Jorge și soția lui, Ramona, au împlinit 8 ani de căsătorie: „Leșina în biserică, la cununia religioasă”

Publicat pe

Bucurie uriașă în familia lui Jorge! Ieri, și soția lui, Ramona, au împlinit 8 ani de căsătorie. Mereu atent să-i aducă partenerei lui zâmbetul pe buze, cântărețul i-a pregătit un mesaj emoționant. Iată în ce mod romantic și-a exprimat artistul dragostea față de ea. De ce a leșinat blondina la cununia lor religioasă?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ziua de 18 august are o semnificație deosebită pentru Jorge și soția lui. La această dată, în urmă cu opt ani, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Astăzi, la aproape un deceniu de la frumosul eveniment, aceștia demonstreză în fiecare zi că se iubesc la fel de mult.

Jorge și soția lui, Ramona, au împlinit 8 ani de căsătorie: „Leșina în biserică, la cununia religioasă'Jorge și soția lui, Ramona, au împlinit 8 ani de căsătorie: „Leșina în biserică, la cununia religioasă'

După divorțul de Alina Laufer, Jorge și-a găsit fericirea în brațele actualei sale soții, Ramona. Ieri, pe 18 august, cei doi au împlinit opt ani de căsătorie. Cântărețul nu a ratat ocazia și a profitat de ocazie pentru a-i face blondinei o frumoasă declarație de iubire.

Citește și: Jorge, primele declarații după ce a fost înlocuit la Masked Singer România:”Este proiectul meu de…”

Citește și: Jorge își lasă fiul să poarte haine de fetițe și chiar și-a explicat gestul:„L-am dat și cu ojă'

Citește și: Fiul Corneliei Catanga se însoară la 6 luni de la moartea artistei.Totul despre nunta lui Alexandru Pădureanu

Citește și: Ce relație are actorul Marius Bodochi cu fiul lui:„M-am ocupat de Alex de când s-a născut'. Tânărul nu i-a călcat pe urme / EXCLUSIV

Jorge și soția lui, Ramona, au împlinit 8 ani de căsătorie

Potrivit spuselor lui Jorge, cununia religioasă e un eveniment pe care nu-l vor uita niciodată. Artistul a povestit pe rețelele de socializare că Ramona a fost atunci atât de emoționată, încât a leșinat în biserică. Incidentul a avut însă și o parte amuzantă. Cântărețul a explicat că atunci când i-a dat acesteia cu apă pe față, grija ei a fost să nu i se strice machiajul.

În continuarea mesajului pentru Ramona, Jorge a mărturisit că drumul lor, în viață, a fost unul presărat cu momente și experiențe unice. Totodată, cântărețul a ținut să-i transmită cât de mult o iubește și descrie anii petrecuți alături de ea drept unii „magici'.

„Fix acum 8 ani, leșina în biserică la cununia religioasă…. A adunat-o nașul de pe jos. Eu îi dădeam palme, ea nimic. Copiii plângeau, lumea disperată… Arunc cu sticla de apă pe fața ei, se trezește și zice MACHIAJUL'…… 😃 Așa a început drumul nostru, cu tot felul de lucruri, unele haioase, altele frumoase și experiențe care ne-au ajutat să creștem împreună. Mulțumesc. @ramona_prodea pentru 8 ani magici, alături de copiii noștri minunați. Te iubesc!', i-a transmis Jorge soției lui, Ramona, pe Instagram.

„Este o femeie încântătoare'

În luna iunie, anul acesta, Jorge a făcut câteva declarații inedite legate de căsnicia cu Ramona. Artistul a caracterizat-o ca fiind „o femeie încântătoare', semn că e în continuare îndrăgostit nebunește de ea. Acesta a recunoscut că au întâmpinat și ei momente de cumpănă, dar au reușit să treacă peste.

„Este o femeie încântătoare care mă surprinde de la an la an și de la lună la lună. Am avut și momente de cumpănă, însă noi mereu ne-am bucurat de prezent. Asta ne-a și apropiat. Evoluăm și creștem, iar faptul că învățăm unul de la celălalt ne ajută să nu intrăm în monoton și să ne și mobilizăm unul pe celălalt', ne spunea Jorge în luna iunie.

Tot atunci, Jorge a recunoscut că a fost afectat de părerea oamenilor, legată de faptul că Ramona e mai mare decât el cu 9 ani. În prezent, artistul a învățat să nu mai dea importanță opiniilor celorlalți referitoare la acest subiect.

„Și pe mine m-a afectat mulți ani treaba asta. Ce spune gura lumii?’ Însă, la un moment dat, am realizat că nu dorm în pat cu lumea’, că nu ei îmi aduc un ceai când sunt răcit, că nu îmi dă o îmbrățișare când am nevoie și că nu muncește pentru mine. Așa că lumea’ să ne mai lase!', ne mai explica el atunci.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter