Scandalul de la clinica Oanei Zăvoranu ia amploare! O altă asistentă face declarații surprinzătoare: „Au probleme de comportament”

Publicat pe

Scandalul de la clinica Oanei Zăvoranu ia amploare! În ultimele zile s-a tot discutat despre scandalul de la clinica Oanei Zăvoranu. Se pare că părerile continuă să fie împărțite. După ce o fostă asistentă a declarat că Alex Ashraf ar fi agresat-o în momentul în care și-a cerut drepturile salariale, bărbatul s-a apărat spunând că el este victima în acel context. Acum, o altă asistentă face declarații surprinzătoare cu privire la modul în care Oana Zăvoranu și soțul ei se comportă cu angajații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu continuă să fie în atenția publicului. Scandalul de la clinica sa a început miercuri dimineață, când o angajată ar fi venit să își ceară drepturile salariale. De acolo, lucrurile au degenerat, existând mai multe perspective ale situației. Acum, o altă asistentă face declarații surprinzătoare cu privire la acest subiect, dar și la comportamentul pe care Oana Zăvoranu și soțul său îl au cu angajații. Actrița oferă imediat replica cu privire la noile mărturisiri apărute.

La primirea acestor declarații, Oana Zăvoranu ia cuvântul și își apară soțul, dar și clinica. Potrivit acesteia, angajatele doar caută să își facă reclamă pe spatele ei.

Citește și: Oana Zăvoranu, despre scandalul provocat de o fostă angajată a clinicii sale:„Dacă eram acolo, o călcam în picioare'

Citește și: Oana Zăvoranu, despre Laurențiu Reghecampf, în plin proces de divorț cu Anamaria Prodan:”El e băiat bun, dar este…”

Citește și: Rapperul Țeastă a murit la 35 de ani. Mesajul dureros postat de Adda:„Drum lin către stele'

Citește și: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, în Republica Dominicană, după ce au negat că sunt iubiți.Imagini din escapada lor

Scandalul de la clinica Oanei Zăvoranu ia amploare!

Părerile sunt împărțite în cazul scandalului de la clinica Oanei Zăvoranu. Fosta angajată care l-a declanșat susține că actrița și soțul ei refuză să îi plătească orele muncite, în timp ce Alex Ashraf declară că asistenta l-a agresat. Acum, o altă asistentă care a lucrat la clinica One Life vine cu noi declarații surprinzătoare cu privire la cei doi.

'M-am angajat la începutul lunii noiembrie 2020. Eu, de când m-am angajat, ei n-au venit niciodată în clinică, nu i-am văzut. Am lucrat ca asistent medical. În ziua în care m-am certat, pe 5 septembrie 2021, am intrat prima dată în contact cu Oana și cu Alex. Și am mai avut o discuție cu ei pe grup, noi aveam un grup de WhatsApp.', începe declarația asistentei.

După această discuție pe grup, Oana ar fi cerut ca salariile să fie date mai târziu, moment în care asistenta și-ar fi cerut banii. Atunci, potrivit acesteia, Alex Ashraf ar fi jignit-o.

Am primit salariile undeva pe data de 1, fără niciun fel de întârziere. Iar în septembrie, a trecut data de 1, iar managera a scris pe grup că a vorbit cu doamna Oana și ne va da salariile undeva după data de 5. Iar eu am scris pe grup: «Bine, și salariul pe luna aceasta când?», iar Alex m-a făcut cu ou și cu oțet pe grup, că de ce-mi permit eu să-i vorbesc așa!', a spus asistenta pentru CANCAN.

Conversație între asistentă și Oana Zăvoranu

Asistenta a declarat că într-o zi de duminică a fost sunată chiar de Oana Zăvoranu. Aceasta nu ar fi știut cine este la telefon, motiv pentru care i-a vorbit la per tu. Potrivit acesteia, soțul actriței a fost foarte revoltat de atitudinea angajatei.

Acela a fost primul contact cu ei, cu el. După care, pe data de 5 septembrie, când eu eram la muncă. Eram singură, era într-o duminică, iar duminică nu au decât o singură asistentă și un singur om pe recepție, am avut vreo sută și ceva de pacienți, eram terminată. Mă pomenesc cu un apel telefonic. Eu n-am vorbit niciodată cu Oana sau cu Alex, nici măcar nu aveam numărul lor de telefon', povestește ea.

Se pare că în timpul apelului, asistenta ar fi vorbit cu vedeta la per tu, iar la scurt timp Alex Ashraf ar fi sunat-o să îi atragă atenția cu privire la acest subiect.

'«Bună, Găbița! Sunt Oana!» Bineînțeles că reacția mea a fost «Bună, Oana!», pentru că nu știam care Oana. În condițiile în care eu nu am avut niciodată contact cu ei, repet. «Te-am sunat să-ți spun că vreau să te duci la nu știu ce hotel și să le recoltezi unora», mi-a zis.  «Da, Oana, bine!» Târziu am realizat cu cine vorbesc. Moment în care am închis telefonul, m-a sunat el (n.r.- Alex Ashraf): «Ți-ai permis să vorbești cu soția mea la per tu. Nu ți-e rușine, nesimțito!» Chestii de genul.', a spus ea.

„Mi-am dat demisia'

Se pare că această conversație a deranjat-o foarte mult pe asistentă deoarece în aceeași zi și-a dat demisia.

M-am supărat și i-am scris că nu a fost cu rea intenție, ci pur și simplu nu mi-am dat seama. După discuția aceasta, eu mi-am dat demisia. Seara, după ce am terminat programul, le-am lăsat demisia în recepție, iar a doua zi dimineață au început mesajele de la Oana.  După care m-am dus să-mi cer salariul, logic. Am ajuns acolo, au chemat firma de pază, m-au dat afară.', spune asistenta.

Ba mai mult, ea declară că Oana și soțul său nu i-au plătit integral salariul pe care îl avea de primit. Aceasta susține că i s-a oferit doar o parte din bani, restul venind „ulterior'.

Într-un final, am amenințat că o să chem și televiziunea și a venit managera și mi-a dat o parte din bani. Mi s-a spus că restul o să-l primesc ulterior. Acel ulterior nu a mai existat. Mai am de luat de la ei salariul pe o lună, pe luna septembrie. Mi-au dat pe luna august, banii se dau cu o lună în urmă. Și mai am banii de concediu, eu n-am avut nicio zi de concediu', a continuat femeia.

„Le-am făcut plângere la ITM'

Fosta angajată susține că imediat după conflict, le-a făcut plângere celor doi la ITM. Aceasta subliniază că Oana și Alex ar avea mari probleme comportamentale.

Sunt blocată și nu am cum să iau contact cu ei. Le-am făcut plângere la ITM, mai mult de atât ce puteam să fac? Au probleme și comportamentale pentru că, până la urmă, nu așa vorbești cu angajații'., susține ea.

Oana Zăvoranu, răspuns pentru această asistentă

Oana Zăvoranu nu a ezitat și a oferit imediat un răspuns în stilul său caracteristic. Aceasta a explicat că oferă întotdeuna banii la timp și că asistentele ar trebui să meargă la muncă.

Ce să spun, ăsta e subiect național! S-au gândit ele (n.r. asistentele), altele, că ar avea de luat banii din august, din septembrie! La muncă! Oamenii serioși nu stau să se ia la bătaie cu patronii! Genul ăsta de că…. de oameni… La muncă, nu vreți să munciți niciunul. Dacă le-am oferit locuri de muncă sunt supărați!', a spus Oana Zăvoranu pentru CAN-CAN.

„Nu le las să se tragă de chiloți cu mine'

Oana Zăvoranu susține că nu știe despre ce angajată este vorba, însă declară că doar i-a amintit cu cine vorbește.

Dacă le dădeam niște hăinuțe, «Oooo, doamna Oana!» Nu știu ce i-am spus acelei asistente, tu-ți dai seama câte proaste vin? Nu știu despre cine este vorba, dar îți spun despre ele, cu siguranță că nu se tutuiesc angajații cu mine! Cu siguranță dacă mi-o fi zis Oana în loc de doamna Zăvoranu sau de doamna Oana, i-am adus aminte cu cine vorbește. Ea poate să mă acuze de ce vrea, să se ducă la Poliție sau în fața Guvernului. Deci îți dai seama, nu le las să se tragă de chiloți cu mine! E nenorocire! Din cauza mea nu merge România bine deloc. Deci pe asta am lămurit-o. Cu siguranță, nu știu despre ce troglodită este vorba', a spus soția lui Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu nu se oprește aici!

Odată pornită, Oana Zăvoranu spune lucrurilor pe nume. Aceasta se întreabă de ce angajatele nu au făcut acest scandal în urmă cu câteva luni și care e motivul pentru care sunt revoltate acum.

„Nu știu ce psihopată, ce oportunistă vrea să facă acum bâlci? Răspunsul meu e ăsta: de ce n-a făcut până acum plângerea asta dacă era neplătită?', a spus ea.

Ba mai mult decât atât, ea susține că a aflat despre asistenta care a început scandalul că și de la fostul loc de muncă ar fi plecat în aceeași manieră.

„Să vă spun ceva: am aflat și eu că această psihopată a plecat cu scandal și de la anteriorul loc de muncă! Îti dai seama că am întrebat și eu unde a mai lucrat asta? Și mi s-a spus că a plecat tot dintr-o clinică, de unde a plecat cu scandal și cu circ. Vorbesc de Vasilica, pe care voiam s-o pun coordonator pe partea de imagistică. Femeia a știut să-și ascundă foarte abil răutatea și mizeria care colcăie în ea. Tocmai, eu m-am purtat foarte frumos cu ea.', spune Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, șocată de reacția angajatelor

Oana Zăvoranu susține că angajatele care au făcut scandal întotdeauna s-au comportat foarte frumos cu ea și că are mesaje în care femeile o complimentează.

De aceea, șocul nostru, fiind vorba despre această Vasilica, a fost imens. Îmi spunea, am mesaje, «Doamna Oana, sunteți un om senzațional, sunteți o femeie puternică, luptătoare, mă regăsesc în caracterul dumneavoastră». Aaaa, acum s-a enervat, că a spus doamna Oana de una că-i troglodită!' , a adăugat Oana Zăvoranu.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter