De ce i-a dat Lucian Viziru inelul soției după 11 ani de căsnicie: „I l-am oferit abia acum trei zile”

Publicat pe

Lucian Viziru i-a dat inelul soției sale, Ema, după 11 ani de căsnicie. Deși cererea în căsătorie a avut loc în urmă cu mai multă vreme, actorul a făcut abia acum acest pas. A explicat de ce, iar printre altele a dezvăluit că se gândește să se întoarcă în România, după ce s-a stabilit în Germania. Iată ce planuri are vedeta dacă va reveni în țara noastră! Surpriză uriașă pentru fani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lucian Viziru i-a dat inelul de logodnă soției lui abia după 11 ani de căsnicie. Actorul a revenit în țară pentru ceva timp alături de fiul lui. Artistul a venit din Germania după patru ani, pentru că nu a mai putut să reziste fără soția lui. A profitat de această vizită pentru a-i face o mega-surpriză partenerei sale de viață și i-a oferit Emei frumoasa bijuterie.

Lucian Viziru și soția lui, Ema, locuiesc de mai mulți ani în Germania. S-au stabilit acolo, pregătiți pentru o nouă viață. De curând, ea a primit un loc de muncă în România, astfel că s-a întors temporar, singură, fără familia ei. Dorul de partenera lui l-a făcut pe actor să revină pentru ceva vreme în țara noastră, alături de băiatul lui. S-au bucurat împreună de revederea emoționantă, iar cu această ocazie artistul i-a oferit ei și inelul de logodnă.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, înșelată de Silviu Prigoană cu fosta lui soție:„A dormit pe prag ca să îl iert'

Citește și: Momente intime între Prințul Harry și un bărbat:„Ne-am îmbrățișat și mi-a dat o ventuză pe buze'

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Mihaela Runceanu înainte de a fi ucisă, acum 32 de ani:„A avut un presentiment'

Citește și: Ce dietă ține Kate Middleton.Meniul Ducesei de Cambridge seamănă cu unul de spital

De ce i-a dat Lucian Viziru inelul soției după 11 ani de căsnicie

Lucian Viziru i-a făcut o surpriză de neuitat soției lui. Odată cu vizita în România, el a hotărât să-i ofere mamei fiului său inelul de logodnă. Gestul artistului a venit la 11 ani de la cererea în căsătorie. Invitat la emisiunea Teo Show, actorul a povestit că Ema este prima lui iubire, îndrăgostindu-se de ea iremediabil încă din liceu.

Lucian Viziru a făcut o serie de dezvăluiri emoționante în emisiunea prezentată de Teo Trandafir. A povestit că soția lui, Ema, i-a fost colegă de liceu și prima iubire. În adolescență, el a văzut o stea căzătoare și și-a dorit ca ea să-i fie parteneră de viață. Dorința i s-a îndeplinit 17 ani mai târziu. A cerut-o în căsătorie, însă fără inel, motiv pentru care i l-a oferit abia acum.

„Eu îmi aduc atât aminte, eu stăteam cu capul în poala ei și am văzut la un moment dat o stea căzătoare. Am zis: ‘Ce dorință să îmi pun? Vreau ca cea de lângă mine să fie nevasta mea.’

Nu s-a întâmplat atunci, în liceu, s-a întâmplat cu 17 ani mai târziu, în același loc. Pur și simplu, nu știu ce m-a apucat și am simțit că trebuie să o cer de soție. Dar, din păcate, fără inel, motiv pentru care i l-am oferit abia acum 3 zile.”, a declarat Lucian Viziru la Teo Show de pe Kanal D, notează wowbiz.ro.

Lucian Viziru se gândește să se întoarcă în România

Lucian Viziru se gândește să se întoarcă în România, după mai mulți ani petrecuți în Germania. Fratele lui Augustin Viziru a luat această idee în calcul, mai ales că soția lui, Ema, lucrează acum în țara noastră. Ba mai mult, el nu exclude posibilitatea de a reveni în televiziune.

„Ema stă într-un apartament închiriat, deci avem unde să stăm, dar deocamdată eu trebuie să îmi termin socotelile acolo, în Germania, cât mai repede cu putință și să văd ce fac aici.

În primul rând, o să fac, mai mult ca sigur, tenis, iar în rest, deși am spus-o pe net de mai multe ori, nu se știe niciodată dacă o să mai revin în televiziune', a adăugat el.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter