Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, întâlnire neașteptată cu Andreea Diaconu: "N-are sens să continuăm"

Publicat pe

Întâlnire neașteaptată la un resaturant de lux din Capitală. Gabi Bădălu și Bianca Drăgușanu s-au întâlnit cu domnișoara cu care a fost fotografiat omul de afaceri la un botez. Cum a decurs întreaga întâlnire, dar și cum a reacționat vedeta de televiziune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Diaconu și Gabi Bădălău au fost fotografiați la un eveniment privat, în urmă cu ceva timp. La botezul respectiv, Bianca Drăgușanu nu a participat.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, întâlnire neașteptată cu Andreea Diaconu: "N-are sens să continuăm"Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, întâlnire neașteptată cu Andreea Diaconu: "N-are sens să continuăm"

Ei bine, se pare că omul de afaceri a așeptat-o chiar să o conducă acasă pe tânara blondină, susținând că la momentul respectiv era un bărbat singur.

Citește și: Ce spune Claudia Pătrășcanu despre întâlnirea cu Gabi Bădălău, de la mall:„I-am lansat această propunere

Citește și: Claudia Pătrășcanu are un nou iubit? Gabi Bădălău a dat-o de gol:Probabil și-a refăcut viața sentimentală

Citește și: Margherita și-a găsit magazinul de haine vandalizat:„Mă întreb oare de ce

Citește și: Tavi Clonda, mesaj cu subînțeles pentru Gabriela Cristea, de ziua ei de naștere:„Călătoria în 4 și stai să vezi ce mai urmează

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, întâlnire cu Andreea Diaconu

Ei bine, se pare că cele două blondine s-au întâlnit pentru prima dată. Mai exact, aseară, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au mers la un restaurant de lux din Capitală.

Cei doi îndrăgostiți s-au întâlnit acolo cu Andreea Diaconu, tânara care a fost fotografiată alături de fostul iubit al Claudiei Pătrășcanu.

Dacă toată lumea se aștepta să iasă un scandal de proporții, lucrurile au evoluat în altă direcție. Cele două blondine s-au salutat și au decis să treacă peste evenimentul mai puțin plăcute. Ba chiar mai mult, se pare că nu mai există niciun fel de rivalitate între acestea.

'Subiectul e închis părarea mea, n-are sens să mai continuăm. Poate din respect un 'bună', da, dar doar atât. O salut bineînțeles, nu au fost divergențe, din contră, ne-am înțeles foarte bine. Am comunicat telefonic (n.r. despre Bianca Drăgușanu)', a povestit Andreea Diaconu.

Gabi Bădălău a postat prima imagine cu iubita lui

După mai multe certuri și împăcări, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au decis să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. Ei bine, cei doi au plecat și în vacanță împreună și au fost surprinși într-o ipostază extrem de romantică.

Omul de afaceri a decis să posteze fotografia pe contul său de socializare, dar a scris și un mesaj emoționant la postare.

„A mea, a scris Gabi Bădălău alături de fotografia cu Bianca Drăgușanu.

sursă foto- Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter