Ce gest sfâșietor face Aurel Pădureanu zilnic, de dorul Corneliei Catanga: „Îmi apare mereu în față”

Publicat pe

Aurel Pădureanu este în continuare profund afectat de moartea Corneliei Catanga. Pentru a-și mai stăpâni dorul, soțul regretatei artiste face un gest sfâșietor, în fiecare zi. Acesta a povestit cum încearcă să-și mai aline suferința, după ce a pierdut-o pe cea mai dragă persoană sufletului său. Iată confesiunea dureroasă a interpretului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

A trecut aproape jumătate de an de când, din păcate, Cornelia Catanga s-a stins din viață. Durerea din sufletele apropiaților săi nu a dispărut nici acum, soțul și fiul ei simțindu-se pierduți fără ea. Rămas văduv, Aurel Pădureanu o poartă în permanență în gând, sperând că astfel amintirea ei va rămâne vie. Acesta face zilnic un gest sfâșietor în memoria ei, atunci când dorul este prea puternic.

Ce gest sfâșietor face Aurel Pădureanu zilnic, de dorul Corneliei Catanga: „Îmi apare mereu în față'Ce gest sfâșietor face Aurel Pădureanu zilnic, de dorul Corneliei Catanga: „Îmi apare mereu în față'

Soțul Corneliei Catanga nu poate să treacă peste pierderea uriașă suferită. Aurel Pădureanu demonstrează și acum cât de mult a iubit-o pe artista de muzică lăutărească, având-o mereu în inimă. Acesta crede că ea îl veghează în permanență de Sus și că îl ajută să treacă mai ușor peste probleme.

Citește și: Fiul Corneliei Catanga se însoară la 6 luni de la moartea artistei.Totul despre nunta lui Alexandru Pădureanu

Citește și: Fiul Corneliei Catanga vrea să facă un festival în memoria artistei:„Singura noastră mare dorință'

Citește și: Andreea Pirui, de la Puterea Dragostei, primele declarații despre noul iubit:„El este cântăreț, e cunoscut'

Citește și: Jorge și soția lui, Ramona, au împlinit 8 ani de căsătorie:„Leșina în biserică, la cununia religioasă'

Ce gest sfâșietor face Aurel Pădureanu zilnic, de dorul Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu merge din trei în trei zile la mormântul Corneliei Catanga pentru a-i vorbi. Totodată, acesta vrea să se asigure că locul ei de veci e într-o stare impecabilă și că are lumânări aprinse la căpătâi. Pe lângă asta, de fiecare dată când o vizitează, el îi aduce florile ei preferate, chiparoasele.

Atunci când nu poate să ajungă la mormântul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu roagă pe cineva să-i aprindă zilnic candela și lumânările. Astfel, locul ei de veci este mereu luminat.

„Am avut o căsnicie fericită, îmi este foarte greu fără ea, mă duc din trei în trei zile la mormânt, am pe cineva care îi aprinde zilnic candela și lumânari, la capătâi. În permanență, Cornelia are lumină. Îi duc chiparoase, florile ei preferate. Cred că n-a avut nici când era în viață atâtea flori câte are acum acolo', a povestit Aurel Pădureanu pentru impact.ro.

„Verighetele le-am păstrat, stau lângă inima mea'

Iar confesiunea dureroasă a lui Aurel Pădureanu nu se încheie aici! Solistul a mărturisit că atunci când e copleșit de dor, ia în brațe haina de piele și pelerina Corneliei Catanga. Acestea sunt păstrate cu grijă, în dulap, prețuindu-le foarte mult. Soțul regretatei cântărețe de muzică lăutărească obișnuiește să-și pună eșarfa ei în jurul gâtului, pentru a-i simți parfumul preferat.

„Am în șifonier, lângă lucrurile mele, pelerina și haina ei de piele, le îmbrățișez, când mi-e dor. I-am păstrat și eșarfa, pe care o pun în jurul gâtului, ca să-i simt parfumul. N-am îngropat-o cu bijuterii, dar i-am pus alături sticluța ei din parfumul preferat. Verighetele le-am păstrat, stau lângă inima mea. Nu există secundă să nu mă gândesc la ea, îmi apare mereu în față', a continuat el.

„N-o s-o uit până când mă duc după ea'

Aurel Pădureanu a mai mărturisit că decesul Corneliei Catanga a fost pentru el cea mai cruntă lovitură primită de la viață. El a susținut că nu o va uita până ce nu se vor reîntâlni.

„Mark Twain zicea, atât de frumos, și-n același timp, atât de dureros: 'Nu renunța la iluziile tale. Când ele au murit, tu poate mai exiști, dar ai încetat să mai trăiești'. Așa sunt și eu, fără Cornelia mea. A fost o lovitură cruntă decesul ei, n-o s-o uit până când mă duc după ea', a mai adăugat soțul Corneliei Catanga.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter