Florin Zamfirescu, mărturisire dureroasă la 72 de ani: „Dacă nu iau 18 pastile zilnic, mor”

Publicat pe

La aproape 72 de ani, maestrul Florin Zamfirescu are grave probleme de sănătate și a mărturisit că ia 18 pastile în fiecare zi pentru a rămâne în viață. Din fericire, cea care îl ajută, îl îngrijește și îl ține sub observație este soția sa, medicul Daciana Toma.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Florin Zamfirescu nu stă bine deloc la capitolul sănătate, însă dacă respectă schema de tratament pe care i-au prescris-o medicii totul este în regulă. Actorul, care în aprilie împlinește 72 de ani, are un mare ajutor în persoana soției sale, de profesie medic, tot timpul alături de el.

Florin Zamfirescu, mărturisire dureroasă la 72 de ani: „Dacă nu iau 18 pastile zilnic, mor'Florin Zamfirescu, mărturisire dureroasă la 72 de ani: „Dacă nu iau 18 pastile zilnic, mor'

„Tatiana este medic de familie. Ea are grijă de mine. Am de toate, diabet de tip 2, tensiune oscilantă, atac de panică am făcut. Iau vreo 18 pastile pe zi, sunt cam multe, dar dacă nu le iau o săptămână, mor! Aşa mi-a spus doctorul. Le iau, sunt bine acum, verde. Să trăiesc 100 de ani!', a declarat marele actor, într-un interviu la Antena Stars.

Citește și: Gabriela Cristea, adevărul despre „părinții adoptivi’ și relația lor cu fiicele ei

Citește și: Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei, jigniri și amenințări reciproce: ‘Lasă că ne întâlnim noi!

Citește și: Dialog spumos între Alin Sălăjean și Jador la Survivor. Totul a pornit de la Alexandra Stan:’Mânca-ți-aș carnea ta de hoț!’

Florin Zamfirescu este la a patra căsătorie

Florin Zamfirescu și-a găsit, în sfârșit, liniștea, după trei căsnicii eșuate. Actorul în vârstă de 71 de ani și-a găsit fericirea alături de Daciana, a patra soție, care îi poartă de grijă de șase ani.

Florin Zamfirescu a trecut printr-un divorț dureros de Cătălina Mustață, singura fostă parteneră cu care nu a rămas în relații bune:

„Eu sunt prieten cu fostele mele neveste, cu ea nu pot să fiu prieten. Am încercat, nu răspunde la salut, nu de când ne-am despărțit, de când mi-a furat și mi-a vândut mașina. Cred că a făcut un schimb. Ea în final a declarat că toată casa aia e făcută din banii ei. Și i-am spus: da, dar tu ai făcut casa din banii tăi pe terenul meu și știi că terenul înghite casa, a declarat actorul în urmă cu ceva timp.

Florin Zamfirescu: „Actuala mea soţie are grijă de-adevăratelea de mine'

„Am sechele din divorţul pe care l-am avut, însă actuala mea soţie, doamna doctor Daciana, are grijă de-adevăratelea de mine. Mă rog, nu ştiu cât o să trăiesc, dar am grijă să nu fac excese, nu fumez, nu beau, nu pierd nopţile. Sunt liniştit, recunoscător şi mă bucur de natură, de ce văd cu ochii', declara Florin Zamfirescu în urmă cu ceva timp.

Actuala soție a contribuit la schimbarea totală a stilului de viață al actorului, printre cele mai importante „realizări' numârându-se faptul că a reușit să-l determine să se lase de fumat, după 45 de ani de viciu.

„Eu nu mergeam la medic, nu aveam grijă de sănătatea mea. Acum se ocupă Daciana de tot. Ea are grijă să iau pastilele, pentru că depind de ele. Eu sunt mai uituc și chiar am întrebat-o pe Daciana ce se poate întâmpla dacă uit să le iau. Și mi-a spus pe șleau: „Poți să mori!”. Eu o prețuiesc, o respect și o iubesc pentru răbdarea ei. Îi datorez viața mea', a mai povestit actorul.

Florin Zamfirescu are un băiat, Vlad – de profesie regizor, din prima căsnicie și o fată, Ștefana – profesoară de teatru -, din cea de-a doua căsătorie cu actrița Valeria Sitaru.

Cea de-a treia soție a fost actrița Cătălin Mustață cu care a fost căsătorit timp de 20 de ani și de care a divorțat în anul 2012.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter