Fiul lui Tily Niculae a rămas cu o afecțiune, după COVID-19: „Din păcate, așa va fi toată viața” / EXCLUSIV

Publicat pe

În urmă cu ceva timp, întreaga familie a lui Tily Niculae a fost diagnosticată cu COVID-19, iar fiul său a dezvoltat o afecțiune în urma tratamentului cu antibiotice. În exclusivitate, vedeta ne-a vorbit despre evoluția carierei sale de când este mama a doi copii, dar și despre starea de sănătate a lui Radu, micuțul familiei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

A fost un an greu pentru familia lui Tily Niculae: după ce au fost infectați cu virusul COVID-19, fiul vedetei, Radu, a dezvoltat o afecțiune care trebuie ținută sub control, astfel îi va afecta întreaga viață. Vedeta a devenit un „avocat' al copiilor cu probleme pe rețelele de socializare și nu doar că susține mamele aflate în aceeași situație, dar Tily Niculae vorbește foarte des despre stările prin care trece fiul ei.

Citește și: Tily Niculae, de urgență la spital! „Mi-a mai fost așa rău o singură dată în viață'

Citește și: Fetița lui Tily Niculae, operată a treia oară. Ce a pățit Sofia și cum se simte acum: „S-a dus singură în sala de operație, eu am cedat acasă”

Citește și: Tily Niculae, la un pas de divorț. Artista a vorbit despre sincer despre căsnicia ei: „Diferența asta de vârstă…'

Citește și: Tily Niculae, mărturisiri sincere despre greutățile întâmpinate după ce a devenit mamă: „Eram obosită non-stop, țipam, trânteam, plângeam în fiecare zi”

Pe lângă intoleranțele alimentare cu care se confruntă Radu, fiul lui Tily Niculae, micuțul are sindromul intestinului permeabil și inflamatoriu, lucru care îi dă bătăi de cap. Din acest motiv, Tily Niculae evită aparițiile și recunoaște că are timp limitat, pentru că fiul ei a început un nou tratament și e nevoie să se preocupe constant de el.

Fiul lui Tily Niculae a rămas cu o afecțiune, după COVID-19: „Din păcate, așa va fi toată viața' / EXCLUSIVFiul lui Tily Niculae a rămas cu o afecțiune, după COVID-19: „Din păcate, așa va fi toată viața' / EXCLUSIV

Tily Niculae, noi detalii despre starea de sănătate a fiului Radu

„Sofia este terminată că este foarte cald afară și copiii nu ies și în mintea ei, evident, (…)  nu iese afară pe cât de mult și-ar dori, din păcate. Pe Radu îl alerg, am început tratamentul cu suplimente pentru a-i reface flora bacteriană după infecția cu COVID-19 și pentru a-i ameliora simptomatologia sindromului intestinului permeabil pe care îl are și inflamatoriu.

Este pe lactate vegetale, dacă le poți spune așa, pentru că am aflat despre acea intoleranță la lactoză, care este genetică. Din păcate, așa va fi toată viața. Ce să zic, el e bine, maică-sa este… Am un program foarte încărcat, este o perioadă puțin mai dificilă, la modul că nu era suficient că e mic, dar gătesc ca o disperată. Cred că cine se uită la story-ul meu zice că sunt ușor psihopata.

Departe de mine să îmi doresc să gătesc ca nebuna, zilnic, dar sunt obligată și forțată de împrejurări. Am o perioadă între 3 și 6 luni, mai vedem după analize, eu sper să rămânem la 3 (râde), ca să pot să îi dau aceeași mâncare și a doua zi', ne-a spus, în exclusivitate, Tily Niculae.

Tily Niculae: „Am vrut să susțin cauza asta'

Mai mult decât atât, după cum am mai menționat, Tily Niculae își folosește platformele online ca să ajute persoanele să înțeleagă mai bine astfel de probleme. Fiul lui Tily Niculae este o prezență constantă pe contul ei de Instagram, acolo unde vorbește despre copiii alergici sau cu aceeași afecțiue ca Radu. Totodată, vedeta ne-a mărturisit că a ales să facă acest lucru pentru a ajuta mamele de pretutindeni să descopere astfel de probleme în stadii de început, când încă se mai poate face ceva.

„Sunt foarte mulți copii care, din păcate, acuză dureri de burtică- vorbesc de vârsta de la grădiniță, când ei deja se pot exprima. Mamele se gândesc că a fost un context în care ori au mâncat prea mult, ori nu au digerat prea bine mâncarea, dar nu se duc atât de departe, știi, Că ar putea să fie ceva ori genetic, ca intoleranță. Și mai sunt mamele cu alergii, Radu nu are, dar am vrut să susțin cauza asta, pentru că mă disperă sharing-ul din parcuri, între copii.

Copiii mănâncî și nimeni nu întreabă și li se oferă… Sunt persoane care își pun viața în pericol, înțelegi? Ei sunt prea mici ca să zică: „Hei, știi ceva? Eu am alergie la aia, aia, aia…' E foarte greu pentru o mamă să stea tot timpul în stres. M-am gândit că dacă eu vorbesc pe rețelele de socializare, poate ridic acest awareness, și poate mai vii tampon la durerea mamelor care trec prin chestia asta' a mai spus tily Niculae.

Tily Niculae, între vacanță și revenirea pe scenă

Cu privire la carieră, Tily Niculae ne-a declarat: „O să vă povestesc la momentul potrivit. Mă duc la niște repetiții, o să fie un comeback și sper eu să fie unul foarte frumos, pentru publicul care de foarte mult timp mă aștepta. Sper să îmi și iasă, cu timpul limitat pe care îl am. De aceea nu vreau să zic mai multe lucruri, aștept să se construiască. Am emoții, îți spun sincer.

Am avut un moment de… Să fac asta sau nu?'

Totul se întâmplă după ce vedeta a fost plecată într-o vacanță prelungită. Din păcate, chiar dacă din mediul online totul părea perfect, Tily ne-a mărturisit că vacanța ei a fost departe de a fi astfel, însă e bucuroasă pentru că a reușit să le aducă fericire copiilor: Sofiei și lui Radu.

„Eu doar m-am relocat, practic, nu prea am avut parte de vacanță. Adică, toată lumea a avut parte de vacanță, program, bărci, chestii, mare, soare, plajă, iar eu am fost cu Radu, la program. Pune masă, strânge masă, culcă-l, așteaptă să se trezească… Am venit ciuruită de țânțari, pentru că ne-am luat o vacanță mai hippie, într-o locație absolut divină, în niște bungalow-uri cu o vegetație extraordinară.

Sunt fericită, copiii au mai avut parte de alte 7 zile de aerosoli, pentru mine asta a fost foarte important. Noi acum, în casă, suntem cu rulourile trase și cu aerul condiționat (râde) și că s-au întors sănătoși, fără febre, probleme gastro (n.r. – la stomac). Știți voi, cu copiii e complicat', a precizat Tily Niculae, în încheiere.

Sursa FOTO: Facebook & Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter