Cine este Silviu Mircescu, noul actor din „Vlad”. Are o melodie cu Andreea Bălan

Publicat pe

Cine este Silviu Mircescu, noul actor din „Vlad'. Slviu Mircescu este noul actor din serialul „Vlad', de la Pro TV. Acesta are 32 de ani și a mai jucat în seriale precum „Când mama nu-i acasă' sau „O grămadă de caramele'. De asemenea, Silviu Mircescu a mai participat și la emisiunea „Ultimul trib'. De asemenea, actorul din „Vlad' este și tătic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Silviu Mircescu, noul actor din „Vlad'. Silviu Mirceascu se alătură distribuției din „Vlad', serialul difuzat la Pro TV. Acesta îl va interpreta pe Viorel, unul dintre oamenii de încredere ai lui Iordache, interpretat de Adrian Titieni. Silviu Mircescu are 32 de ani și este încântat că va juca în serialul „Vlad'.

Cine este Silviu Mircescu, noul actor din „Vlad'. Are o melodie cu Andreea BălanCine este Silviu Mircescu, noul actor din „Vlad'. Are o melodie cu Andreea Bălan

Mă bucur foarte mult că m-am alăturat distribuției! Mi-a părut tare rău că nu am putut să vin la casting când s-a făcut primul sezon, dar uite că timpul le rezolvă pe toate! Atmosfera de pe platourile de filmare, modul de lucru și tot ce ține de acest proiect te face să vrei să nu se termine niciodată! Toți oamenii, de la echipa de filmare, actori și tot ce reprezintă serialul „Vlad” sunt extraordinari din toate punctele de vedere! Sunt norocos că am parte de această experiență!', a declarat Silviu Mircescu, noul actor din serialul „Vlad', pentru click.ro.

Citește și: Alex Bodi și Oana Marica s-au despărțit?De ce nu a fost Iulia Sălăgean de acord să-i cunoască fetița

Citește și: De ce l-a dus Mihaela Rădulescu pe Ayan, la 14 ani, într-un centru de dezintoxicare:„Reacția lui…'

Citește și: Meghan Markle, prima apariție după ce a născut.Ce proiect a lansat chiar de ziua ei

Citește și: Schimb de replici între Oana Roman și Oana Zăvoranu, din cauza lui Pepe:„În halul ăsta de…'

Cine este Silviu Mircescu, noul actor din „Vlad'

Cine este Silviu Mircescu, noul actor din „Vlad'. Silviu Mircescu este un actor foarte talentat. Acesta a mai interpretat roluri și în seriale precum precum „Când mama nu-i acasă' sau „O grămadă de caramele'. De asemenea, acesta a mărturisit că a început să se înțeleagă foarte bine cu toți ceilalți actori din serialul „Vlad'.

Cu majoritatea actorilor lucrez în teatru sau am lucrat la alte proiecte, fie ele de film sau pe scenă. Cu cei cu care nu mă știam, ne-am împrietenit foarte repede', a mai spus Silviu Mircescu, noul actor din „Vlad'.

De asemenea, Silviu Mircescu performează și pe scena Teatrului Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Elisabeta, Teatrul Roșu și Teatrul dramaturgilor români.

Silviu Mircescu, noul actor din „Vlad': „Am și spectacole la teatru'

Cine este Silviu Mircescu, noul actor din „Vlad'. Pe lângă cariera lui de actor, Silviu Mircescu, care joacă în serialul „Vlad', este foarte activ și pe rețelele sociale. Acesta spune că este cea mai bună cale de a se promova.

Tot timpul sunt activ în mediul online. E cea mai bună cale de a te promova, mai ales spectacolele de teatru (joc la ora actuală în 12 spectacole). Cele mai multe le joc la Teatrul Național (5), dar puteți să mă vedeți și la Teatrul Bulandra, Teatrul de Comedie, Teatrul Elisabeta, Teatrul Roșu, Teatrul dramaturgilor români, Sala Palatului (Musicalul Mamma Mia). Când nu sunt la filmări, am spectacole!', a mai spus Silviu Mircescu, noul actor din „Vlad'.

De asemenea, Silviu Mircescu a mai participat și la emisiunea „Ultimul trib'. Pe de altă parte, actorul s-a lansat și în muzică. Acesta are o piesă alături de Andreea Bălan, care se numește „Așa de frumos'.

Silviu Mircescu are un băiețel de 9 luni

Pe lângă cariera de succes, Silviu Mircescu are și o familie minunată. Actorul trăiește o superbă poveste de dragoste alături de soția lui, Laura. Cei doi au împreună și un băiețel, de nouă luni de zile, pe nume Tony.  Silviu a vorbit acum ceva timp despre momentul în care a aflat că va avea un băiețel. A avut mari emoții și nu conta prea mult sexul copilului. Chiar și așa, a presimțit de la început că va fi tată de băiat și nu-și mai încape în piele de mândrie.

Am avut niște emoții. La urma urmei, nu mă deranja dacă era fată sau băiat, dar na, emoția, momentul, toată lumea, să stai cu spatele, cu ochii închiși. Sincer să fiu, am presimțit că am băiat, jur. Adică nu-mi făceam probleme', a spus actorul.

Te-am dorit atât de mult, te iubesc atât de mult, am plâns cu tine de atâtea ori, ai venit cu toată lumina din lume in viața mea. Îți mulțumesc, dragul meu Antonio, ca mi-ai devenit echilibru și fericire. 20 Octombrie 2020 este singura zi din viața mea când toate lucrurile încep sa aibă un sens.

Da, fiule, o sa stam treji nopțile, o sa plângi, mititelule și eu nu o sa știu de ce, o sa obosim amândoi și o sa ne enervam, o sa zâmbim și o sa ne jucam. Dar sunt pregătită sa învăț și sa cresc odată cu tine. Cu dragoste, mama’, a scris soția lui Silviu Mircescu în dreptul primei fotografii pe care a publicat-o cu fiul ei și al actorului.  

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter