De ce trebuie să ții cont atunci când alegi să cumperi haine de blană?

Publicat pe

Hainele confecționate din blană sunt, fără îndoială, unul dintre obiectele vestimentare care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei și care merită pe deplin investiția. Însă piața este bogată și trebuie să fii foarte atentă la calitatea acestora, astfel încât să te asiguri că investești într-un produs durabil, care să ofere un plus de rafinament fiecărei apariții.

Magazinul online de blănuri Carolina Design are o gamă variată de haine de blana, cu care nu doar că vei întoarce privirile tuturor, dar care se vor păstra în stare impecabilă generații la rând. Astfel, vei investi într-un produs care va avea nu doar o valoare materială, ci va deveni și un important obiect de colecție cu valoare sentimentală.

Și pentru că atunci când oferta este bogată, alegerea produsului potrivit pentru tine poate deveni dificilă, iată câteva criterii de care să ții cont atunci când vei alege haina de blană naturală potrivită stilului tău!

1. Calitatea blănii – pentru a te asigura că te vei bucura de alegerea făcută cât mai mult timp, cumpără haine de blană naturală Carolina Design. Cu o experiență de peste 30 de ani, Carolina Design are o gamă variată de haine de blană confecționate din piei atent selecționate, de calitate superioară. Produsele din gama Carolina Design sunt realizate din blană 100% naturală de vizon, linx, vulpe arctică, chinchilla și lista poate continua;

2. Modul de prelucrare și tăbăcire a blănurilor – procesarea primară incorectă reduce calitatea materiei prime și reduce timpul de viață al hainei tale de blană naturală. Carolina Design acordă o atenție sporită modului de prelucrare a blănurilor naturale, folosind metode eco frendly, astfel încât să te bucuri de un mediu mai curat și mai sănătos, nu doar să arăți bine;

3. Model – un criteriu deloc de neglijat atunci când vine vorba de alegerea perfectă pentru tine! Există o mulțime de modele de haine de blană naturală, însă trebuie să alegi modelul care să-ți surprindă cel mai bine personalitatea, dar care să-ți pună în valoare și atuurile fizice;

4. Silueta – atunci când alegi modelul preferat, trebuie să ții cont și de silueta ta! Ai în vedere ca modelul vizat să se potrivească tipului tău de siluetă, asta ca să te asiguri de apariții rafinate și care să-ți sublinieze punctele forte ale siluetei tale;

5. Preț – hainele de acest tip pot fi confecționate din piei întregi sau bucăți de blană cusută. Dacă alegi haine de blană din piei întregi, atunci prețul poate fi influențat de acest aspect. Un alt element care poate influența prețul este proveniența blănurilor. Spre exemplu, blana de samur este una dintre cele mai scumpe din lume. Blana de chinchilla este iar foarte costisitoare, în timp ce blana de nurcă și  cea de vulpe argintie sunt blănuri fine, ușoare, drăguțe, dar și mai accesibile ca preț.

Intră pe site și consultă oferta completă de haine de blana pusă la dispoziție de Carolina Design. Aici vei găsi modele care satisfac chiar și cele mai pretențioase cerințe, realizate din blană 100% naturală de vizon, linx, vulpe arctică, chinchilla  și lista poate continua. Iar dacă ai în minte un model de haină de blană  și nu îl găsesti pe site, nicio problemă! Contactează consilierii Carolina Design și vei avea modelul dorit, conform fotografiei pe care o vei trimite, în cel mai scurt timp posibil.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter