Georges de la Căsătoriți pe nevăzute a refuzat plecarea pe mare pentru Cristina: „Am sperat că o să găsim o soluție”

Publicat pe

Georges de la Căsătoriți pe nevăzute a refuzat plecarea pe mare pentru a rămâne alături de Cristina. În ultimele ediții ale showului de la ProTV au existat foarte multe tensiuni. Cuplul format din Georges și Cristina a fost la un pas de despărțire. Bărbatul a primit o ofertă de muncă pentru care trebuia să stea plecat două luni pe mare. Soția sa nu a fost foarte încântată de această veste, însă într-un sfârșit, lucrurile s-au remediat, iar cei doi au rămas împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea Căsătoriți pe nevăzute aduce din ce în ce mai multe emoții în sufletele telespectatorilor. Se pare că în ediția difuzată marți au existat multe controverse între Georges și Cristina. Cuplul a fost la un pas de despărțire după ce Georges a primit o ofertă de muncă pe mare, timp de două luni. Partenera sa nu a fost prea încântată de veste, însă acesta a refuzat job-ul pentru a rămâne alături de ea.

Momentul în care Georges a intrat în apartament, Cristina a simțit un gol în stomac. Aceasta nu știa ce are partenerul său de spus, însă a fost extrem de fericită când a aflat.

Citește și: Situație neașteptată între Andra și Mihai de la Căsătoriți pe nevăzute:„Mă faci să mă simt ca un prieten. Mă îndepărtezi!'

Citește și: Cristina de la „Căsătoriți pe nevăzute', nevoită să stea două luni fără soțul ei, Georges:„Te aștepți să nu fiu ofensată!'

Citește și: Ce relație are Viviana Sposub cu fiicele lui George Burcea:„Îmi spun Vavi'

Citește și: Cum arată inelul de logodnă primit de Anda Adam.Îl ține în seif, de frică să nu fie furat

Georges de la Căsătoriți pe nevăzute a refuzat plecarea pe mare pentru a rămâne alături de Cristina

După ce Georges a primit o ofertă de muncă ce necesita deplasarea lui pe mare timp de două luni, Cristina a fost extrem de supărată. Aceasta și-a dorit să petreacă cât mai mult timp alături de soțul său, relația fiind la început. Chiar dacă își luaseră adio cu o seară în urmă, conversația avută cu specialiștii l-a făcut pe Georges să își schimbe decizia. Acesta a anunțat că va rămâne în continuare alături de soția sa.

În timp ce Cristina strângea lucrurile de la apartament, Georges a venit să îi dea vestea cea bună. La testimoniale, ea a declarat că nu se aștepta la această schimbare.

Reacția Cristinei când a aflat că soțul ei va pleca pe mare

Chiar dacă era în interes de muncă, plecarea lui Georges pe mare nu i-a picat deloc bine Cristinei. Aceasta a încercat să își păstreze calmul, însă emoțiile au copleșit-o.

„Aș zice că sunt ok, dar nu sunt. Nu mă încântă situația. Cumva, am sperat că o să găsim o soluție. Sincer, am tot sperat că o să se răzgândească, că o să se mai gândească la decizia pe care o ia. Vrei susținere din partea mea? Ce susținere să-ți dau? Să-ți zic: du-te și fă-o? Nu înțeleg motivele pentru care el are nevoie de experiența asta. Focusul tuturor ar trebui să fie pe carieră, dar de ce te-ai mai implicat în toată treaba asta? Acum mi se pare că ai tăiat-o. Și te aștepți să te susțin și să nu fiu ofensată!', a spus Cristina la Pro TV.

Sursă foto: Instagram și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter