeam nişte energii negative, eram mereu agitată, nu aveam linişte şi parcă într-o stare conflictuală permanentă. I-am spus şi lui Ilie lucrul acesta şi chiar înainte de cununia civilă am discutat că cel mai bine pentru noi ar fi să locuim în altă parte', mărturisea Ioana cu ceva vreme în urmă.

Drept urmare, acum câteva zile la vila cuplului din Primăverii erau deja mpontate schelele, semn că Ilie Năstase a fost de acord cu dorința soției sale de a scăpa de energiile negative. „Încerc să schimb ceva şi prin casă, vreau să fac totul după gustul meu. Renovăm puţin, schimbăm mobilierul în dormitor şi în living', spunea Ioana anul trecut.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Cătălin Botezatu: „Când realizezi că se scurge viața, abia atunci ai vrea să mai faci ceva”/ EXCLUSIV

De la divorț… la nuntă

Deși relația lor a avut ceva urcușuri și coborâșuri, cei doi au surprins pe toată lumea căsătorindu-se… La numai un an de la cununia civilă, Ioana și Ilie Năstase s-au separat, nici măcar nu mai locuiau împreună, iar Ioana avea planuri pentru o nouă afacere. Îl mai ajuta pe Ilie Năstase doar când venea vorba despre cumpărături.

După mai multe încercări de a-și salva căsnicia și după numeroase discuții, varianta divorțului părea cea mai viabilă, însă… când nimeni nu se mai aștepta la o împăcare, cei doi s-au căsătorit religios.

La noi e totul la modul frumos. Și divorțul dacă avea loc era tot ceva frumos, pentru că la mijloc e Ilie Năstase și nimeni nu are voie să arunce cu pietre în el. Dacă am ajuns acolo, înseamnă că lucrurile nu mai erau așa cum voiam eu. Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele și atunci m-a făcut să plâng”, și-a explicat Ioana decizia.

Cum scapă soția lui Ilie Năstase de "fantomele trecutului"! Ioana nu mai vrea să simtă în casă prezența lui Brigitte...Cum scapă soția lui Ilie Năstase de "fantomele trecutului"! Ioana nu mai vrea să simtă în casă prezența lui Brigitte...

Ilie Năstase, un soț atent

Și iată că mariajul lor, spre surprinderea tuturor, funcționează. Mai mult, tenismenul nu se uită la bani când vine vorba despre Ioana. Recent, soția lui Ilie Năstase. Pentru că, pe 15 septembrie, Ioana Simion împlinește 45 de ani, soțul ei s-a gândit să îi facă, în avans, un cadou memorabil. Drept urmare, Ilie Năstase a băgat adânc mâna în buzunar și, știind că soția lui este pasionată de bolizii de lux, i-a cumpărat un Bentley Continental GT Sport, cu două uși, mașină care valorează nu mai puțin de 240.000 de euro!

„Dedata aceasta, mașina e de la Ilie. Am primit cadou de la soțulmeu o mașină pe care mi-o doream foarte mult. Acum două săptămâni, cineva a parcat în fața blocului un Bentley modelul acesta și am zis: «wow, ce mașină frumoasă». Am fost imediat în reprezentanță și am luat-o pe loc. Mai am cinci mașini, diferite mărci, dar nu se compară cu aceasta. Este de vis', a mărturisit pentru Click! Ioana Năstase.

Foto: Facebook, click.ro, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter