Cum arată văduva lui Sergiu Nicolaescu, la 7 ani de la moartea regizorului. Dana încă mai poartă verigheta

Publicat pe

Au trecut șapte ani de la moartea celebrului regizor Sergiu Nicolaescu. Se pare că trecerea timpului nu i-a alinat suferința soției lui, dat fiind că încă mai poartă verigheta. Iată cum arată și cât de mult s-a schimbat în ultimul timp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

La șapte ani de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, văduva lui, cu 47 de ani mai tânără decât regretatul regizor, a fost surprinsă la cumpărături de paparazzi Impact.ro.

Chiar dacă și-a refăcut viața, Dana în imagini se observă că Dana încă poartă verigheta. În urmă cu un an, la 6 ani de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, ea încă mai era în doliu, fiind surprinsă purtând haine negre.

Cum arată văduva lui Sergiu Nicolaescu, la 7 ani de la moartea regizorului. Dana încă mai poartă verighetaCum arată văduva lui Sergiu Nicolaescu, la 7 ani de la moartea regizorului. Dana încă mai poartă verigheta

Văduva lui Sergiu Nicolaescu încă poartă verigheta

De data aceasta, Dana a fost cu greu de recunoscut. Cu mască, părul nevopsit și îmbrăcată într-o ținută lejeră, ea a fost surprinsă la cumpărături. Detaliul care a atras atenția a fost că văduva lui Sergiu Nicolaescu încă mai poartă verighetă, după atâta timp.

Dana și-a refăcut viața, în urmă cu doi ani, cu un celebru medic din București. Acesta i-ar fi tratat inclusiv pe Traian Băsescu și Becali.

Femeia nu și-a uitat fostul soț, dat fiind că a pus o placă memorială pe clădirea în care a locuit Sergiu Nicolaescu, iar mormântul său este foarte bine îngrijit.

Citește și: Actorul Vladimir Găitan, mărturisiri emoționante despre prietenia cu Sergiu Nicolaescu. S-au certat, dar s-au împăcat după o lungă perioadă:”L-am iertat, l-am iubit foarte tare”

Citește și: Drama neștiută a lui Sergiu Nicolaescu.Regizorul s-a stins acum 7 ani cu un mare regret

Citește și: Alexandra Dinu recunoaște că i-a fost greu ca mamă singură:„E o responsabilitate uriașă, mi-a dat bătăi de cap în adolescență'/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Călinescu l-a avertizat pe Adrian Mutu înainte de divorțul de Alexandra Dinu:'Ai grijă cu…'

Văduva lui Sergiu Nicolaescu, huiduită la incinerarea regizorului

La incinerarea maestrului Sergiu Nicoleascu, Dana a fost huiduită pentru că a purtat un mantou alb. Au existat persoane care au criticat-o și i-au strigat 'Rușine' sau 'văduva albă', fără să fie la curent cu semnificația din spatele ținutei sale.

Oamenii au fost nemulțumiți și pentru că regizorul nu a fost îngropat creștinește, ci incinerat, cu toate că aceasta fusese ultima lui dorință.

N-aţi văzut că era mare la mâneci? Era paltonul fratelui meu. A fost dorinţa lui, ca Dana să nu vină îmbrăcată în negru la înmormântarea lui. Prin urmare, ea a îmbrăcat un palton al fratelui meu, ca să-l simtă mai aproape de ea. Aşa fost şi la înmormântarea mamei mele. Nu m-a lăsat să vin îmbrăcată în negru la înmormântarea ei', a precizat la acel moment Iolanda, sora lui Sergiu Nicolaescu.

Ce avere a moștenit Dana Nicolaescu de la soțul ei

Dana a început o relație cu Sergiu Nicolaescu în 1996, dar s-au căsătorit abia în 2005.

Întrucât celebrul regizor nu a avut urmași, toată averea sa, de circa un milion de dolari – adică trei case, două terenuri și o sumă de bani – i-a rămas mult mai tinerei soții.

La vremea decesului, chestiunea moștenirii a fost una ultra mediatizată și intens disputată. Doar în 2012, în contul regizorului intraseră 83.000 de euro din drepturile de proprietate intelectuală.

Sergiu Nicolaescu a murit la 82 de ani

Sergiu Nicolaescu a murit la vârsta de 82 de ani, lăsând un gol imens în sufletele tuturor.

Regizorul se afla internat la Sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul Elias, după ce fusese operat de peritonită. Decesul a survenit în urma complicațiilor cardiace și pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anunțat Spitalul Elias.

În plus, cu numai câteva zile inainte de internare, regizorul căzuse, suferind și un traumatism toracic.

Sursa foto: Hepta, Impact

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter