Adriana Bahmuțeanu, înșelată de Silviu Prigoană cu fosta lui soție: „A dormit pe prag ca să îl iert”

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu povestește, într-un interviu recent, că la un moment dat a fost înșelată de Silviu Prigoană cu fosta lui soție. Cei doi s-au fost căsătoriți de cinci ori și tot de atâtea ori au divorțat. Relația lor a fost presătată pe tot parcursul el de scandaluri publice și intrigi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum, vedeta în vârstă de 47 de ani a făcut dezvăluiri despre începuturile relației cu afaceristul. În urmă cu ani, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au cunoscut atunci când ea a venit la un interviu de angajare la postul de televiziune pe care bărbatul o conducea la momentul respectiv.

Într-un timp, Silviu Prigoană a început să îi facă avansuri acesteia, însă ea abia după câteva luni l-a acceptat, fără să știe că va fi înșelată.

Adriana Bahmuțeanu, înșelată de Silviu Prigoană cu fosta lui soție: „A dormit pe prag ca să îl iert'Adriana Bahmuțeanu, înșelată de Silviu Prigoană cu fosta lui soție: „A dormit pe prag ca să îl iert'

Adriana Bahmuțeanu, înșelată de Silviu Prigoană cu fosta lui soție. Cum a a început relația lor

Invitată în emisiunea online „În Oglindă', Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit cum a cucerit-o Silviu Prigoană, atunci când era era doar o angajată și el patronul televiziunii unde lucra.

„Eu aveam o viața foarte lejeră și mi s-a făcut o ofertă. M-a sunat un fost coleg din presă și mi-a spus că se deschide o televiziune de știri și că să vin să mă angajeze. Și m-am dus și m-a luat imediat domnul Prigoană, cum m-am îmbrăcat așa, de ce, și el mi-a zis că n-am ce să caut acolo așa îmbrăcată.

Eu am zic atunci că plec, că cine e ăsta care se comportă așa. Prietenul meu încerca să aplaneze, că așa e patronul. Apoi am dat o probă, am făcut proba cu asociatul lui Prigoană de la firma de salubrizare, un domn Eugen cu care sunt și acum în bune relații.

În condițiile în care el mă jignise înainte, eram cam nervoasă și l-am luat pe domnul Eugen la ștangă, cu gunoaiele din București, cu gunoierii care fac șpagă. Ei au zis apoi că sunt exact ce le trebuie lor.

„I s-au aprins beculețele după mine'

M-au angajat, am început să fac emisiuni, era totul bine și frumos, numai că după o perioadă, lui domnul Prigoană au început să i se aprindă beculețele după mine. (…) În momentul în care i s-a pus pata pe mine, producătoarea mea, cu care sunt și acum în relații bune, i-am botezat copiii, mă suna că venea el și fugeam la toaletă.

Stăteam în toaletă până începea emisiunea. Și așa am stat…fugeam de el până într-o zi. El tot mă invita la cafele. După vreo cinci sau șase luni nu mai puteam, ne tot amenința că ne dă afară. (…)

După cinci, șase luni de alergătură, fusese ziua mea de naștere și nu mi-am sărbătorit-o cu colegii. El a tot insistat să mergem la un restaurant, la Mircea Dinescu. Și m-am dus și n-am mai scăpat de el. Așa ne-am combinat.', a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Citește și: Nașa Adriana Bahmuțeanu, despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan:’Mi-aș dori să nu sufere…’

Citește și: Cum arată Adriana Bahmuțeanu în costum de baie, după ce a slăbit.A sărit de la 5 metri la Splash, vedete la apă!

Citește și: De cât timp nu mai locuiesc împreună Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf:„A stat cu noi în casă până după nuntă’

Citește și: Sorin Bontea, despre Chefi fără limite, de la Antena 1:„Am în echipă de toate…’

Relația lor a evoluat rapid, dar a fost cu năbădăi încă de la început

Atunci, lucrurile aveau să evulueze rapid între ei. Silviu Prigoană s-a mutat la ea, acesta fiind încă căsătorit cu Delia. Ulterior, cei doi au divorțat, iar Silviu și Adriana au devenit soț și soție cu acte.

Dar, deși totul părea extrem de frumos, Adriana Bahmuțeanu avea să fie înșelată de Silviu Prigoană, chiar cu Delia.

„El apoi se mutase la mine. Se mutase cu o valiză cu haine. Și după o lună de stat în casă, eu i-am zis că nu mai pot, că nu mai pot să trăiesc așa…emisiune – acasă. (…) Toți colegii știau și mie îmi era foarte rușine. Apoi a plecat de la postul de televiziune al lui Silviu Prigoană.

El între timp a divorțat de nevasta pe care o avea și care n-a avut nimic împotrivă. El s-a mutat la mine în casă, dar era căsătorit. A sunat-o pe nevastă de față cu mine și i-a spus: «Delia, vreau să divorțăm» și femeia i-a zis că da.

Au divorțat foarte repede și el s-a mutat la mine. Mie îmi era rușine și nu m-am mai dus la muncă. Am stat acasă, am început să gătesc. Ne aranjasem cât de cât așa și a vrut apoi să plecăm în America, să facem sărbătorile de iarnă acolo. Atunci ne mutasem într-un apartament mai mare, închiriat.

Într-o bună zi, luasem viza de America, și am vrut să deschid ușa apartamentului și nu mergea cheia. Apoi șoferul mi-a zis că domnul Prigoană a schimbat broasca și că s-a anulat plecarea și tot. Șoferul mi-a adus bagajul și a plecat cu fosta soție, cu Delia, în America. (…) Noi, între timp, ne căsătorisem cu acte. Eram îndrăgostită de el, eram în limbă.

Adriana Bahmuțeanu explică de ce s-a întors la Prigoană, deși fusese înșelată

D-asta m-am și întors de atâtea ori la el. Sufeream enorm când ne despărțeam, plângeam, nu-mi reveneam luni de zile. S-a întors din America, se certase cu Delia acolo, și el s-a întors la mine. Bineînțeles că l-am primit cu brațele deschise. El stătea la mine la ușă.

La un moment dat, pentru că nu am vrut să îl mai primesc la mine în casă, vecina mea, o profesoară de chimie, mi-a spus că e un domn care doarme la mine pe prag, dar nu e cerșetor. E îmbrăcat la costum și doarme pe o geantă diplomat. Era foarte insistent, a dormit la mama o săptămână cu câinele pe canapea.', a completat vedeta care susține că l-a iubit mult pe Silviu Prigoană.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter