Ce a făcut Alexandru Comerzan cu premiul de 30.000 de mii de euro de la Chefi la Cuțite

Publicat pe

Alexandru Comerzan a câștigat premiul cel mare, de 30.000 de euro, de la Chefi la cuțite, în urmă cu doi ani, și fanii bucătarului sunt curioși ce a făcut acesta cu banii. Câștigătorul sezonului 7 Chefi la cuțite a dispărut din atenția publicului după ce s-a terminat emisiunea de la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dacă vă întrebați ce mai face Alexandru Comerzan după ce filmările sezonului 7 ale show-ului culinar Chefi la cuțite s-au terminat și ce a făcut cu premiul câștigat, acesta a revenit în prim plan și a povestit cum s-a schimbat viața lui în ultimii doi ani.

Ce a făcut Alexandru Comerzan cu premiul de 30.000 de mii de euro de la Chefi la CuțiteCe a făcut Alexandru Comerzan cu premiul de 30.000 de mii de euro de la Chefi la Cuțite

Alexandru Comerzan, marele învingător al sezonului 7 Chefi la cuțite, a profitat la maxim de premiul pentru care a muncit foarte tare și și-a deschis un restaurant pe litoralul românesc, mai precis în Vama Veche, alături de fratele său cu care lucrează cot la cot.

Alexandru Comerzan de la Chefi la cuțite a mărturisit că investiția restaurantului pe care îl administrează la mare l-a dus la peste 70.000 de euro, astfel că și fratele său a contribuit considerabil la afacerea pe care și-au construit-o împreună.

„Am deschis la mare, în Vama Veche, am deschis afacere împreună cu fratele meu. A mai pus și fratele. În jur de 70.000-80.000 de euro”, a spus Alexandru Comerzan la Antena Stars.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Fely și Smiley:'Este unul dintre puținii oameni cu care…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Margherita de la Clejani înainte de operațiile estetice. Acum este concurentă la Asia Express

Citește și: Ce cadou i-au oferit Smiley și Gina Pistol fiicei lor, după botez:'Noi nu am mai iubit'

Ce mai face Alexandru Comerzan la doi ani de când a câștigat Chefi la cuțite

Alexandru Comerzan, câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 7, a povestit și despre activitățile pe care le are în ultima perioadă.

Astfel, pe lângă restaurantul deschis la Vama Veche, Alexandru Comerzan a mărturisit că acum și-a deschis un canal de Youtube, acolo unde împărtășește cu internauții felurile de mâncare pe care le gătește acasă și de asemenea, din când în când mai participă și la emisiuni TV în Republica Moldova.

„Am făcut un canal de Youtube unde arăt ce gătesc eu acasă, după care mai o emisiune televizată în Republica Moldova, un restaurant, un meniu, cam asta', a mai adăugat câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 7.

Cum arată familia lui Alexandru Comerzan de la Chefi la cuțite

Alexandru Comerzan este conştient de faptul că nu ar fi putut ajunge aici, dacă nu ar fi avut parte de sprijinul familiei sale. De altfel, chiar soţia sa a fost cea care l-a înscris pe tânărul din Republica Moldova la Chefi la cuțite.

Alexandru Comerzan este un bărbat binecuvântat de viaţă. Are o soţie frumoasă, doi copii sănătoşi şi meseria la care a visat mereu.

Întrebată, după competiția Chefi la cuțite, cum a trăit emisiunea care l-a făcut câștigător pe soțul ei, soţia lui Alexandru Comerzan a recunoscut că au fost emoţii mari, dar, în sufletul ei ştia că bărbatul pe care îl iubeşte va ajunge foarte sus.

„Au fost emoţii, dar simţeam că o să ajungă departe. Acasă nu găteşte aproape niciodată”, a spus soţia lui Alexandru atunci.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter