Ce a răspuns Anamaria Prodan la întrebarea dacă a mai avut momente de intimitate cu Reghe, în ultimele luni: "Noi am fost soț și soție cu..."

Publicat pe

Anamaria Prodan este șocată după ce a aflat că Luca, băiatul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie, are firmă din 2020 cu actuala iubită a tatălui său. Impresara susține că tânărul a mințit de frică și că el întotdeauna își ascultă tatăl pentru că, altfel, o iubește și regretă că familia a ajuns în pragul divorțului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, în presă au apărut informații potrivit cărora Luca Reghecampf și Corina, actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, au firmă împreună din noiembrie 2020. Din această afacere mai face parte și Asiana Peng, iubita lui Luca. Anamaria Prodan se simte trădată și consideră că fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie a mințit de frică.

„Eu sunt în Dubai în momentul ăsta. Băiatul meu (Luca Reghecampf, n. red.) face afaceri. Am văzut în ziare o firmă, despre care nu știam, ce-i drept… Ce ai vrea să spun? Este greu de comentat, este greu de vorbit despre așa ceva.

Nu știa nimeni despre asta. Știa doar Luca Reghecampf, băiatul cel mare, băiatul meu, cel din prima căsnicie a lui Laurențiu. Încă nu mi-a spus nimic Luca, dar Luca ascultă de tatăl lui, orbește, și e normal să fie așa. Asta e ultima pe care puteam să o văd.

Din 2020 tu să ai firma, copilul meu, să aibă firmă cu amanta tatălui, iar noi în casă, eu cu Luca Reghecampf, să plângem împreună unul în brațele celuilalt…. Și Luca să fie nevoit să mă mintă de frică, dar în același timp să încerce să îi explice tatălui cine este amanta și cum o vede el… E cumplit.

Nu am vorbit nimic cu Luca, încă, pentru că am aflat când eram în Dubai. Dar pe măsură ce trec zilele îmi este din ce în ce mai greu să înțeleg ce se întâmplă și de ce. Consider că am muncit atât de mult, ani, am dat tot ce am avut pentru soțul meu, și eu, și copiii noștri, și am creat ceva unic și sunt mândră chiar și astăzi de toate aceste lucruri. Absolut toată lumea mă oprește și îmi spune „Ana, a greșit enorm'!

Probabil nici Dumnezeu nu o să îl ierte pentru ceea ce a făcut. Nu știu dacă el se mai poate uita în oglindă astăzi, nu știu dacă el se mai poate uita vreodată în ochii copiilor sau în ochii mei', a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

„Mă gândesc dacă toată această căsnicie nu a fost din partea lui o minciună și o spoială de dragoste…'

Anamaria Prodan spune că nu a simțit că Laurențiu Reghecampf a avut o viață dublă, pentru că ea a fost ocupată să-și salveze mama. Impresara este șocată de ceea ce descoperă zi de zi despre viața ascunsă a soțului său și se întreabă dacă, vreodată, a avut sentimente sincere pentru ea.

„Este un mit că femeia simte, că femeia miroase. Eu am avut o perioadă foarte încărcată, am avut o perioadă cu mama mea pe care am încercat să o salvez și am fost plecată foarte mult timp. Dar am crezut că soțul meu înțelege lucrul ăsta, că mă susține, pentru că noi avem cam totul de la mama mea.

Și mi se pare… nedrept chiar și pentru mama mea, și pentru tatăl lui, care sunt morți și ne privesc de acolo de undeva… Și mă gândesc dacă toată această căsnicie nu a fost din partea lui o minciună și o spoială de dragoste, mi-e greu și să mă gândesc, mi-e greu să mă concentrez la ce am de făcut pentru că nu ai cum să înțelegi… Nici nu știu dacă doar cuvintele ar fi suficiente.

Când ajungi la o vârstă te gândești, la aproape 50 de ani, ai copii mari, de 22 de ani, de 21, 19, 13, și îți dorești foarte tare să îți crești nepoții, să te uiți cu mândrie la ceea ce ai făcut. Copiii tăi să fie mândri și să se mândrească cu tine… De asta spun că pentru noi e ceva cumplit”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Citește și: Cine este John, noul concurent de la Mireasa, sezonul 4.Numele lui real

Citește și: Alec Baldwin a dat primele declarații, după ce a omorât-o accidental pe colega lui:„Era prietena mea’

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan au fost acasă la fosta soție a prezentatorului TV.De ce s-au întâlnit

„15 ani de căsnicie în fața preotului”

Anamaria Prodan nu a crezut niciodată că soțul ei o înșală și că ar fi vreodată posibil să o părăsească pentru altă femeie.

„Am negat că sunt probleme între noi pentru că nu știam nimic sigur, am negat pentru că nu am crezut nimic. Pentru că l-am întrebat pe Laurențiu de fiecare dată și de fiecare dată și-a cerut iertare pentru tot și a venit acasă. El a venit acasă și am făcut nunta.

Am făcut o nuntă superbă, 15 ani de căsnicie în fața preotului, cu cununile pe cap, în fața altarului. Eu cred că nu poți să îți bați joc de Dumnezeu, de copii, și de o viață întreagă”, spune Anamaria Prodan.

„Noi am fost soț și soție cu de toate”

Întrebată dacă în ultimele luni a mai avut momente de intimitate cu Reghe, Anamaria Prodan a spus „Suntem soț și soție. Normal! Da, cum să nu? Noi am fost soț și soție cu de toate!”.

L-ar ierta Anamaria Prodan vreodată pe Reghe?

Anamaria Prodan nu crede că mai este loc de împăcare cu Reghe.

„El nu va mai veni acasă la mine pentru că știe că a greșit impardonabil. El știe că noi, familia, l-am iertat de foarte multe ori. Și i-am explicat că nu este bine, și i-am explicat că atât de greu ne-a fost să ajungem aici. Și i-am explicat cât de greu mi-a fost să mă lupt cu un om ca Pițurcă, care îl făcea bețiv, cu un Gigi Becali care spune că a furat banii familiei și a făcut business-uri altor domnișoare de genul acesta, din oraș”, a mai spus Prodanca pentru Fanatik.

„În mine este o luptă cumplită, mintea mea refuză să se uite către bărbatul Laurențiu Reghecampf de astăzi pentru că eu, în mintea mea, am avut un Laurențiu Reghecampf ca bărbat incredibil, un familist perfect, un tată perfect, un Soare! Nu știu (plânge, n. red.)”, a încheiat Anamaria Prodan.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter