Suspans la Căsătoriți pe nevăzute de la Pro TV. Mirele i-a dat emoții miresei: „N-am cum să spun…”

Publicat pe

Nuntă cu tensionată la Căsătoriți pe nevăzute de la ProTV. Ultimul cuplu format de cei patru experții show-ului matrimonial va ajunge, marți seară, în fața ofițerului de stare civilă pentru a spune, cel mai probabil, cel mai important DA din viața lor, primul pas către căsătorie. Cum toată lumea de față, bărbatul a reușit să dea emoții tututor, atunci când se așteptau mai puțin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei trei specialiști ai emisiunii de la ProTV, Oana Nicolau, psihosexolog și psihoterapeut de cuplu, Mircea Iliescu, genetician, Victor Toriani, psihoterapeut și psiholog clinician, și Taher Sonu, expert în tehnica seducției, au propus săptămâna trecută formarea unui nou cuplu: Mihai și Andra.

Nuntă plină de suspans la Căsătoriți pe nevăzute de la ProTV. Cine sunt cei doi concurenți

După ce teste de compatibilitate au fost făcute, cei patru experți au ajuns la concluzia că cei doi se potrivesc. Apoi, pregătirile de nuntă de la Căsătoriți pe Nevăzute au început.

Până la 32 de ani, Andra nu a avut parte de o relație în adevăratul sens al cuvântului și-și dorește foarte mult să-și găsească jumătatea alături de care să trăiască o dragoste adevărată.

De cealaltă parte, Mihai caută femeia care să-i fie partener într-o relație serioasă, de lungă durată așa că a ales să se înscrie la preselecțiile emisiunii de la ProTV.

Citește și: Nuntă cu remușcări la Căsătoriți pe nevăzute

Citește și: Cine va forma astăzi al treilea cuplu la Căsătoriți pe nevăzute

Citește și: Iubita lui Laurențiu Reghecampf este hărțuită pe social-media

Citește și: Silviu Prigoană nu o mai lasă pe Adriana Bahmuțeanu să-și vadă copiii

Emoțiile au pus stăpânire pe mireasă, iar mirele s-a ținut de șotii

Mihai și Andra se vor întâlni pentru prima dată la propria nuntă, în ediția de luni seară. Mireasa

„Sunt foarte agitată, scuze! Mă bucur să te cunosc', îi va spune mireasa viitorul ei soț. „E un băiat foarte drăguț, a zâmbit tot timpul!', va recunoaște Andra imediat după ce-l va cunoaște pe Mihai.

Întrebat fiind dacă acceptă să o ia de soție, Mihai a dat răspunsul într-un fel care a fost surprinzător pentru toată lumea.

„Ești superbă! N-am cum să spun… altceva decât DA!', a spus acesta ținându-o în suspans pe mireasă. Până la urmă, totul s-a terminat cu bine.

Ce este Căsătoriți pe nevăzute

Căsătoriți pe nevăzute este un reality show bazat pe știință, care oferă șansa unor oameni obișnuiți să-și întâlnească sufletul pereche. Patru specialiști vor face acest lucru posibil, prin intermediul mai multor teste de specialitate. Oana Nicolau, Mircea Iliescu, Taher Sonu și Victor Toriani sunt experții în psihologie și genetică care vor găsi persoanele compatibile dintre toți participanții.

Căsătoriți pe nevăzute este un format international, difuzat în Danemarca, Israel, SUA, Africa de Sud și alte 20 de țări. Reality show-ul este un experiment social care investighează dacă modalitățile tradiționale prin care ajungem la jumătatea perfectă sunt singura opțiune pe care o avem sau dacă între două persoane complet diferite, potrivite exclusiv de știință, poate exista și iubire.

Studiile au arătat că 40% dintre oameni repetă aceleași tipare distructive în relațiile lor de cuplu, iar dintre aceștia, 70% au declarat că doar intervenția specialiștilor și sesiunile de terapie i-au ajutat să aibă o relație mai solidă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter