Adda vorbește despre boala de care suferă. Artista e dependentă de injecții pe viață

Publicat pe

Cântăreața Adda a fost diagnosticată, în urmă cu un an, cu angioedem, o boală care se manifestă prin inflamarea rapidă a pielii. Din cauza problemelor de sănătate, artista s-a confruntat cu depresia și acum este dependentă de injecții pe viață. În cadrul unui interviu, vedeta a dat detalii despre afecțiunea care a schimbat-o.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sinceră din fire, Adda a vorbit despre boala de care suferă. Atunci când și-a dat seama că are probleme de sănătate a mers la medic. După mai multe investigații, cântăreața a fost diagnosticată cu angioedem, afecțiunea din cauza căreia este nevoită să urmeze un tratament injectabil în fiecare zi.

Adda spune că boala de care suferă poate să se manifeste oricând

Totodată, Adda spune că din cauza bolii este obligată, oriunde ar merge, să aibă tratamentul injectabil la ea, pentru că afecțiunea se poate manifesta în urce moment.

„Nu plec nicăieri fără injecție. Din fericire, nu am fost nevoită să o folosesc niciodată în acest an, de când s-a declanșat. Însă, sunt cu medicamentele.

Cum simt că mi se umflă fața sau îmi apar pe mine una alta, iau pastila și, oricum, o iau în fiecare zi să previn apariția.(…) Când ai angioderm, adică ai un edem în gât, nu este o senzație pe care ți-o induci tu psihic, este real', a declarat Adda la Antena Stars.

Ce i-a cerut Adda soțului ei atunci când suferea de depresie

Din cauza episoadelor depresive cumplite prin care a trecut, Adda a avut multe gânduri negre. A crezut inclusiv că va muri. Iată ce i-a cerut soțului ei, atunci când credea că nu va supraviețui depresiei.

„Obișnuia de când ne-am cunoscut să-mi cumpere trandafiri și acum un and e zile am început să am niște probleme de sănătate și am avut un moment în care am plâns într-o seară și pe masa din sufragerie era un buchet de trandafiri și întristețea mea de atunci am zis că Doamne ferește dacă va fi să-mi ia ultimul buchet să nu fie de trandafiri și cu acest prilej a aflat și el că nu-mi plac trandafiri. Eu nu i-am zis niciodată până atunci ca să nu se supere.', a mai adăugat Adda.

Ce este angioedemul, boala de care suferă Adda

Angioedemul (sau edemul Quincke) este o maladie, caracterizată de o inflamația rapidă (edem) a pielii, țesutului subcutanat, țesuturilor mucoase și submucoase. Este o boală similară urticariei.

Poate fi observată o extravazare dermică (subcutanată sau submucoasă) de lichid, ce conduce la edem localizat. Eliberarea mediatorilor vasoactivi ai inflamației crește permeabilitatea vasculară. Cel mai frecvent sunt afectate tegumentele tractului gastrointestinal și a celui respirator.

Angioedemul poate fi idiopatic sau indus de medicamente, alergeni (alimente), sau agenți fizici (vibrații, căldură).

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter