Adela Popescu, fotografie de colecție alături de cei trei băieți: „Formulă completă”

Publicat pe

Adela Popescu nu-și mai încape în piele de bucurie de când familia ei s-a mărit cu încă un membru, vedeta devenind recent mamă pentru a treia oară. Soția lui Radu Vâlcan a demonstrat că este mândră de „comorile sale', băieții săi, astfel că recent le-a împărtășit fanilor o fotografie de colecție cu ea și copiii ei. Iată cum arată imaginea ce i-a emoționat pe admiratorii artistei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă să fii mamă a trei copii nu este o „meserie' ușoară, Adela Popescu reușește să-și împartă cu brio timpul între carieră și familie. Astfel, îndrăgita artistă nu ezită niciodată și le arată fanilor cât de apropiată este de copiii ei, dar și cât de bine l-au primit micuții Andrei și Alexandru pe mezinul familiei.

La fel a făcut și recent, atunci când Adela Popescu a decis să împărtășească alături de internauți un cadru intim, de familie. Imediat după ce băiețeii mai mari, Andrei și Alexandru, s-au întors din vacanța de la bunici, cântăreața i-a primit la pieptul ei, bucurându-se de revedere.

Adela Popescu, fotografie de colecție alături de cei trei băieți: „Formulă completă'Adela Popescu, fotografie de colecție alături de cei trei băieți: „Formulă completă'

Detaliul care i-a emoționat și mai mult pe fani a fost că în fotografie se afla și mezinul familiei, acesta din urmă fiind astfel înconjurat de toată iubirea celor dragi. Astfel, nu e de mirare că imaginea postată de Adela Popescu a strâns rapid mii de like-uri și comentarii apreciative.

Citește și: Imagini noi din casa cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan.Cât au costat cele mai scumpe piese de mobilier

Citește și: De ce s-au despărțit, de fapt, Adela Popescu și Dan Bordeianu:”A venit sfârșitul lumii”

Citește și: Daniel Pavel va prezenta și sezonul 3 Survivor:„Suntem în etapa în care configurăm'

Citește și: Minodora și Tavi Colen, reacții după zvonurile că artistul ar fi hărțuit-o sexual:”Un asemenea scandal…”

Adela Popescu, fotografie de colecție cu băiețeii săi

După cum puteți vedea în imaginea postată de Adela Popescu pe contul ei de Instagram, în familia ei este o armonie deplină. Deși sunt încă mici și au nevoie de multă atenție, Andrei și Alexandru par să adopte comportamentul unor adevărați frați mai mari, jucându-se și ocrotindu-l cu dragoste pe frățiorul lor mai mic.

Imaginea ce a stârnit emoție în rândul admiratorilor Adelei Popescu a fost însoțită de un mesaj la fel de pătrunzător. Partenera lui Radu Vâlcan s-a arătat extrem de fericită de frumoasa „regăsire', semn că nimic nu o liniștește mai mult decât atunci când îi are pe toți dragi acasă și sunt în „formulă completă'.

În același timp, în stilul ei caracteristic, Adela Popescu a făcut și o glumă. Deși este o mamă exemplară, actrița a dat de înțeles că odată cu întoarcerea celor doi copii acasă, trebuie să se roage la Dumnezeu să o ajute să-și îndeplinească atribuțiile.

„Marea regăsire??? După două săptămâni de vacanță la Susani, suntem, în sfârșit, în formulă completă. Nu-mi mai rămâne decât să spun, «hai cu Doamne-ajută»!?', a scris Adela Popescu pe Instagram.

Artista și Radu Vâlcan, despre începuturile relației lor

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Relația lor a început în urmă cu aproximativ 11 ani, iar de atunci sunt inseparabili, dovadă că sunt făcuți unul pentru celălalt. Deși se laudă cu mii de fani, puțini știu că cei doi au decis să se mute împreună destul de repede, după ce au fost într-o vacanță în Bali.

„Eram foarte îndrăgostiți. Am plecat destul repede într-o vacanță în Bali împreună cu o gașcă de prieteni. Vacanța aceea a accelerat cumva lucrurile și ne-a ajutat să ne lămurim că ne place să ne trezim unul lângă celălalt. La întoarcere, ne-am mutat împreună', ne-au spus Adela Popescu și Radu Vâlcan, în urmă cu ceva timp.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter