Antonia, sfâșiată de durere înainte de un concert: „Am primit vestea că a murit!”

Publicat pe

Antonia a avut inima sfâșiată de durere înainte de un concert. Chiar cu puțin timp înainte de a urca pe scenă, vedeta a primit o veste cutremurătoare. Partenera lui Alex Velea abia și-a mai găsit puterea să cânte, după ce a aflat că o rudă dragă de-a ei murise. Ea a plecat imediat după spectacol, fără să mai facă poze cu fanii. Oamenii au criticat-o, fără să știe însă ce era în sufletul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Antonia a fost sfâșiată de durere înainte de un concert. În urmă cu aproximativ trei ani, înainte de susținerea unui spectacol, ea aflase că o persoană dragă ei murise. Era vorba despre bunicul el, pe care l-a iubit nespus de mult. Cu inima făcută bucățele, artista a urcat totuși pe scenă pentru fanii ei, fiind nevoită să-și susțină reprezentația.

Antonia are o viață pe care mulți și-o doresc. Este de o frumusețe rară, are o familie minunată și se bucură de o carieră de succes în lumea muzicii. Cu toate astea, din păcate, nici ea nu a fost ocolită de necazuri. De-a lungul vieții, vedeta a trecut prin mai multe suferințe. Una dintre ele a fost reprezentantă de moartea bunicului ei. Și mai dureros, ea aflase vestea chiar înainte de un concert.

Citește și: Alex Velea, detalii despre nunta cu Antonia. Și-au ales deja nașii:„Vreau să o văd mireasă'

Citește și: Antonia a fost victima bullying-ului în America, în adolescență:”Și eu m-am confruntat cu…”/ EXCLUSIV

Citește și: Scandalul de la clinica Oanei Zăvoranu ia amploare! O altă asistentă face declarații surprinzătoare:„Au probleme de comportament'

Citește și: Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a încheiat, nici după ultimul termen:„Nu vrea'

Antonia, sfâșiată de durere înainte de un concert

Antonia a fost invitată recent în cadrul podcast-ului de pe YouTube al Amaliei Năstase. Printre altele, ea a vorbit despre o dramă absolut sfâșietoare. Cântăreața a povestit că în urmă cu trei ani a primit o veste sumbră. Înainte de a susține un concert, vedeta aflase că bunicul ei decedase. Partenera lui Alex Velea se afla atunci în drum spre Galați și a fost nevoită să susțină spectacolul, deși era distrusă pe interior.

Cântăreața știa că bunicul ei o să moară, dar nu credea că despărțirea va veni atât de repede. Și-a dorit să-l mai vadă măcar o dată, însă, din păcate, nu a mai apucat.

„Acum doi, trei ani, când eram în drum spre concert în Galați, am primit vestea că a murit bunicul meu. Eram terminată, am fost implicată cu mama să ajut, știam că o să se stingă, dar nu atât de repede. Nu aveam încotro, trebuia să fiu pe scenă', a spus Antonia în podcast-ul Amaliei Năstase, conform cancan.ro.

„Am văzut cât de răi pot fi oamenii'

După concert, Antonia a urcat direct în mașină. A plecat fără să facă fotografii, grăbită să ajungă la bunicul ei. Unii dintre admiratori au judecat-o pentru gestul ei, însă nimeni nu știa ce se ascundea atunci în sufletul său.

„Am văzut cât de răi pot fi oamenii. Eu în seara aia nu am rămas să fac poze. N-am dat explicații, am sărit direct în dubă și am plecat. Am primit mesaje să-ți fie rușine că n-ai stat să faci poze, că am stat cu copilul în brațe în frig…', a continuat ea.

De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții

Antonia și Alex Velea au fost aspru criticați pentru că nu și-au botezat băieții. Artista a explicat cum stau, lucrurile, de fapt și a dezvăluit că și-au dorit să-i creștineze pe Dominic și Akim, însă nu au putut.

Antonia și fostul ei soț, Vincenzo Castellano, au format un cuplu timp de patru ani. Cei doi s-au căsătorit în 2011 și s-au despărțit la distanță de un an. Cu toate că actele de divorț au fost depuse în 2013, divorțul s-a pronunțat abia anul trecut. Potrivit declarațiilor cântăreței, din acest motiv, băieții săi și ai lui Alex Velea nu i-au putut purta numele cântărețului.

„Eu nu mi-am botezat copiii nici până în ziua de azi. Pentru că aveau alt numele. Nu purtau numele lui Alex. Mă judeca lumea. Îmi spunea că o să ard în iad, că o să ni se întâmple lucruri rele, că trăim în păcat. Că nu vreau să-i botez.

Cum să crezi așa ceva… tu nu cunoști situația mea. Am vrut să termin treaba cu divorțul și am vrut să încep de la 0 cu nunta. Să iau numele lui și copiii la fel’, a spus Antonia, cu ochii în lacrimi, în podcastul Amaliei Năstase.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter