Adela Popescu și-a făcut o intervenție estetică, după ce a devenit mamă a treia oară. Cum arată acum

Publicat pe

Adela Popescu este printre puținele vedete de la noi care nu a apelat încă la operații estetice. Deși a născut trei copii, fosta prezentatoare tv arată mai bine ca niciodată. Însă, ca orice femeie care își dorește unele îmbunătățiri de ordin estetic, Adela Popescu s-a decis să-și micropigmenteze sprâncenele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu are 34 de ani, dar nu a apelat la nicio intervenție chirurgicală până acum. Ea s-a mândrit întotdeauna cu gene bune, dar cu toate acestea, și-a dorit o schimbare. Zis și făcut! Vedeta tv a ales să se lase pe mâinile cosmeticianului pentru a avea sprâncene mai frumoase. 

Adela Popescu și-a făcut o intervenție estetică

Adela Popescu și-a făcut o intervenție estetică, după ce a devenit mamă a treia oară. Cum arată acumAdela Popescu și-a făcut o intervenție estetică, după ce a devenit mamă a treia oară. Cum arată acum

Proaspăta mămică le-a povestit fanilor virtuali că își dorește un look natural, mai ales că este pentru prima dată când încearcă o astfel de procedură. După ce a strâns toate informațiile despre micropigmentare, Adela Popescu a ales un cosmetician cu experiență și s-a lăsat pe mâinile lui. 

„Facem sprâncenele frumoase! Încerc pentru prima dată o micropigmentare în zonele în care e nevoie. Vă țin la curent', a scris Adela Popescu pe Instagram. 

Citește și: Adela Popescu, fotografie de colecție alături de cei trei băieți: „Formulă completă'

Citește și: Cum arată Adela Popescu în costum de baie, la trei săptămâni după naștere

Citește și: Cine este Maria Ilioiu de la Splash, vedete la apă. A fost ispită la „Insula Iubirii'

Citește și: Scarlett Johansson, însărcinată a doua oară! Soțul ei a făcut anunțul

Cum arată Adela Popescu în costum de baie, după ce a născut

Adela Popescu a născut în urmă cu patru săptămâni, dar nu a ezitat să se îmbrace în costum de baie. Cert este că vedeta arată fenomenal imediat după naștere.

Vedeta a ales să nască natural și de data aceasta din dorința de a se recupera mult mai repede, ceea ce s-a și întâmplat. Din postările de pe rețelele sociale ale prezentatoarei TV se vede că aceasta se simte din ce în ce mai bine.

Având în vedere faptul că s-a refăcut așa de repede după naștere, Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în prima vacanță în formulă de 5, pe litoral. Având în vedere că au fost la mare, Adela Popescu nu a ezitat să îmbrace costumul de baie la o lună după ce a născut pentru a treia oară.

Adela Popescu, despre cea de-a treia naștere

Cu toate că s-a refăcut foarte repede, Adela a povestit că cea de-a treia naștere a fost una dificilă. 

„În timp ce nășteam era atât de dureros încât mă întrebam ce a fost în capul meu. Cum e mintea asta selectivă, cum uită ce o doare, încât eu am uitat cum a fost la ceilalți și de data asta am mai făcut unul și am ales să nasc tot natural, spunea Adela Popescu, în emisiunea Vorbește Lumea.

Însă, în momentul în care Adela și-a văzut pentru prima dată cel de-al treilea băiețel, nicio durere și niciun chin din timpul nașterii nu au mai contat. Pentru că totul a meritat.

Din momentul acela, în câteva minute l-am auzit… Nu mai știu ce am zis, ce am simțit, ce am exclamat. Îmi amintesc doar că îl mângâiam și spuneam „iubirea mea, iubirea mea, mulțumesc, Doamne. Am înțeles atunci de ce cobora atât de greu, avea cordonul ombilical foarte scurt. Și era si mare. 3620 kg. Cu toate astea, travaliul meu se poate numi unul scurt, adică de nici 4 ore. După ce Anca a rezolvat tot ce era de rezolvat, îmi amintesc că am rămas un moment singură în sala de nașteri și, brusc, am început să plâng. În hohote. Și nu m-am putut opri nici când am ajuns în salon. Nu mă puteam opri…, a spus Adela Popescu, după ce a născut pentru a treia oară. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter