Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a renunțat la numele de familie al actorului

Publicat pe

După ce Angelina Jolie a renunțat legal la numele de familie Pitt, în urmă cu trei ani, potrivit unei hotărâri dispusă de un judecător, acum a venit rândul fiicei sale biologice Shiloh să facă același lucru. Adolescenta se numea Shiloh Jolie-Pitt, însă acum acum nu-şi mai spune decât Shiloh Jolie, inclusiv pe rețelele sociale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Deși Shiloh era destul de apropiată de tatăl său, după un proces de divorț care ține de mai bine de 4 ani, adolescenta a decis să renunțe la numele tatălui său. Momentan nu se știe dacă și pe cale legală a apelat la acest gest, însă pe rețelele sociale, Shiloh nu mai apare decât ca Jolie, numele de familie al mamei sale.

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a renunțat la numele de familie al actoruluiShiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a renunțat la numele de familie al actorului

Shiloh, fiica cea mare a lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie vrea să devină băiat și actorul a povestit că ea le-a cerut să o strige John. La un moment dat, tabloidele scriau că Shiloh e decisă să facă operație de schimbare de sex, iar imaginile cu ea păreau să confirme acest lucru. Totuși, ultima apariție a lui Shiloh demonstrează că ea s-a răzgândit. Adolescenta arată ca orice fată de 14 ani, semn că se indentifică cu sexul biologic.

Brad și Angelina, despre Shiloh: „Am fost nevoiți să o tundem’

Până la vârsta de 4 ani însă, transformarea exterioară lui Shiloh era aproape completă – fetița voia să poarte părul scurt, haine sport preferate de băieți, dar și costume, și cravate. În plus, ea și-a exprimat dorința să fie strigată John sau Peter, iar apropiații s-au conformat.

La început, a fost amuzant, însă ulterior Brad și Angelina au realizat că e mai mult de atât. Evident, au mers cu ea la psiholog, pentru că era clar că se petrecea ceva cu fiica lor. Brad și Angelina au ales să-și lase fetița să se îmbrace așa cum îi place, crezând că aceasta este doar o fază trecătoare. Pe măsură ce a trecut timpul însă, convingerea lui Shiloh că aparține, de fapt, altui sex și determinarea ei de a face operație i-a convins pe părinții săi că nu a fost doar o joacă de copil răsfățat.

În 2010, Angelina Jolie mărturisea într-un interviu pentru Vanity Fair:

„Vrea să fie băiat. Așa că am fost nevoiți să o tundem. Îi place să poarte haine de băieți. Se consideră unul dintre frați.

Citește și: Reacția fiului Ioanei Simion, după ce a aflat că Ilie Năstase a bătut-o. Ce s-a întâmplat înainte de scandal

Citește și: Dan Capatos are colegă nouă la Xtra Night Show! A început sezonul alături de Paula Chirilă

Citește și: Cum și-a cunoscut Dan Negru soția: „Era studentă. A dezvăluit și secretul unui mariaj de 15 ani!/ EXCLUSIV

Citește și: Îl mai ții minte pe Soso de la Big Brother? Este medic-șef la Urgență, în Germania: „Nu tratați coronavirusul ca pe o simplă gripă

Puștoaica se bucură de altfel, de tot sprijinul și din partea tatălui ei, Brad Pitt. „Brad este atât de mândru de Shiloh și de persoana în care ea s-a transformat. Iubește cât de onestă este și cât de bună este cu frații ei, a mărturist un apropiat al familiei, adăugând că „Shiloh este apropiată de ambii ei părinți. Toți frații ei au așteptat, nerăbdători, să o aniverseze.

Sursa foto: Profimediaimages.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter