De ce nu își mai vorbesc Mariana de la Puterea Dragostei și Cristian Comănici: „Nu s-a ajuns unde și-ar fi dorit el”

Publicat pe

Mariana Danilenco și Cristian Comănici au format un cuplu controversat în competiția Puterea Dragostei. Tânărul a adorat-o încă din prima clipă pe fosta concurentă și a luptat permanent să-i cucerească inima. Aceștia au fost împreună la un moment dat, însă relația dintre ei s-a terminat destul de repede. Iată de ce nu își mai vorbesc cei doi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Traseul lui Cristian Comănici la Puterea Dragostea a fost unul presărat cu emoții, de toate felurile. Tânărul a cunoscut fiorii iubirii, atunci când a văzut-o pe Mariana Danilenco. De atunci, nu a mai avut liniște, încercând să o cucerească prin orice metodă. La un moment dat, intențiile lui au dat roade. Relația lor nu a durat foarte mult timp însă și s-au despărțit.

De ce nu își mai vorbesc Mariana de la Puterea Dragostei și Cristian Comănici: „Nu s-a ajuns unde și-ar fi dorit el'De ce nu își mai vorbesc Mariana de la Puterea Dragostei și Cristian Comănici: „Nu s-a ajuns unde și-ar fi dorit el'

Mariana Danilenco i-a oferit așadar o șansă lui Cristian Comănici, la un moment dat. Deși la început lucrurile mergeau ca pe roate între ei, ulterior, și-ar fi dat seama că nu sunt compatabili. Fosta concurentă susține că erau foarte diferiți, iar acesta este motivul pentru care relația lor nu a funcționat.

Citește și: Ștefan Bănică, fotografie rară cu fiica lui, Violeta:„O fetiță dulce'

Citește și: Cosmin Stanciu, adevărul despre cearta dintre Zanni și Ana Porgras, de la Survivor:„A avut probleme cu…'

Citește și: Larisa Udilă a născut!Primele imagini cu bebelușul

Citește și: Fiul lui Tily Niculae a rămas cu o afecțiune, după COVID-19:„Din păcate, așa va fi toată viața' / EXCLUSIV

De ce nu își mai vorbesc Mariana de la Puterea Dragostei și Cristian Comănici

Mariana Danilenco a susținut că ea și Cristian Comănici ar avea caractere diferite. În plus, viziunile lor asupra viitorului nu ar coincide. Moldoveanca se descrie drept o fire rece, mai puțin afectuoasă. Despre el a spus că își dorește foarte multă afecțiune de la partenera lui.

„Mi se pare că suntem foarte diferiți, în primul rând ca și caractere și ca ceea ce ne dorim noi pe viitor. El este o persoană care își dorește foarte multă afecțiune de la persoana de lângă el. Eu, sincer, sunt o persoană mult mai rece, nu sunt genul de persoană care să îmi exprim sentimentele sau să fiu foarte afectuoasă. Așa sunt eu, așa am fost obișnuită să fiu', a declarat Mariana de la Puterea Dragostei pentru Wowbiz.ro.

În continuare, Mariana Danilenco a povestit că nu și-ar fi dorit niciodată ca fostul ei iubit să se schimbe doar de dragul ei. Ea consideră că astfel nu ar mai fi fost el și că ar fi făcut totul doar pentru a o mulțumi pe ea.

„Sincer, eu nu mi-am dorit niciodată ca o persoană să se schimbe doar ca să îmi facă mie pe plac. Dacă el este așa ca persoană, nu-mi doresc să îl schimb eu. În momentul în care o persoană se schimbă doar de dragul meu, deja nu mai este el, ar trebui să vină de la sine lucrurile astea, nu să facă anumite sacrificii fiindcă îmi doresc eu asta, sau fiindcă am eu nevoie de aceste lucruri', a adăugat tânăra.

„Îmi era foarte drag de el ca persoană'

Printre altele, Mariana Danilenco a recunoscut că, într-adevăr, îi era drag de Cristian Comănici, ca persoană. Ea a acceptat să-i ofere șansa de a fi împreună, pentru că se simțea protejată în preajma acestuia. Tânărul îi lua mai mereu apărarea, iar astfel ea nu se mai simțea singură în competiție.

„Îmi era foarte drag de el ca persoană și mă simțeam protejată în momentul în care îl vedeam că, de fiecare dată când am un conflict cu cineva sau cineva încearcă să îmi facă rău, el era acolo pentru mine și îmi lua apărarea. Era, într-un fel, alături de mine, fiind acolo, printre străini. A fost greu dar am zis, de ce nu, merită să îi dau o șansă', a mai transmis ea.

Mariana de la Puterea Dragostei, despre despărțirea de Cristian Comănici

Potrivit spuselor Marianei de la Puterea Dragostei, lucrurile nu ar mai fi funcționat între ei, pentru că nu s-a ajuns unde și-ar fi dorit el. Tânăra crede că el avea mai multe așteptări, dar ea nu ar fi putut să-i ofere mai mult. În prezent, ea îi dorește lui Cristian Comănici să fie fericit, să-și găsească o persoană potrivită 100%.

„Din păcate, nu s-a ajuns unde a trebuit sau unde și-ar fi dorit el. Sunt conștientă că probabil avea mai multe așteptări în momentul în care i-am acordat acea șansă, dar dacă nu am putut să ofer mai mult, nu pot să fac ceva doar de dragul de a mulțumi persoana pe care o am alături.

„Prefer să fiu sinceră, să îi spun adevărul de la bun început, decât să stau, să își piardă și el timpul alături de mine, și eu alături de el. Îi doresc tot binele din lume și cred că va găsi o persoană care să îl înțeleagă 100%, nu cu jumătăți de măsură, cum a fost în cazul meu. Ar fi fost mult mai ok dacă nu ne-am fi acordat șansa asta, de a fi împreună', a adăugat Mariana Danilenco.

Motivul din cauza căruia nu-și mai vorbesc

În finalul interviului, Mariana de la Puterea Dragostei a declarat că acum ea și Cristian Comănici nu-și mai vorbesc. El ar fi fost cel care s-ar fi îndepărtat, fără să-i ofere o explicație. Fosta concurentă a dezvăluit astfel că decizia a fost a lui. Aceasta crede ori că el și-a găsit fericirea în altă parte ori că îi făcea rău faptul că erau doar prieteni.

„În momentul de față nu mai vorbim deloc. Am tot ieșit împreună cu sora lui, cu prietenii noștri comuni. A fost decizia lui să nu mai vorbim, dintr-odată s-a întâmplat, probabil și-a găsit fericirea și e mai ok așa, să nu mai vorbească cu mine, sau, faptul că în continuare vorbea cu mine ca și prieten probabil îi făcea foarte mult rău, și îl înțeleg', a conchis ea.

Sursa foto: Instagram & Captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter