Cele mai așteptate cărți ale anului 2021 pot fi ale tale, de Black Friday de la LIBREX!

Publicat pe

Foarte puține zile ne mai despart de cel mai important eveniment pentru toți iubitorii de cărți: Black Friday de la LIBREX! Ziua de 12 noiembrie vine cu reduceri ca-n povești, de până la 90%, așa că poți cumpăra cărți pentru tot anul, prețuri incredibil de mici. 

Cea mai mare librărie online din România, LIBREX, ți-a pregătit oferte de nerefuzat atât la cărți individuale, dar și la pachete tematice. Indiferent de ce gen literar preferi, acum este șansa ta să îți completezi biblioteca și de ce nu, să cumperi cadouri pentru cei dragi. Cine poate refuza o carte? Când ești în pană de idei pentru cadouri, alege cu încredere cărți! 

Vineri, pe 12 noiembrie, LIBREX va pune la vânzare peste 1.000.000 de cărți cu reduceri de până la 90%. Ai o zi întreagă la dispoziție pentru a hotărî ce volume vor ajunge în biblioteca ta și care vor fi lecturile tale pentru finalul de an și de ce nu, chiar și pentru anul următor. Reducerile sunt reale, astfel că poți achiziționa chiar și carti online de la LIBREX la sub 10 lei. 

Toate comenzile vor fi expediate în maxim 3 zile de la plasarea comenzii. Acest lucru este posibil datorită faptului că volumele se află în stoc, iar comenzile vor fi procesate și livrate în cel mai scurt timp posibil. Astfel, nu va trebui să aștepți foarte mult pentru a te bucura de cărțile dorite. 

Așa cum îți spuneam mai devreme, vor exista și Pachete tematice, la prețuri excelente, perfecte pentru a fi dăruite sau în cazul în care vrei să citești autori și genuri literare noi. 

Reducerile se aplică la toate cărțile din pe site, indiferent de gen. Poți cumpăra romane polițiste, de dragoste, cărți de specialitate, de istorie, cărți pentru copii și multe altele. Chiar și cele mai așteptate cărți ale anului 2021 vor avea reducere, iar în continuare îți vom prezenta cele mai populare titluri ale acestui an! 

Dacă vrei să îți schimbi modul în care gândești, stilul de viață și să te simți mai bine în general, îți recomandăm cartea Când corpul spune nu, de Gabor Mate. Este o lucrare care explică efectele stresului asupra organismului și ce putem face astfel încât să preluăm controlul și să ne vindecăm. 

Cea mai așteptată carte din ultimii 30 de ani este Minciuna lui Michelangelo, de Igor Bergler. Criticii literari deja spun că este o adevărată capodoperă și un fenomen, așa că merită să îi acorzi o șansă, mai ales că este scrisă de către un autor român. 

Tot de la un autor român îți recomandăm și următoarea carte, de fapt de la o autoare: Iubirea te învăță, de Irina Binder. Dacă îți plac cărțile autoarei, atunci sigur ai așteptat noul volum care deja a impresionat cititorii fideli. Este o carte emoționantă, pe care o vei citi pe nerăsuflate! 

Nu uita: pe 12 noiembrie poți participa la cel mai important eveniment pentru toți iubitorii de cărți: Black Friday la LIBREX!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter