Iulia Albu, dezvăluiri despre actualul iubit: „După prima întâlnire am spus că nu mai vreau să-l văd”

Publicat pe

Mult timp a fost discretă despre viața personală, însă, acum, Iulia Albu a început să ofere mai multe detalii despre actualul iubit. Vedeta a mărturisit că în prezent este fericită și că își dorește să-și petreacă restul vieții alături de cel care îi este acum partener.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu a ales să fie discretă când vine vorba de viața personală, dar ușor-ușor începe să ofere mai multe detalii despre actualul ei iubit. Se pare că vedeta este foarte fericită alături de el.

Iulia Albu, dezvăluiri despre actualul iubit: „După prima întâlnire am spus că nu mai vreau să-l văd'Iulia Albu, dezvăluiri despre actualul iubit: „După prima întâlnire am spus că nu mai vreau să-l văd'

Criticul de modă a spus, în podcastul lui Cătălin Măruță, că cel cu care se iubește acum este și cel alături de care vrea să-și petreacă restul vieții.

Iulia Albu, detalii despre actualul iubit

Iulia Albu a oferit câteva detalii despre bărbatul pe care îl iubește în prezent. Conform declarațiilor ei, vedeta își dorește să rămână împreună pentru totdeauna!

Criticul de modă a explicat că iubitul ei este cel care îi atrage atenția atunci când greșește, dar și cel care o laudă atunci când este cazul să o facă.

Citește și: Cum arată Iulia Albu în costum de baie.

Citește și: Ce salariu avea Iulia Albu, când era în juriul Bravo, ai Stil.

Citește și: Primele imagini cu fiul lui Liviu Vârciu și al Andei Călin.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj de dragoste pentru Reghe, după ce a infirmat divorțul:

„Suntem de foarte mult timp împreună și, cu siguranță, este omul lângă care mă văd pentru restul vieții mele. Am lângă mine un om care mă susține 100% și care știe să-mi spună și când greșesc și pe care-l ascult. Și care știe să mă și laude atunci când este cazul', a spus Iulia Albu.

„Cel mai important este să ai lângă tine o persoană care să-ți poată spune că greșești într-un fel în care să nu te simți rănită sau să simți că nu ești ceea ce trebuie', a mai spus vedeta.

Cum l-a cunoscut Iulia Albu pe actualul iubit

Iulia Albu a povestit și cum l-a cunoscut pe actualul iubit. Se pare că o prietenă comună a fost cea care le-a făcut cunoștință la un blind date. Bărbatul nu știa cine este Iulia Albu și cu ce se ocupă în momentul în care a văzut-o pentru prima dată.

A fost cel mai de succes blind date din istorie. Nu știam absolut nimic unul despre celălalt. El nu mai venise de foarte mult timp în România, nu știa cine sunt. Nu știa de găină … Iar eu nu știam nimic despre el. O prietenă comună ne-a făcut lipeala. Mi-a sus că ieșim la masă și la masă a apărut Mike', a povestit vedeta.

Iulia Albu a explicat și că după prima întâlnire nu a avut o impresie prea bună despre cel pe care acum îl iubește. Vedeta chiar nu își dorea să-l mai vadă, însă viața a avut alte planuri pentru ea.

După prima întâlnire eu am spus că nu vreau să-l mai văd niciodată pe acest om. A fost așa un sentiment puternic de revoltă. Era foarte arogant. După o lună m-a sunat și mi-a spus să ne întâlnim și de atunci nu ne-am mai despărțit', a mai spus Iulia Albu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter