De cât timp nu mai locuiesc împreună Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „A stat cu noi în casă până după nuntă”

Publicat pe

De cât timp nu mai locuiesc împreună Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. În primă instanță, după ce antrenorul de la Universitate Craiova a declarat că își va încheia căsnicia, sexy impresara a negat afirmațiile. Ulterior, s-a dovedit faptul că spusele lui Reghe au fost adevărate, iar cei doi se află în plin divorț. Diva a explicat acum care este motivul pentru care a avut această reacție, dar și care a fost momentul în care Reghe a părăsit casa lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost dintotdeauna un cuplu respectat. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca cei doi să își spună adio, însă acum se află în plin divorț. Inițial, Anamaria Prodan a negat toate afirmațiile făcute de soțul său, însă ulterior adevărul a ieșit la iveală. Acum, diva vorbește despre momentul în care Reghe ca părăsit casa lor, dar și despre motivele care au stat la baza negării ei.

Anamaria Prodan a explicat motivele pentru care, în primă instanță, a negat divorțul de Laurențiu Reghecampf. Mai mult, aceasta susține că el a locuit împreună cu familia lui până după nunta de 15 ani.

Citește și: Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa, după ce Reghe a depus actele de divorț:„A fost lângă mine'

Citește și: Anamaria Prodan și-a vândut toate proprietățile din Dubai, în plin divorț de Laurențiu Reghecampf:„O să stau la hotel'

Citește și: Anca Pandrea are COVID-19 și nu se simte deloc bine.I-a cerut ajutorul lui Gigi Becali

Citește și: Paul de la Puterea Dragostei a devenit tată.Prima imagine cu bebelușul

De cât timp nu mai locuiesc împreună Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Diva a vorbit recent despre fosta sa căsnicie. Aceasta susține că Laurențiu Reghecampf a locuit alături de ea și de familia sa până după nunta organizată la 15 ani de mariaj. Mai mult decât atât, ea subliniază că nu s-a gândit nicio secundă că în viața soțului său ar putea exista o altă femeie.

„El a stat cu noi în casă până după nuntă! Noi am fost împreună în Emirate, noi am fost împreună în Dubai. Eu nu am știut că avea o amantă de genul ăsta', a dezvăluit Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

„Am negat pentru că nu am crezut nimic'

În primă instanță, după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că va divorța, Anamaria Prodan a negat vehement afirmațiile soțului ei. Ba mai mult, ea a postat pe rețelele de socializare fotografii în care apărea alături de antrenor. Acum, ea explică faptul că nu a crezut nimic din cele auzite și că Reghe nu i-a spus nimic concret.

„Am negat pentru că nu știam nimic sigur, am negat pentru că nu am crezut nimic. Pentru că l-am întrebat pe Laurențiu de fiecare dată și de fiecare dată și-a cerut iertare pentru tot și a venit acasă. El a venit acasă și am făcut nunta. Am făcut o nuntă superbă, 15 ani de căsnicie în fața preotului, cu cununile pe cap, în fața altarului. Eu cred că nu poți să îți bați joc de Dumnezeu, de copii, și de o viață întreagă', a mai spus ea.

Anamaria Prodan s-a luptat enorm pentru Reghe

Anamaria Prodan nu mai vede nicio cale de împăcare cu fostul său soț. Deși în continuare are sentimente pentru el, ea susține că Laurențiu Reghecampf este conștient de faptul că a greșit impardonabil. Mai mult, ea a subliniat că s-a luptat foarte mult cu bărbații din industria fotbalului de-a lungul timpului, pentru a-i lua apărarea fostului soț.

„El nu va mai veni, pentru că știe că a greșit impardonabil. El știe că noi, familia, l-am iertat de foarte multe ori. Și i-am explicat că nu este bine, și i-am explicat că atât de greu ne-a fost să ajungem aici. Și i-am explicat cât de greu mi-a fost să mă lupt cu un om ca Pițurcă, care îl făcea bețiv, cu un Gigi Becali care spune că a furat banii familiei și a făcut business-uri altor domnișoare de genul acesta, din oraș', a mai spus ea.

Ce spune Anamaria Prodan despre viața sa amoroasă

Deși vestea că va divorța nu i-a picat deloc bine, diva este deschisă la o nouă relație. Aceasta este conștientă de atuurile sale și crede că atunci când va fi cazul, va apărea bărbatul potrivit pentru ea.

 „Eu sunt un om fericit, pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea, se întâmplă cu un anumit motiv.Și cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo.', a spus diva pentru Romaniatv.ro.

„Trebuie să fim un exemplu de familie'

Sexy impresara susține că indiferent de ce se întâmplă, ea își va ține mereu capul sus. Mai mult, subliniază că atunci când nepoții săi o vor căuta pe Google, aceștia vor găsi doar lucruri frumoase.

„Eu toată viața mea am tins foarte sus şi poate am deranjat uneori. Chiar pe copiii mei şi soțul meu, cu aceste cerinţe duse la extrem.Trebuie să fim cei mai buni. Trebuie să luptăm să fim cei mai buni, trebuie să fim un exemplu de familie şi fiecare dintre noi să fim un exemplu în viaţă. Când copiii şi nepoţii mei vor băga numele meu, Anamaria Prodan pe Google, acolo trebuie să iasă numai lucruri frumoase.', a mai spus ea.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter