Anamaria Prodan, amenințată de Victor Becali: „Nu mai răspund pentru faptele mele”

Publicat pe

Anamaria Prodan, amenințată de Victor Becali. Agentul intervine în conflictul pe care Giovanni Becali îl are cu impresara. Victor Becali a reacționat, după ce impresara a spus că îl pune pe fratele său „în genunchi în fața lui Reghecampf'. Enervat la maxim vorbele pe care fosta soție a lui Reghe le-a făcut, Victor Becali i-a adresat cuvinte grele pe Anamariei Prodan în stilul care l-a consacrat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Totul a pornit de la declarațiile lui Giovanni, care anunțase că Laurențiu Reghecampf vrea să semneze cu firma sa de impresariat, după divorțul de impresară. Anamaria Prodan a făcut mai multe declarațiii controversate la adresa fratele lui Victor Becali, iar acesta din urmă nu a stat prea mult pe gânduri și a trecut la amenințări.

De ce a fost Anamaria Prodan amenințată de Victor Becali

Impresarul a fost enervat la culme atunci când a fost a sugerat faptul că Giovanni Becali ar putea ajunge la închisoare. Pentru a își apăra familia, Victor Becali a luat atitudine.

„Bătrâni suntem, obosit sunt uneori seara, puşcărie am făcut amândoi. Am fost la puşcărie, nu pot să neg evidența, nu? Dar dacă mai vorbeşte de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele. Spuneți că nu e în regulă să zic asta, dar când ea zice că ne pune în genunchi, e în regulă?

Cum ar fi dacă eu aş vorbi de familia dumneavoastră, a fiecărui jurnalist care mă critică sau nu scrie ce îmi place mie? Chiar dacă ne contrăm la anumite subiecte, există respect. Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, asta îi transmit public! Am văzut că stă la masă cu tot felul de tipi musculoşi în nişte poze, nu mă impresionează.

De la o anumită vârstă, nu mă impresionează astfel de lucruri. În plus, nu ne poate pune ea pe noi în genunchi… M-aţi văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi? Eu nu-mi aduc aminte', a declarat Victor Becali, într-o intervenție la Radio Sport Total FM.

Citește și: Ce a răspuns Anamaria Prodan la întrebarea dacă a mai avut momente de intimitate cu Reghe, în ultimele luni

Citește și: Anamaria Prodan explică motivul pentru care l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa

Citește și: Maurice Munteanu o face să plângă pe Anda Adam, la Bravo, ai stil!:

Ce a spus Anamaria Prodan la adresa familiei Becali

Impresara aflată în proces de divorț cu Reghecampf, antrenorul lui CSU Craiova, l-a amenințat pe Giovanni Becali, după ce agentul a anunțat că Reghe și-ar dori să semneze cu firma sa.

„Nu este adevărat. Sunt maimuțoi care se trezesc vorbind. Are demnitate Reghecampf, nici chiar așa…Tocmai am vorbit cu soțul meu și zâmbea: «Ana, nu e adevărat nimic. Se bagă în seamă».

Ăștia sunt genul ăla de mafioți din «Las Fierbinți». Prind și ei niște momente că sunt uitați de lume, de soartă și de viață și se bagă în seamă pe spatele altora care sunt mult prea șmecheri, Prodan și Reghecampf. Mult prea șmecheri față de ăștia care văd mult prea multe filme la televizor.

Ei cred că dacă sunt singuri în competiție și ies pe locul doi își permit să facă tot felul de golănii. Le transmit că nu mor vulturii când vor fluturii. Când mă voi întoarce în țară, îi strâng pe toți. Avocați, «neavocați», manageri, «nemanageri» și îi pun în genunchi în fața lui Reghecampf și apoi o să vedeți ce se va întâmpla', a spus Anamaria Prodan pentru GSP.ro.

Anamaria Prodan: „Dacă vorbesc eu, Giovanni se întoarce la pușcărie'

Iată ce declara Anamaria Prodan, despre același subiect, pentru ProX.

„Eu le-am transmis celor din familia Becali să-și vadă de viața lor. Dacă o singură dată mai fac mizerii și își bat joc de Reghecampf și familia mea… Dacă Reghecampf nu a spus nimic niciodată, nu înseamnă că e tâmpit.

Giovanni a văzut foarte multe filme. Să-și vadă de bătrânețea lui. Dacă vorbesc eu, se întoarce de unde a venit (n.r- pușcărie). În viața mea nu am fost atât de furioasă.

Dacă vorbește Anamaria, oasele lor rămân acolo de unde s-au întors. Am dovezi. Ioan, Victor și Gigi Becali nu există pentru mine. Nu-i cunosc. Și ei să facă la fel'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter