Oana Zăvoranu, despre scandalul provocat de o fostă angajată a clinicii sale: „Dacă eram acolo, o călcam în picioare”

Publicat pe

Oana Zăvoranu, primele declarații cu privire la scandalul provocat de o fostă angajată a clinicii sale. În ultimele zile s-a tot discutat despre scandalul provocat de o fostă angajată a clinicii One Life, deținută de Oana Zăvoranu. Deși asistenta susține că Alex Ashraf ar fi agresat-o, vedeta are o altă perspectivă a situației. Aceasta a oferit primele declarații cu privire la acest subiect, felicitându-și soțul pentru modul de gestionare al problemei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu se află din nou în atenția presei! De această dată diva este implicată într-un scandal uriaș provocat de o fostă angajată a clinicii pe care o deține. Aceasta ar fi venit la spitalul Oanei pentru a-și cere drepturile salariale, însă lucrurile au degenerat. Femeia în vârstă de 47 de ani susține că soțul vedetei, Alex Ashraf ar fi agresat-o, în timp ce bărbatul consideră că el a fost victima în acea situație. Acum, actrița vine cu primele declarații cu privire la acest subiect.

Oana Zăvoranu nu a fost prezentă la clinică în momentul în care fosta angajată și-a făcut apariția. Diva susține că lucrurile ar fi stat cu totul diferit dacă în locul soțului său, se afla chiar ea.

Citește și: Scandal în clinica Oanei Zăvoranu. Alex Ashraf, primele declarații:„Eu am fost cel agresat'

Citește și: Scandalul de la clinica Oanei Zăvoranu continuă! Asistenta implicată îl acuză pe Alex Ashraf:„Mi-a băgat mâna în gât'

Citește și: De ce nu și-au botezat Antonia și Alex Velea băieții:„Mă judeca lumea. Îmi spuneau că o să ard în iad'

Citește și: Ce a pățit Oana Roman în aeroport, la întoarcerea din Cipru:„Mi-am luat la jigniri și un limbaj…'

Oana Zăvoranu, primele declarații despre scandalul provocat de o fostă angajată a clinicii sale

Oana Zăvoranu vorbește pentru prima dată despre scandalul provocat de o fostă angajată a clinicii sale. Aceasta susține că a lucrurile s-ar fi terminat mult mai rău dacă ea ar fi fost prezentă la One Life. În plus, diva își felicită soțul pentru modul în care a gestionat situația.

„Noroc că nu am fost acolo. Dacă eram acolo, o călcam în picioare. Eu nu permit ca în clinica mea cineva să ridice tonul măcar. L-am felicitat pe soțul meu pentru cum a știut să gestioneze situația. Eu nu știu ce făceam. Efectiv, când văd așa ceva, nu mai țin cont de nimic. Și dacă erau camere, dacă mergeam la Poliție după aceea, eu îmi asumam.', a spus Oana Zăvoranu pentru FANATIK.

Oana Zăvoranu: „Mă respecți, te respect'

Se pare că Oana Zăvoranu este foarte revoltată de atitudinea pe care fosta sa angajată a avut-o. Aceasta susține că întotdeuna și-a plătit angajații la timp și că ar fi vrut să o promoveze pe femeia care a provocat scandalul.

Nu există să spui că Oana Zăvoranu nu își plătește angajații. Culmea e că am vrut să o pun într-o funcție mai mare. Mi-am dat seama acum că nu mai merge treaba asta cu hai să fim o familie la serviciu. Mă respecți, te respect. Îmi muncești, te plătesc', a mai spus Oana pentru sursa citată.

„Ea era fără mască pe față într-o zonă în care se fac teste COVID-19'

Scandalul nu este singura problemă pe care Oana Zăvoranu o are cu această asistentă. Potrivit divei, femeia nu ar fi respectat regulile impuse de pandemie, iar acest lucru a deranjat-o pe vedetă.

„Avea masca pusă mai așa, fără nicio protecție. Se tăvălea pe acolo, urla. Ea era fără mască pe față într-o zonă a clinicii unde se fac teste Covid, să ne înțelegem', a mai adăugat ea.

Scandalul a fost un șoc pentru Oana Zăvoranu

Oana susține că nu s-a așteptat nicio secundă ca lucrurile să degenereze în așa fel. Aceasta susține că femeia i-ar fi dat multe mesaje de admirație de-a lungul timpului și că niciodată nu a reproșat nimic.

 „Dacă vă arăt ce mesaje îmi trimitea nenorocita asta, cum îmi spunea: ‘vai, doamna Oana, ce vă apreciez, sunteți un talisman. Păi, din 2019, până acum am fost un talisman și acum nu mai sunt bună? Cât am plătit-o și am tratat-o regește, cu bonusuri, cu atenții, a fost bine?', spune revoltată actrița.

Ce susține asistenta

Pe de altă parte, asistenta are o altă perspectivă a lucrurilor. Aceasta susține că Alex Ashraf ar fi agresat-o atunci când a venit să își ceară drepturile salariale.

„După jumătate de oră, a venit domnul Alex, fără să-mi spună «Hai, că vorbim, vino mâine sau vino joi sau îți dau banii pe 10 sau pe 15», mi-a zis «Ieși afară». I-am spus că nu vreau până când nu lămuresc situația. Atunci a înfipt mâna în brațul meu, m-a împins afară, mi-a băgat mâna în gât', este o parte a declarației oferite de asistentă pentru cancan.ro.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter