Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a încheiat, nici după ultimul termen: "Nu vrea"

Publicat pe

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a încheiat nici acum. În urmă cu doar o zi, cei doi soți au avut ultimul termen, însă se pare că omul de afaceri nu a vrut să îi ofere semnătură. Ce se va întâmpla în perioada următoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu nu au încheiat divorțul, chiar dacă ieri au avut ultima înfățișare. La ieșire din sala de jucată, artista a spus că soțul ei nu vrea să semneze actele.

Supărată de ceea ce se întâmplă la momentul actual, cântăreața a făcut mai multe declarații.

Citește și: Claudia Pătrășcanu are un nou iubit? Gabi Bădălău a dat-o de gol:Probabil și-a refăcut viața sentimentală

Citește și: Ce spune Claudia Pătrășcanu despre întâlnirea cu Gabi Bădălău, de la mall:„I-am lansat această propunere

Citește și: Tavi Clonda, mesaj cu subînțeles pentru Gabriela Cristea, de ziua ei de naștere:„Călătoria în 4 și stai să vezi ce mai urmează

Citește și: Margherita și-a găsit magazinul de haine vandalizat:„Mă întreb oare de ce

Divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu s-a încheiat

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să nu mai formeze o relație în urmă cu doi ani. De atunci, cei doi s-au prezentat de mai multe ori la tribunal pentru a încheia divorțul, însă fără niciun rezultat.

În urmă cu doar o zi, a avut loc un nou termen, iar la ieșirea din sala de judecată, artista a făcut un anunț neașteptat. Se pare că soțul ei nu vrea să semneze actele de divorț și că se leagă de tot felul de artificii.

„Se leagă de tot felul de artificii. Deci nu vrea, efectiv nu vrea să-mi dea acest divorț. O să mai dureze 2,3,5, 7 ani pentru că el nu este de acord cu acest lucru. Întrebați-l voi de ce nu vrea și care este motivul”, a declarat Claudia Pătrășcanu la ieșirea din Tribunal.

Cu toate acestea, se pare că relația dintre Claudia și Gabi a început să fie din ce în ce mai bună, ținând cont de faptul că i-a oferit custodia de a pleca cu cei doi băieți în afara țării și s-a împăcat cu soacra ei.

„Partajul nu mă interesează”

Claudia Pătrășcanu a cedat și susține că este dispusă să renunțe și la bani, doar să se termine odată procesul de divorț. Își dorește doar liniște pentru ea, cât și pentru cei doi copii.

„Partajul nu mă interesează. Am fost dispusă să renunț și la pensie, doar să se termine acest calvar, să mă lase liniștită să cresc acești doi copii.

Eu percep viața ca și cum am rămas singură cu doi copii și trebuie să merg înainte. Mama ne-a crescut singură, fără tată, că a murit. Mama mă sprijină când merg la concerte, tot pentru ei, ca să le fac un viitor așa cum le trebuie.

Lor nu le lipsește absolut nimic, trăiesc la fel de bine ca și când eram căsătoriți, frigiderul e mereu plin. Îmi doresc ca bunul Dumnezeu să-l ducă pe drumul cel bun și mai consider că are nevoie de ajutor. Mie mi l-a cerut și am încercat acest lucru pentru copiii noștri.

Îmi doresc doar liniște și pace pentru copiii noștri, sa rămânem părinți pentru copiii noștri, să mi se acorde un divorț deși nu se vrea, motivul îl știm noi. Avem o ședință cu ușile închise, următoarea înfățișare e în noiembrie. Termenele se dau greu, la distanță mare, e foarte greu, chiar nu-l înțeleg ce vrea, a declarat Claudia Pătrășcanu playtech.ro.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter