Cine este și cu ce se ocupă Daciana Toma, soția lui Florin Zamfirescu. Sunt căsătoriți de 10 ani

Publicat pe

Florin Zamfirescu a făcut mărturisiri inedite legate de partenera lui de viață. Celebrul actor a dezvăluit cum se înțelege, de fapt, cu soția lui, după 10 ani de relație. Totodată, marele artist a vorbit și despre meseria ei, spunând în ce domeniu activează. Iată cu ce se ocupă Daciana Toma!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Florin Zamfirescu a scos la iveală amănunte neștiute din căsnicia cu soția lui. El și Daciana Toma sunt împreună de un deceniu, povestea lor de iubire fiind un exemplu pentru mulți. Actorul a mărturisit public cum se înțelege în prezent cu aceasta, dând astfel „din casă'.

Cine este și cu ce se ocupă Daciana Toma, soția lui Florin Zamfirescu. Sunt căsătoriți de 10 aniCine este și cu ce se ocupă Daciana Toma, soția lui Florin Zamfirescu. Sunt căsătoriți de 10 ani

Actorul Florin Zamfirescu a decis în urmă cu ceva vreme să lase în urmă agitația orașului și s-a retras la țară. Nu singur însă, ci împreună cu soția lui, Daciana Toma. Deși se spune că dragostea durează doar trei ani, ei bine, la ei lucrurile merg și acum ca pe roate. Astfel, în familia actorului este o armonie deplină, ea fiind cea care-l liniștește mereu.

Citește și: Cătălina Mustață a ridicat un gard de 2 metri ca să nu-l mai vadă pe Florin Zamfirescu, după divorț:”E un om ranchiunos”

Citește și: Florin Zamfirescu, mărturisire dureroasă la 72 de ani:„Dacă nu iau 18 pastile zilnic, mor'

Citește și: Devastat după moartea soției, Nicolae Botgros regretă că a înșelat-o:„Am greșit eu'

Citește și: Cum arată Bianca Brad la 53 de ani.Fosta Miss România și-a păstrat silueta și frumusețea

Cum se înțelege, de fapt, Florin Zamfirescu cu soția sa, după 10 ani de relație

Cea de-a patra soție a lui Florin Zamfirescu reprezintă pentru el un adevărat sprijin. Din păcate, actorul se confruntă cu numeroase probleme de sănătate, însă, din fericire, se află pe mâini bune. Artistul a povestit că Daciana Toma este cea care are grijă să-i dea pastilele la timp. Tot ea pare să fie și sursa lui de încredere. Acesta se arată a fi foarte curajos, spunând că nu-i este frică de moarte, atunci când va fi să fie.

„În primul rând, îi mulţumesc lui Dumnezeu că am mai apucat o zi. Eu nu sunt foarte sănătos. Soţia mea are grijă de mine şi îmi dă pastile. Am diabet, am tensiune oscilantă, dar lucrez, mă simt ok, mai ies, mai conduc maşina, nu am de gând să capotez. O veni şi clipa aia. Sper să fie scurtă.

Nu îmi e frică de moarte! Acum mă mai odihnesc după muncă, dar, la un moment dat, o să mă plictisesc de atâta odihnă. Şi, crezând că dincolo e ceva, de abia aştept să văd ce este…', a spus Florin Zamfirescu pentru revista „Taifasuri'.

Cine este și cu ce se ocupă Daciana Toma, soția lui Florin Zamfirescu

Printre altele, Florin Zamfirescu a vorbit și despre meseria soției lui. El a dezvăluit că Daciana Toma este de profesie doctoriță. Aceasta nu excelează doar în acest domeniu, ci și în cel al gastronomiei. Marele actor a descris-o ca fiind o „bună gospodină', fiind foarte mândru de preparatele ei.

„A adus veselie şi, deşi este doctoriţă, e foarte bună gospodină şi foarte grijulie. Este tot ce mi-am putut dori de-a lungul întregii vieţi şi am găsit abia la final. Ei nu-i place la restaurant, că mâncarea gătită acasă e cea mai bună. Şi în fiecare zi aproape vine cu o noutate, cu ceva. Este pur şi simplu spectaculoasă! Toţi cei care au venit şi au luat masa la noi au rămas… Dar nu numai asta, că doar nu e bucătăreasă', a continuat actorul.

Iar complimentele pentru soția lui nu s-au încheiat aici! Florin Zamfirescu a spus despre Daciana Toma că e o fire „realistă, informată și cultă'. Acesta susține că femeia îi molipsește pe toți din jurul său cu energie pozitivă, inclusiv pe el. Având în vedere toate aceste calități, și-a descris partenera ca fiind „norocul vieții lui'.

„Ea tot ce face, face perfect. Am trecut o dată pe lângă cabinetul ei, am intrat şi l-am întrebat pe portar: «Doamna Daciana e aici?». Şi el zice: «Nu, că nu am auzit-o râzând». Am văzut cum intrau pacienţi pe rând schimonosiţi de durere şi ieşeau zâmbind. Are talentul de a crea în jurul ei o stare de bine, o stare de fericire. E cu picioarele pe pământ, e realistă, informată, e cultă, e tot ce vrei. Daciana este o comoară. Este foarte cultivată, foarte echilibrată, nu păstrează ranchiună, este un om adevărat. E norocul vieţii mele', a conchis el.

Actorul, la un pas de moarte după divorțul de Cătălina Mustață

Actorul a fost căsătorit în trecut și cu o colegă de breaslă. La scurt timp după divorțul de Cătălina Mustață, Florin Zamfirescu a avut o problemă de sănătate extrem de gravă. La acea vreme, artistul a mărturisit că a avut o fisură de aortă pe 35 de centimetri. Vedeta a fost atunci la un pas de moarte.

„Ea a rămas în casa aia (Cătălina Mustață, n.r.), pe când mie mi-a fost foarte greu să fac o nouă casă: șantiere, cheltuieli,… umblă după bani… criza de inimă pe care am avut-o… Am avut o fisură de aortă pe 35 de centimetri!!! Care, Dumnezeu a fost bun și mi-a lipit-o fără operație. Eu n-am tăieturi, n-am nimic. Doctorul mi-a zis: te iubește Dumnezeu', declara atunci Florin Zamfirescu la emisiunea lui Mădălin Ionescu, de la Metropola TV.

Sursa foto: Captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter