Cristina de la „Căsătoriți pe nevăzute”, nevoită să stea două luni fără soțul ei, Georges: „Te aștepți să nu fiu ofensată!”

Publicat pe

Cristina de la „Căsătoriți pe nevăzute' va fi nevoită să stea două luni fără soțul ei, Georges. Bărbatul a primit o nouă ofertă de muncă, pe care nu vrea să o rateze. El decide să plece pe vas, deși partenera lui nu este de acord. Vizibil deranjată, ea i-a spus că nu are de ce să-l susțină, pentru că spera ca în această perioadă să se cunoască mai bine, nu să stea despărțiți. Iată ce reproșuri s-au adus!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina de la „Căsătoriți pe nevăzute' va fi nevoită să stea două luni fără soțul ei, Georges. În ediția de marți seara a emisiunii, telespectatorii PRO TV au avut parte de numeroase surprize. Georges, soțul Cristinei, a decis să plece timp de două luni, pe mare, după ce a primit o nouă ofertă de muncă. Hotărârea lui nu îi surâde deloc partenerei sale, ba chiar se arată a fi supărată pe el, izbuznind în plâns.

Cristina de la „Căsătoriți pe nevăzute', nevoită să stea două luni fără soțul ei, Georges: „Te aștepți să nu fiu ofensată!'Cristina de la „Căsătoriți pe nevăzute', nevoită să stea două luni fără soțul ei, Georges: „Te aștepți să nu fiu ofensată!'

Georges de la „Căsătoriți pe nevăzute' a pus cariera pe primul loc și a decis să accepte o nouă ofertă de muncă. Aceasta presupune ca el să fie plecat pe mare, timp de două luni, departe de soția lui. Conform libertatea.ro, el s-ar fi despărțit de Cristina. Tânăra nu se aștepta deloc ca el să fie de acord să plece de lângă ea, mai ales că și-au unit recent destinele.

Citește și: Suspans la Căsătoriți pe nevăzute de la Pro TV. Mirele i-a dat emoții miresei:„N-am cum să spun…'

Citește și: Nuntă cu remușcări la Căsătoriți pe nevăzute:”M-am panicat foarte tare!”

Citește și: Nicoleta Dragne de la Bravo, ai stil! și iubitul ei, fostul soț al Mădălinei Pamfile, s-au împăcat:„După ce am născut…'

Citește și: Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite are o nouă iubită.Prima imagine cu cei doi

Cristina de la „Căsătoriți pe nevăzute', nevoită să stea două luni fără soțul ei, Georges

Cristina de la „Căsătoriți pe nevăzute' a declarat că nu este deloc încântată de situația în care se află în prezent. Ea a sperat până în ultima clipă că soțul ei, Georges, se va răzgândit și că nu va accepta să plece pe mare. Aceasta a dat de înțeles că nu are cum să-l susțină în decizia lui, fiind mult prea supărată.

„Aș zice că sunt ok, dar nu sunt. Nu mă încântă situația. Cumva, am sperat că o să găsim o soluție. Sincer, am tot sperat că o să se răzgândească, că o să se mai gândească la decizia pe care o ia. Vrei susținere din partea mea? Ce susținere să-ți dau? Să-ți zic: du-te și fă-o?', a spus Cristina la „Căsătoriți pe nevăzute' de la Pro TV, potrivit sursei citate.

Totodată, concurenta de la „Căsătoriți pe nevăzute' a susținut că nu înțelege de ce el are nevoie de această experiență. L-a întrebat de ce s-a mai implicat în „toată treaba asta' și i-a transmis că nu are de ce să se mire de faptul că e ofensată.

„Nu înțeleg motivele pentru care el are nevoie de experiența asta. Focusul tuturor ar trebui să fie pe carieră, dar de ce te-ai mai implicat în toată treaba asta? Acum mi se pare că ai tăiat-o. Și te aștepți să te susțin și să nu fiu ofensată!', a mai transmis ea.

„Începusem să ne obișnuim unul cu celălalt'

Extrem de dezamăgită, Cristina de la „Căsătoriți pe nevăzute' a mai declarat că decizia lui nu i-a picat deloc bine, pentru că în această perioadă începuseră să se obișnuiască unul cu altul. Și-ar fi dorit ca noua oferta de muncă să nu fi existat, pentru ca să-și poată continua în liniște relația.

„Începusem să ne obișnuim unul cu celălalt și mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta, să avem toată perioada asta pentru a vedea evoluția', a mai mărturisit concurenta.

Sursă foto: Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter