Andrada și Cazi de la Puterea Dragostei s-au împăcat: „Vrem să ne trăim povestea de dragoste”

Publicat pe

Se pare că Andrada și Cazi de la Puterea Dragostei s-au împăcat, după ce au decis să iasă din emisiunea de la Kanal D. Anunțul a fost făcut de Cristian Comănici, care a dezvăluit că prietenii săi nu au revenit la o relație amoroasă, dar s-au reapropiat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristian Comănici și Andrei Luca au fost invitați la emisiunea „Totul despre Puterea Dragostei' și au discutat despre mai multe aspecte ale competiției de la Kanal D. Printre altele, Cristian Comănici i-a adus în discuție pe Andrada și Cazi de la Puterea Dragostei, despre care se poate spune că s-au împăcat. Cei doi au decis să se despartă la scurt timp după ce au ieșit din casa iubirii.

Citește și: Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit. Primele imagini cu cei doi

Citește și: Cum arăta Andra Volos de la Puterea Dragostei în adolescență, înainte de operațiile estetice. E cu totul alt om!

Citește și: Philip de la Puterea Dragostei, după ce Berna l-a acuzat că a bătut-o: „Mi-a zis că mă iubește'

Citește și: De ce nu își mai vorbesc Mariana de la Puterea Dragostei și Cristian Comănici: „Nu s-a ajuns unde și-ar fi dorit el'

Chiar dacă Andrada și Cazi nu au anunțat oficial că s-au împăcat și au reluat povestea de dragoste, fratele Biancăi Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane, a dezvăluit că tinerii își vorbesc din nou și par din ce în ce mai apropiați. Mai mult decât atât, tot Cristian este cel care a comentat și împăcarea dintre Mona și Jitaru.

Andrada și Cazi de la Puterea Dragostei s-au împăcat: „Vrem să ne trăim povestea de dragoste'Andrada și Cazi de la Puterea Dragostei s-au împăcat: „Vrem să ne trăim povestea de dragoste'

Andrada și Cazi de la Puterea Dragostei s-au împăcat, dar încă nu sunt împreună

„Oficial Andrada nu a spus. Nu știu dacă s-au împăcat sau nu, dar cu siguranță vor fi mai apropiați. Eu sper că vor fi împreună', a mărturisit Cristian Comănici, despre Andrada și Cazi de la Puterea Dragostei.

Toți fanii emisiunii au fost surprinși la aflarea veștilor că Andrada și Cazi s-au despărțit. Cei doi au preferat să iasă din emisiunea Puterea Dragostei, au venit în românia și și-au trăit povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Conform declarațiilor tânărului, Andrada este cea care ar fi luat decizia neașteptată.

De ce s-au despărțit Andrada și Cazi

„Este în mare parte decizia ei. Am plecat pentru că vrem să ne trăim povestea de dragoste afară. Au fost mai multe probleme, chiar și de familie. Mi-am îndeplinit scopul. O să îmi aduc aminte lucrurile bune', a declarat Cazi.

Mai mult decât atât, anunțul că s-au despărțit a fost făcut chiar de Andrada de la Puterea Dragostei, pe rețelele de socializare. Tânăra nu a oferit prea multe detalii: „Am primit foarte multe mesaje in legatura cu chestia asta si vreau sa raspund doar o data, asa ca va rog frumos sa nu ma mai intrebati. Nu, nu mai suntem impreuna si nici nu vom mai fi.'

Sursa FOTO: Instagram și Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter