Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa, după ce Reghe a depus actele de divorț: „A fost lângă mine”

Publicat pe

Anamaria Prodan a spus adevărul despre relația cu Dan Alexa, la scurtă vreme după ce Reghe a depus actele de divorț. Sexy-impresara a infirmat încă o dată zvonurile, însă a recunoscut că cel dintâi i-a fost un mare sprijin în perioada în care mama ei era în spital. Iată ce a spus vedeta despre episodul în care l-a lovit pe antrenor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a dezvăluit adevărul despre relația cu Dan Alexa. Declarațiile ei vin la scurt timp după ce Reghe a anunțat că a depus actele de divorț. Sexy-impresara a vorbit deschis despre episodul din 2019, atunci când l-a lovit pe Dan Alexa, și a infirmat din nou speculațiile potrivit cărora ar fi avut o altfel de relație decât cea profesională. În plus, ea i-a dat dreptate lui Gigi Becali, după ce latifundiarul din Pipera i-a spus că nu e normal că l-a lovit pe antrenor.

Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa, după ce Reghe a depus actele de divorț: „A fost lângă mine'Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa, după ce Reghe a depus actele de divorț: „A fost lângă mine'

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la despărțire după mai bine de un deceniu de căsnicie. El a fost cel care a anunțat că divorțează, menționând că e depus deja actele. Recent, ea a oferit un interviu în care a abordat mai multe subiecte referitoare atât la Reghe, cât și la Dan Alexa.

Citește și: Luca Reghecampf, după ce s-a aflat că are o firmă cu iubita tatălui său:„Anamaria are parte de respectul meu'

Citește și: Alina Pușcău, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19:„Credeam că o să mor…'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, amenințată cu moartea de fostul soț:„Mi-a pus pistolul la cap și…'

Citește și: Ce plan ar fi pus la cale mama lui Gabi Bădălău să scape de Bianca Drăgușanu.O implică pe Claudia Pătrășcanu

Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa, după ce Reghe a depus actele de divorț

În urmă cu aproximativ doi ani, în vara anului 2019, Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa. La acea vreme, în presă au apărut zvonuri conform cărora între ei ar fi ceva mai mult decât o relație pe plan profesional. Impresara a declarat acum că nu s-a pus niciodată problema de ceva pe plan personal între ei. A dezvăluit totuși că el i-a fost alături în momentele grele, când mama ei se afla în spital, iar Reghe era plecat peste hotare.

În 2019, după ce a văzut imaginile în care Anamaria Prodan îl lovește pe Dan Alexa, Gigi Becali i-a reproșat că gestul ei nu e normal. Acum, vedeta îi dă dreptate. Totodată, ea a povestit cum antrenorul i-a fost sprijin în momentele în care mama ei era în spital, iar Laurențiu Reghecampf era plecat în străinătate să antreneze.

„Mi-a reproșat la modul că nu este normal (n.r. – Gigi Becali, legat de faptul că l-a lovit pe Alexa). Și avea dreptate, nu este normal ca noi să ne facem de râs.

(…) Faptul că l-am atins eu pe Alexa, strict din motive profesionale și de mândrie și pe bază de stres, unde Dan Alexa m-a înțeles, Dan Alexa stând foarte mult lângă mine în acea perioadă, când mama era în spital, pentru că Laurențiu era în străinătate, avea alte preocupări, antrena și nu numai, Dan a fost lângă mine', a povestit Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan regretă că l-a lovit pe Dan Alexa

În plus, Anamaria Prodan regretă că l-a lovit pe Dan Alexa. Spune că a fost vorba despre o „descătușare a tuturor problemelor' cu care ea se confrunta la acea vreme. A spus despre el că nu merita asta, deoarece e un „antrenor extraordinar'. Totodată, ea a promis că-l va duce să antreneze la o echipă mare pentru a se revanșa.

„Un regret este ceea ce s-a întâmplat pentru că, probabil, a fost o descărcare, o descătușare a tuturor problemelor pe care eu le aveam. Nu merita așa ceva, pentru că este un antrenor extraordinar. O să fac o promisiune, mie: într-una din zile am să îl duc undeva unde merită, la o echipă mare, tocmai pentru a mă ierta pe mine, pentru a mă revanșa față de el', a continuat ea.

„Pe atunci, Laurențiu avea probleme mari și în cariera de antrenor'

Anamaria Prodan a dezvăluit că la acea vreme Reghe se confrunta cu probleme în cariera de antrenor. Vedeta susține că acum a realizat că viața personalăte afectează mai mult decât orice altceva. Susține că declinul lui ar fi început de atunci.

„Pe atunci, Laurențiu avea probleme mari și în cariera de antrenor. Nu am înțeles de ce, era unic, era fabulos în fotbal… Acum am realizat faptul că – și dacă mă uit înapoi astăzi – viața personală te afectează de miliarde de ori mai tare și mai rău decât orice altceva. Declinul ca antrenor, din momentul acela a început! Și noi nu știam, și nu știam cum să îl ajutăm, și eram stresată că nu-i merge treaba…', a mai declarat impresara, potrivit sursei menționate.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter