Mădălina Pamfile de la Bravo, ai Stil! rupe tăcerea despre iubitul ei: "Când se aude de bani, se înțelege că stau cu un moșneag"

Publicat pe

Mădălina Pamfile este într-o relație cu un bărbat originar din Albania. Cei doi au împreună două fetițe simpatice foc, însă despre iubitul vedetei nu se cunosc prea multe detalii. Ocazional, fosta asistentă de televiziune mai postează câte o fotografie cu acesta. În cadrul emisiunii Bravo, ai stil! a spus cum l-a cunoscut, dar a dat și detalii mai puțin știute despre partenerul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În cadrul emisiunii stilistice de la Kanal D s-a vorbit despre familia Mădălinei Pamfile, după ce Ioana Filimon a făcut o remarcă la adresa soțului ei.

În ediția de seara trecută, fosta asistentă de televiziune a început să plângă, în momentul în care a început să vorbească despre partenerul ei de viață și despre fetițele ei.

Citește și: Cine este Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil!.Are un trecut controversat

Citește și: O mai ţineţi minte pe Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre?Asistenta TV are o dulceaţă de fetiţă, care îi seamănă perfect!

Citește și: Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!, adevărul despre situația financiară de după divorț: „Lumea are senzația că trăiesc pe un pat de roze’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a vindecat Nicoleta Dragne, de la Insula Iubirii, de depresia postnatală:'Parcă ai un început de retard, așa te comporți!'

Mădălina Pamfile de la Bravo, ai Stil!, rupe tăcerea despre iubitul ei

În ediția de miercuri seară de la Bravo, ai Stil, Mădălina Pamfile a început să plângă, deranjată fiind de faptul că s-a adus în discuție partea financiară. Ioana Filimon a făcut o remarcă la adresa concurentei, dar și la adresa iubitului acesteia.

Mai exact, aceasta i-a spus că-și plătește voturile din banii iubitului ei. Însă, Mădălina Pamfile a reacționat și a spus că nu și-a dorit vreo secundă să pară o femeie care epatează, ci doar a vrut să fie una modestă. Ba chiar mai mult, susține că nu este adevărat ce a declarat Ioana Filimon despre ea și familia ei.

„Tu eșți cea care a deschis subiectul despre tatăl fetițelor mele. Ai înțeles? Nu te privește pe tine tatăl copiilor mei. Ia spune-mi cine e și spune-le și celor de acasă. Uită-te ce e pe online, încetează. Țoață lumea a luat-o că stau cu un milionar că e moș… Hai să nu vorbim despre familie și asumă-ți că ai zis lucrurile acestea. E vorba că s-a indus treaba asta acum ceva timp. Este chestia asta de situația financiară și că îmi dă bani să mă votez singură. Tu puteai să zici că mă votez fără să zici despre familia mea. Te-ai băgat într-o discuție… Te rog să nu mai vorbeșți despre familia mea. Eu nu vorbesc de gagică-tu, nimic. Chiar am pozat într-o fată modestă și mă consider o fată modestă și foarte ok.

Nu este adevărată situația, nu mai vorbi despre familia mea. Nu am făcut nicio dramă. Induci celor de acasă o idee care nu este adevărată. Când se aude de bani, se înțelege că stau cu un moșneag. Nu vreau că fetițele mele să audă asta. E o chestie în care te-ai băgat. Cei de acasă nu știu situația. Nu doresc să se vorbească despre familia mea. Eu sunt așa cum sunt, doar că am părinți și au altă mentalitate', a declarat vedeta în emisiunea „Bravo, ai stil', despre partenerul ei de viață.

„Este o poveste de iubire reală”

Concurenta a ținut să precizeze faptul că nu vrea să asocieze cuvântul bani cu partenerul ei. Cei doi s-au cunoscut, au decis să formeze o relație din dragoste, iar acum au două fetițe împreună.

„Părinții mei trăiesc într-o localitate, au vecini, neamuri, nu aș vrea să sufere. Nu vreau că relația cu al meu să se ducă într-o altă zonă pentru că este o poveste de iubire reală și a început dintr-o iubire foarte mare și cei de acasă, dacă alăturezi lângă un bărbat cuvântul bani, deja iubirea dispare. Nu aș vrea să se creeze o altă imagine tatălui copiilor mei', a mai precizat ea la Kanal D.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter