Andreea Pirui, de la Puterea Dragostei, primele declarații despre noul iubit: „El este cântăreț, e cunoscut”

Publicat pe

La scurt timp după ce s-a aflat că Andreea Pirui are un nou iubit, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a scos la iveală detalii neștiute despre relația cu bărbatul de care recunoaște că este îndrăgostită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Pirui are un nou iubit, după despărțirea de Marius Bogdan de la Puterea Dragostei, iar blondina pare mai fericită ca niciodată. Recent, vedeta a postat o imagine pe rețelele de socializare, în care era surprins și un bărbat misterios. Pentru a clarifica situația, Andreea Pirui a fost invitată la emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei', unde a făcut dezvăluiri despre noul său iubit.

Citește și: Andrada și Cazi de la Puterea Dragostei s-au împăcat: „Vrem să ne trăim povestea de dragoste'

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, despre relația cu iubitul secret: „Îmi doresc copii. Vreau opt fetițe'

Citește și:- Cum arăta Andra Volos de la Puterea Dragostei în adolescență, înainte de operațiile estetice. E cu totul alt om!

Citește și: De ce nu își mai vorbesc Mariana de la Puterea Dragostei și Cristian Comănici: „Nu s-a ajuns unde și-ar fi dorit el'

Spre surprinderea tuturor, Andreea Pirui și partenerul său se cunosc de peste un deceniu, însă sunt împreună de doar câteva luni. Au aceleași origini, iar bărbatul este un cântăreț cunoscut, lucru care îi place nespus fostei concurente de la Puterea Dragostei. Andreea Pirui recunoaște că, atunci când erau amici, participa la cât mai multe dintre evenimentele la care cânta actualul ei iubit.

Andreea Pirui, de la Puterea Dragostei, primele declarații despre noul iubit: „El este cântăreț, e cunoscut'Andreea Pirui, de la Puterea Dragostei, primele declarații despre noul iubit: „El este cântăreț, e cunoscut'

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei, despre noul iubit: „Sunt îndrăgostită'

„Da, sunt îndrăgostită. Iubitul meu e de la mine din oraș, e ardelean. El este cântăreț, e cunoscut aici, în zona noastră. El e din Zalău. Noi am fost prieteni, ne știm de 10-12 ani și tot timpul m-am mirat.

Noi am fost prieteni, cunoștințe și în timp, am fost la o petrecere, a venit și el pe acolo… Dintr-o vorba în alta am început să povestim ca mai mult decât prieteni. Acum câteva luni s-a întâmplat. Am povestit, că ne știam din oraș și uite așa s-a întâmplat. El era singur, a avut o relație de 11 ani și s-a terminat cu două luni înainte să ne cuplăm noi. În timp ne-am format o relație.

Mă mir și eu, că eu m-am mirat cum poate să se ajungă de la cunoștințe… S-a întâmplat… Mereu mergeam la petreceri pentru că îmi plăcea cum cântă. Îmi place de el. E foarte haios, mă face foarte mult să râd, cu asta m-a cucerit. Are un simț al umorului foarte dezvoltat. Și eu sunt o persoană veselă, vorbăreață, dar el are un plus, știe să facă glume bune.

El m-a cucerit prin felul lui de a fi, sincer, haios, e de aici de la mine din zonă', a dezvăluit Andreea Pirui, despre noul iubit.

Mama Andreei Pirui l-a cunoscut deja pe iubitul fiicei

Mai mult decât atât, se pare că lucrurile sunt foarte serioase între Andreea Pirui și actualul ei iubit. Cei doi și-au recunoscut deja faptul că se iubesc și bărbatul a cunoscut-o pe mama blondinei.

„La început nu l-am dus la mama, după câteva luni, acum de o lună, două l-am dus. Mama îl cunoaște pe tatăl lui, e orașul mic aici.

Când eram mai mică intervenea mama în relațiile mele, dar acum am 33 de ani, pot să îmi iau propriile decizii. Cel mult poate să îmi dea sfaturi, o mamă mereu îți dă sfaturi și își dorește ce e mai bun pentru copilul ei.

El îmi spune că mă iubește. Și eu îl iubesc, altfel nu aș fi fost cu el. Suntem îndrăgostiți unul de celălalt', a mai spus Andreea Pirui.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter