Maurice Munteanu o face să plângă pe Anda Adam, la Bravo, ai stil!: „Ai grijă cum vorbești”

Publicat pe

Maurice Munteanu o face să plângă pe Anda Adam, la Bravo, ai stil!. Așa cum cel mai probabil fanii emisiunii de la Kanal D, certurile sunt la ordinea zilei. Anda, una dintre cele mai controversatului show de la Kanal D, intra în conflict cu Maurice, unul dintre jurați, iar schimbul de replici o lasă pe artistă cu ochii în lacrimi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam a primit o replica neașteptată la jurizare din partea lui Maurice Munteanu la Bravo ai stil. Ce s-a intamplat? Se pare că artista l-a deranjat foarte tare pe jurat, care s-a decis să ia atitudine pentru a o pune la punct pe cântăreața care a reacționat așa cum nu se aștepta nimeni pentru că mulți, cel mai probabil, o consideră o persoană foarte puternică.

Maurice Munteanu o face să plângă pe Anda Adam, la Bravo, ai stil!, Ce l-a deranjat pe jurat

Se pare că Anda Adam, fosta soție a lui Sorin Nicolescu, a reușit să îl deranjeze pe Maurice Munteanu cu anumite părți din comportamentul ei.

Ajunsă în fata juratului, acesta răbufnește și îi spune că: „Aș vrea să fii foarte atenta, cu mine nu iți merge, nu sunt concurenta!”, a fost replica lui Maurice Munteanu pentru Anda Adam, la Bravo, ai stil, potrivit Kanal D.

Reacția cântăreței nu a întârziat să apară spunând că: „Nu permit nimănui să mă jignească, nici măcar vreunui jurat!”. a spus Anda Adam.

Anda Adam s-a certat cu Ruxi și Nicoleta Dragne

În ultima perioada, Anda Adam a atras mult atenția la Bravo, ai stil! Celebrities, în special concurentelor Ruxi și Nicoleta Dragne.

Cele două au avut mai mereu ceva de comentat la adresa cântăreței care subliniază de fiecare data în dialogul purtat cu cele doua că nu are nicidecum intenția de a intra într-un conflict.

De data aceasta conflictul dintre Anda Adam și Nicoleta Dragne a început atunci când artistei i s-a reproșat că nu vorbește corent în limba română.

Nicoleta Dragne: „Mie mi se pare de bun simt să știm să vorbim corect gramatical limba materna…'

Anda Adam: „Dai de înțeles că eu nu stiu să vorbesc corect românește…”

Nicoleta Dragne: „Lasă vrăjeală, data viitoare învață să spui „pe care” și nu o să iți mai zică nimeni nimic.”

Însă, de data aceasta nici Ruxi nu scapă de observațiile Madalinei Pamfile care susține că styling-urile nu sunt făcute de ea și mai ales cu cinci minute înainte de show.

Ruxi: „E o conspirație întreagă…”.

Citește și: De ce a blocat-o Anda Adam pe Raluca Dumitru pe Instagram:'Văd că sunt…'

Citește și: Ce spune Anda Adam despre căsătoria cu noul iubit:'Acum chiar mă simt completă'

Citește și: Patrizia Paglieri despre soții Natanticu, după ce eliminarea de la Asia Express

Citește și: O femeie din Iaşi, de 38 de ani, a murit de COVID-19 când era la cumpărături

Cântăreața a fost cerută în căsătorie în Cappadocia

Anda Adam își dorea de foarte mult timp să ajungă în Cappadocia. Nu și-a imaginat însă nicio secundă că aici avea să fie cerută în căsătorie. Pentru a nu vedea nimic, cei de acolo au ținut-o cu spatele, ea fiind într-un leagăm suspendat.

„Îmi doream foarte mult să ajung. Sunt pasionata de a face poze. Am stabilit asta. El a luat legătură cu fotograful de acolo. Oricum îmi propusesem să fac niste poze și împreună cu el și singura și au pus tara la cale. Mi-am făcut nebunia și la sfârșit m-au ținut cu spatele, eram pe un leagăn suspendat de o macara pentru că pozele pe care mi le doream foarte tare i le dădusem exemplu fotografului’, a continuat ea.

Iubitul ei a pregătit totul în secret

Ea nu bănuia ce surpriză avea să îi facă Yosif. Iubitul ei a pregătit imediat decorul, făcând-o pe artistă să se simtă ca într-un film. Când a văzut inelul de logodnă, blondina a fost copleșită de emoții, încât abia și-a găsit cuvintele.

„Vreau să se fluture trena să se vadă baloanele în spate și au poziționat macaraua că ei să poată aranja în spate tot acest decor, să vina el să pregătească inelul, covorul, eu fiind cu spatele nu am văzut absolut nimic. Era ceva, m-am simțit că intr-un film, un vis frumos.

Am văzut literele, inelul, m-a luat de la genunchi, nu mă mai țineau picioarele la propriu. Nu mai reușeam să înghit saliva. Mi-a pus acea întrebare minunata, mi-a pus și inelul pe mana‘, a mai declarat cântăreața.

Sursa foto Instagram/Kanal D

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter