Compatibilitate Scorpion. Zodia cu care face casă bună

Publicat pe

Compatibilitate Scorpion – cu cine se potrivește cel mai bine această zodie? Scorpionul este un semn de apă și, spre deosebire de ceea ce se poate spune despre el, ei sunt persoane sensibile și anxioase. 

Compatibilitate Scorpion

Scorpion și Berbec

Scorpionul și Berbecul sunt o combinație dificilă, deoarece au scopuri încrucișate atunci când vine vorba de o relație.

Amândoi sunt semne devotate, loiale, care nu se vor înșela. 

Atunci când există o neînțelegere sau o ceartă, Berbecul va trece repede peste asta, în timp ce Scorpionul va ține minte mult timp. 

Scorpionul dorește să aibă o legătură emoțională puternică. 

Într-o relație pe termen lung, Scorpionul poate ajunge să se simtă înfometat de atenție și înțelegere emoțională. 

Compatibilitate Scorpion și Taur

Taurul este suficient de dinamic pentru a capta interesul Scorpionului și are suficientă încredere de sine pentru a-l păstra. 

Problema este că ambele semne sunt încăpățânate, puternice și predispuse la crize de gelozie.

Lucrurile s-ar putea să se estompeze după un timp între aceștia.

Relațiile sunt toate legate de compromis, dar niciunul dintre aceste semne nu prea face compromisuri.

Dacă există un dezacord, aceste două zodii s-ar putea să nu renunțe niciodată la poziția lor. 

Scorpion și Gemeni

Premiul pentru cel mai puțin compatibil cu Scorpionul revine Gemenilor! 

Dacă vor să funcționeze, vor trebui să învețe să accepte și să se înțeleagă reciproc diferențele, care sunt numeroase.

Gemenii sunt vorbăreți și deschiși, în timp ce Scorpionul este mai închis și mai secretos. 

Scorpionul are focalizare intensă, asemănătoare laserului, iar Gemenii se plictisesc ușor și zboară de la un subiect la altul. Pot fi în același cerc de prieteni, dar există probleme majore.

Dacă Scorpionul este dispus să renunțe la atitudinea lor de „totul sau nimic', aceste două semne pot găsi loc pentru o aventură distractivă.

Tipul de control pe care Scorpionul îl dorește asupra relațiilor lor este în opoziție cu visele Gemenilor de a avea o căsătorie liberă și deschisă.

Gemenii ar putea declanșa din greșeală gelozia Scorpionilor.

Compatibilitate Scorpion și Rac

Scorpionul este unul dintre cele mai compatibile semne cu Racul. Ambele semne sunt emoționale, sensibile și pasionale.

Scorpionul vrea devotament și va obține asta cu Racul; în timp ce alte semne ar putea găsi Racul prea lipicios. 

Scorpionul și Racul nu au doar același tip de temperamente, ci au același tip de obiective (securitate, dragoste, familie) și activități creative. Ei sunt pe același drum în viață și sunt fericiți să construiască împreună o uniune durabilă.

Deoarece sunt la același nivel intelectual și emoțional, Scorpionul și Racul se înțeleg foarte bine.

Scorpion și Leu

O relație între Scorpion și Leu ar intra în categoria „extrem de provocatoare'.

Scorpionului îi place să fie punctul central al partenerului lor și nu înțeleg de ce Leul are nevoie în mod constant de atenție, în special de la alte persoane. 

Scorpionii au întotdeauna ceva ce păstrează doar pentru ei, în timp ce Leii sunt ca o carte deschisă.

Există mulți oameni în viața Leului  care pot inspira gelozia Scorpionului.

Ambele semne sunt foarte loiale, ceea ce reprezintă o parte importantă a oricărei căsătorii. Ei nu au nicio dorință de a se trăda unii pe alții, dar asta nu înseamnă că problemele nu vor mai apărea.

Scorpionul este prea intens din punct de vedere emoțional pentru Leu. Ca parteneri, Leul poate avea dificultăți în a tolera schimbările de dispoziție ale Scorpionului. Între timp, Scorpionul se va simți neînțeles și neglijat emoțional.

Compatibilitate Scorpion și Fecioară

Un Scorpion și o Fecioară împreună ar putea fi o variantă care să funcționeze. S-ar putea să se înțeleagă foarte bine, deoarece sunt amândoi foarte inteligenți, creativi și au standarde înalte. Cu toate acestea, Scorpionul poate speria Fecioara cu intensitatea și pasiunea lor.

Ar putea exista o bătălie a științelor, deoarece ambii cred că știu mult mai mult decât celălalt și nu se tem să demonstreze acest lucru.

Odată ce aceste două zodii depășesc unele dintre obstacolele asociate cu îndrăgostirea, acest cuplu are cu siguranță potențialul de a fi de durată.

Scorpionii au o loialitate de neegalat, în timp ce Fecioarele sunt dispuse să meargă departe pentru cei de care îi pasă.

Scorpion și Balanță

Balanța este stăpânul vorbirii, în timp ce Scorpionul este secretos și ar avea mai degrabă resentimente decât să rezolve o ceartă.

Scorpionul este genul de persoană care va aduce o ceartă de acum 10 ani doar pentru a începe o altaă, în timp ce Balanța nu va spune niciodată ce gândește, creând și mai multe probleme pe termen lung.

Compatibilitate Scorpion și Scorpion

Este o uniune combativă – se luptă, sunt geloși, încăpățânați și niciunul nu va asculta rațiunea.

Aceste două semne iubesc și urăsc în egală măsură, așa că, deși ar putea avea momente de adorație extremă, ele își vor produce și resentimente reciproce în timp. 

Când un Scorpion îl rănește pe altul, este o bătălie epică.

Doi Scorpioni pot avea o relație pasională, dar vor trebui să lucreze la relația lor dacă vor vrea să dureze.

Scorpion și Săgetător

Scorpionul și Săgetătorul tind să nu fie compatibili.

Scorpionul este mult prea intens și posesiv pentru Săgetătorul cu spirit liber. Capacitatea naturală a Săgetătorului de a vorbi cu toată lumea va inspira gelozia Scorpionului.

Aceste două semne nici măcar nu călătoresc la fel. Scorpionului îi place să meargă într-un singur loc și să se cufunde în cultură, în timp ce Săgetătorului îi place să meargă în multe locuri diferite și să încerce puțin din toate.

Compatibilitate Rac – zodia cu care nu se potrivește deloc. Cu cine face casă bună

Dacă se află în același cerc familial sau de prieteni, vor avea aprecieri unul pentru celălalt, dar o poveste de dragoste între ei ar putea fi prea frustrantă pentru amândoi.

Scorpionul dorește securitate, iar Săgetătorul trebuie să aibă libertatea de a face ceea ce vrea. Aceasta poate fi o luptă constantă în căsătorie.

Compatibilitate Scorpion și Capricorn

Ambele zodii au o etică de muncă foarte puternică și sunt extrem de concentrate pe pregătirea pentru viitorul lor. 

Capricornii sunt foarte cinstiți, ceea ce reprezintă un plus clar pentru Scorpion și niciodată nu ar trăda pe nimeni cu bună știință.

Bărbatul Capricorn – cum să îl atragi. Trăsături ale zodiei, temperament și compatibilități

Relațiile pe termen lung sunt despre a ști când să îți alegi bătăliile și când să găsești liniște. Ambele semne știu când să se concentreze și când să se relaxeze.

Capricornul este mai bun în a fi obiectiv și poate fi uneori oarecum detașat emoțional, ceea ce funcționează bine cu un Scorpion. Cu toate acestea, Capricornul poate fi sprijinul emoțional al Scorpionului atunci când are cel mai mult nevoie de el.

Scorpion și Vărsător

Nu numai că nu au prea multe în comun, nici măcar nu se comportă în lume la fel.

Scorpionii simt lucrurile profund – prea profund în ceea ce privește Vărsătorul. Vărsătorul ar prefera să nu vorbească despre sentimentele Scorpionului sau să le împărtășească pe ale lor.

Scorpionii se pot fixa pe un interes romantic și pot deveni obsesivi, ceea ce Vărsătorului nu îi place deloc. 

Vărsătorii își iubesc libertatea și nu doresc să se simtă ca și când ar trebui să răspundă cuiva, ceea ce nu merge prea bine cu nevoia de control a Scorpionului.

Compatibilitate Scorpion și Pești

Scorpionul poate fi secretos și, în timp ce Peștii sunt mai deschiși, se retrag adesea în lumea lor fantastică. 

Este posibil ca Peștii să nu știe totul despre Scorpion, dar sunt suficient de creativi pentru a veni cu propriile răspunsuri.

Ambele semne sunt sensibile și înțelegătoare. Scorpionul este mai hotărât și mai concentrat, ceea ce îi face să fie exemple pentru Pești. 

Femeia Pești – cum să o impresionezi. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Peștii îi oferă Scorpionului bunătate, simpatie și grijă – toate lucrurile de care Scorpionul are nevoie, dar poate fi prea speriat pentru a le cere. La rândul său, profunzimea emoțională a Scorpionului este similară cu cea a Peștilor, care deseori se luptă să găsească asta într-un partener.

Sursa foto: Shutterstock

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter