Marcel Pavel, despre prietenia de 30 de ani cu Ovidiu Komornyik! De ce s-au certat la un moment dat

Publicat pe

Marcel Pavel și Ovidiu Komornyik sunt prieteni de mai bine de 30 de ani, însă relația lor de amiciție nu a fost întotdeauna presărată numai cu clipe frumoase. Prin anii 2000, cei doi artiști au fost la cuțite din cauza drepturilor de autor. O perioadă de timp, Marcel Pavel și Ovidiu Komornyik s-au ignorat și au fost la un pas să ajungă în instanță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel și Ovidiu Komornyik au împlinit recent 30 de ani de colaborare muzicală și de prietenie. Într-un interviu pentru Impact.ro, Marcel Pavel a oferit detalii despre amiciția cu Ovidiu Komornyik, la adresa căruia are numai cuvinte de laudă. 

Marcel Pavel, despre prietenia de 30 de ani cu Ovidiu Komornyik! De ce s-au certat la un moment datMarcel Pavel, despre prietenia de 30 de ani cu Ovidiu Komornyik! De ce s-au certat la un moment dat

Însă lucrurile nu au stat așa dintotdeauna. În 1998, relația lor de prietenie, care părea extrem de solidă, s-a destrămat. Din cei mai buni amici, soliștii au ajuns să se dușmănească din cauza piesei ‘Frumoasa mea’.

Marcel Pavel a spus de ce s-a certat Ovidiu Komornyik!

Autorul șlagărului era Ovidiu Komornyik, bunul prieten al lui Marcel Pavel. O bună perioadă de timp, cei doi și-au aruncat cuvinte grele din cauza melodiei. Până la urmă, cel care a rămas să interpreteze piesa a fost Marcel Pavel. 

Citește și: Marcel Pavel a rămas cu sechele după COVID-19. La ce pericol e supus: „Dacă nu iau pastile…'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Zanni, după Survivor: „Am o bacterie în sânge…'

Citește și: Andreea Tonciu și soțul ei au ajuns pe perfuzii! Ambulanța a venit de două ori la ei acasă

Citește și: Anamaria Prodan și-a reamenajat apartamentul din Dubai. Ce s-a întâmplat cu pozele cu Reghe

'La începutul anilor 2000 și-au băgat dușmanii coada, din cauza drepturilor de autor, mă acuzau că le iau eu, pentru piesa lui Ovidiu, deși nimeni nu mi le dădea mie. Succesul îți poate fura mințile, dacă nu ești cu picioarele pe pământ. Apoi, însă, ne-am împăcat. Lui Ovidiu îi sunt dator pe viață. Eu lui și el mie, pentru că ne-am lansat împreună', a declarat Marcel Pavel, pentru impact.ro.

Marcel Pavel, cuvinte de laudă la adresa prietenului său

Anii au trecut, iar cei doi au revenit la sentimente mai bune. Acum, aceștia se înțeleg de minune, după cum a declarat chiar Marcel Pavel. Artistul a mărturisit că tot scandalul dintre el și Komornyik a fost declanșat de apropiații lor. 

Și pe rețelele de socializare, Marcel Pavel a avut numai cuvinte de laudă la adresa compozitorului Ovidiu Komornyik. 

'Este întotdeauna o plăcere să mă reîntâlnesc cu prietenul meu drag, Ovidiu Komornyik! Destinul a făcut ca prietenia noastră, care ne leagă de 30 de ani, să triumfe cu lansarea piesei Frumoasa mea' , Ovidiu compunând acest cântec nemuritor care ne-a adus un mare succes! Drag și prețuire! Marcel Pavel și Ovidiu Komornyik au făcut istorie în muzica românească cu piesa Frumoasa mea'. Am speranţa că melodia va rămâne mult timp în inima românilor! Respect!', a scris Marcel Pavel pe Facebook, în dreptul unor imagini cu el și bunul său prieten.

Marcel Pavel a rămas cu sechele după COVID-19

Marcel Pavel a reușit, din fericire, să se vindece de COVID-19. Din păcate, boala a avut unele urmări nedorite. Artistul a povestit public că a rămas cu sechele după ce a fost diagnosticat cu coronavirus și că e supus unui pericol destul de mare dacă nu-și ia pastilele la timp. Iată ce este nevoit să facă acesta toată viața!

Potrivit spuselor lui Marcel Pavel, deși s-a vindecat de COVID-19, acesta trebuie să urmeze, cu strictețe, un tratament recomandat de medici. Medicamentația este pentru inimă, astfel că trebuie să fie foarte atent. Totodată, cântărețul a explicat că dacă nu-și ia pastilele la timp, tensiunea lui „o ia razna’.

„Cu sănătatea sunt bine, am tras mult. Am rămas însă cu tensiune foarte mare, toată viața voi lua tratament pentru inimă. La externare, anul trecut, am avut tensiunea 19. Dacă nu iau pastile, tensiunea o ia razna, urcă la 17, iar dacă le iau ajung, undeva, la 13,7, în condițiile în care înainte să mă îmbolnăvesc de Covid-19 aveam 12,8′, a mărturisit Marcel Pavel pentru Playtech.ro.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter