Ce emisiune prezintă acum Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, la Antena 1. Ce se întâmplă cu Chefi la Cuțite

Publicat pe

Chefi la Cuțite iese de pe post! Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu sunt protagoniștii unui nou format de adventure – cooking show,  primul show TV din România. Noua emisiune se numește Chefi fără limite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Chefi la Cuțite iese de pe post! Chefi fără limite va combina gătitul cu călătoriile și aventura, oferindu-le telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Ce emisiune prezintă acum Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, la Antena 1. Ce se întâmplă cu Chefi la CuțiteCe emisiune prezintă acum Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, la Antena 1. Ce se întâmplă cu Chefi la Cuțite

Chefi la Cuțite iese de pe post! Chefi fără limite este un format original, care va fi filmat în această toamnă în insulele din Grecia. Fiecare nou episod le va dezvălui oamenilor preparate tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât mai multă.

Chefi la Cuțite iese de pe post!Ce emisiune prezintă acum Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu

Producătorii emisiunii spun că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu vor coordona fiecare câte o echipă. Ele trebuie să demostreze că sunt deajuns de pasionați încât se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele.

Chefi la Cuțite iese de pe post!. Obișnuiți cu confortul propriei bucătării sau cu cămări bine aprovizionate, concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, lucru ce va duce întreaga competiție la un alt nivel.

Ce spun Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu despre Chefi fără limite

Mai mult decât atât, Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu vor participa și ei gătit pentru a îi ajuta pe concurenți.

„Eu sunt obișnuit cu aventura, m-am reîmprietenit cu ea acum ceva vreme, iar dacă o combin și cu bucătăria… cred că o să iasă ceva foarte tare! Sunt curios cum se vor descurca și colegii mei, abia aștept să-i văd!', a declarat chef Bontea.

„Eu le-am tot vorbit colegilor mei despre călătorii, știu deja că sunt îndrăgostit de Grecia, așa că să gătesc și să văd cele mai frumoase insule grecești este pentru mine competiția perfectă', a declarat chef Scărlătescu. „Intrăm într-o competiție cu șanse egale.

Pentru oamenii de acolo suntem și noi niște concurenți, pentru că nu ne cunosc, nu au auzit de noi. Așa că va trebui să luptăm pentru fiecare probă, fiecare avantaj. Asta va fi taaaare interesant!', spune chef Dumitrescu.

Citește și: Kani de la Chefi la Cuțite s-a căsătorit civil

Citește și: Ce a făcut Alexandru Comerzan cu premiul de 30.000 de mii de euro de la Chefi la Cuțite

Citește și: Cele mai excentrice ținute de la VIVA! Party 2021

Citește și: Ce dorință a exprimat Ion Caramitru familiei, înainte să moară

Cine va prezenta Chefi fără limite

Noul cooking show va fi prezentat de Irina Fodor, care va avea alături și un co-prezentator ce va povesti în detaliu despre specificul locului, mâncărurile și ingredientele pentru care este renumit.

„Când crezi că aventura a luat sfârșit, afli că se coace una și mai și! Cam asta a fost starea mea când am aflat despre Chefi fără limite'. Primul gând a fost de regret că mi-am desfăcut bagajul, pentru că mi-ar fi fost mai simplu dacă lăsam lucrurile în troller, așa cum erau:)))

Pe de altă parte, m-am bucurat tare mult că ne reluăm ritmul plin de adrenalină așa de repede, pentru că nu mă așteptam la încă o călătorie. O să explorăm Grecia și insulele ei la pas, cu barca, cu bacul, cu mașina și nu m-aș mira chiar înot, mai ales în cazul chefilor și al echipelor lor.

O să descoperiți, alături de noi frumusețea necunoscută a acestei țări, cultura ei culinară deosebit de bogată și o să trăiți o aventură care nu seamănă cu ce ați mai văzut până acum.', a declarat Irina Fodor.

Pe unde vor călători chefii și concurenții

„Chefi fără limite' va străbate și va spune povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule grecești. Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos sunt câteva dintre destinațiile ce vor deveni câmp de luptă pentru cei trei chefi și echipele lor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter