Sorin Bontea, despre Chefi fără limite, de la Antena 1: "Am în echipă de toate..."

Publicat pe

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor fi gazdele emisiunii „Chefi fără limite'. Filmările au loc în Grecia, iar prezentatoarea emisiunii este Irina Fodor. Chef Sorin Bontea a dat primele detalii despre emisiunea care va avea loc la Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Spre deosebire de Chefi la cuțite, care s-a filmat în totalitate în România, emisiunea „Chefi fără limite’ va avea un alt decor. Mai exact, se pare că filmărie vor avea loc în Grecia, în insulele Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos.

Sorin Bontea, despre Chefi fără limite, de la Antena 1: "Am în echipă de toate..."Sorin Bontea, despre Chefi fără limite, de la Antena 1: "Am în echipă de toate..."

Chef Sorin Bontea a dat primele detalii despre echipa lui, dar și cum prevede primul sezon al acestui show culinar.

Citește și: Ce emisiune prezintă acum Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, la Antena 1.Ce se întâmplă cu Chefi la Cuțite

Citește și: Kani de la Chefi la Cuțite s-a căsătorit civil.Primele imagini de la cununie

Citește și: Marcel Pavel, despre prietenia de 30 de ani cu Ovidiu Komornyik!De ce s-au certat la un moment dat

Citește și: Grigore Leșe revine la TV, după aproape un an de la accidentul vascular suferit:„Mă întorc și la catedră’

Sorin Bontea, detalii despre Chefi fără limite

Competitiv din fire, Sorin Bontea își dorește ca sezonul acesta să aibă o echipă cât mai puternică și să aducă în fața telespectatorilor cele mai bune preparate.

Juratul a făcut primele declarații despre echipa sa, despre care spune că este una cu de toate. De la cofetari, la bucătari, dar și la oameni pasionați de bucătărie.

„Cred că am în echipă de toate. Am gospodină, care are un gust bun, am cofetari care știu cofetărie, bucătari, forță, am și forță, am și concurent cu simțul frumosului, cu siguranță mă vor ajuta toți.

Cred că am echipa shaorma cu de toate în echipă. Mai ales cu mine topping. Eu sunt căpitanul tuturor', a declarat Sorin Bontea despre show-ul culinar la „Jurnal de Chefi fără limite', notează a1.ro.

Ei bine, chef-ul nu a vrut să dea mai multe detalii despre echipele colegilor lui. Sorin Bontea încearcă să se focuseze cât mai mult pe ceea ce are el de făcut.

„Despre celelalte echipe nu mă interesează. Echipa mea mă interesează. N-avem limită. Eu am venit aici să câștig, să-mi duc echipa la victorie.

Ai mei sunt cei mai șmecheri. Se descurcă în orice împrejurare. Au venit cu roșia cea mai mare, cară piatră, dirijează măgarii ca pe mașină.

Fac și mâncare pe barcă, fac și curat. Forță. Și cu mine zece care-i și întrece', a mai adăugat Sorin Bontea despre proiectul de la Antena 1.

Irina Fodor va prezenta Chefi la limite

Irina Fodor va fi cea care va prezenta emisiunea de la Antena1 și este pregătită pentru tot ce urmează să se întâmple pe tot parcursul sezonului.

„Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre Chefi fără limite’. Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau:))) Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină așa de repede, pentru că nu mă așteptam la încă o călătorie.

O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor:))) O să descoperiți, alături de noi frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum.’, a spus Irina Fodor pentru a1.ro.

sursă foto- Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter