E oficial! Anamaria Prodan și Reghecampf chiar divorțează: „Nu mai e cale de împăcare. Mi-a cerut să renunț la numele lui”

Publicat pe

Anamaria Prodan, noi declarații în plin divorț de Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță', acolo unde a oferit noi declarații referitoare la căsnicia ei. Aceasta a subliniat faptul că nu există nicio cale de împăcare cu actualul ei soț din cauza faptului că Anamaria Prodan nu suportă trădarea de niciun fel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a oferit noi declarații referitoare la situația în care se află! După ce soțul ei a anunțat că divorțează, diva a încercat să facă tot posibilul pentru a remedia problemele din cuplu. La scurt timp, Laurențiu Reghecampf a spus public faptul că a depus deja actele pentru divorț, lucru ce a zguduit-o pe impresară. Acum, aceasta a subliniat faptul că nu există nicio cale de împăcare.

Sexy impresara a subliniat faptul că în acest moment nu există nicio cale de împăcare între ea și Laurențiu Reghecampf. Mai mult, Anamaria Prodan susține că va divorța de antrenor atunci când va primi actele.

Citește și: Anamaria Prodan, despre iubita lui Laurențiu Reghecampf:„N-am vorbit cu ea o secundă, în viața asta

Citește și: Laurențiu Reghecampf va deveni tată.Când naște iubita lui și ce sex are bebelușul

Citește și: Cum se simte familia Gabrielei Cristea, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19:„Ne rugăm la Dumnezeu să…

Citește și: Soțul Vlăduței Lupău are un temperament agresiv.Pe cine a bătut Adrian Rus la un meci

Anamaria Prodan a aflat de divorț de la un polițist

Anamaria Prodan a declarat faptul că a aflat de divorț de la un polițist. Acesta ar fi oprit-o și ar fi întrebat-o dacă este adevărat ce se speculează în presă. Ea habar nu avea de planul soțului ei până în acel moment.

„Am învins viața, m-am născut învingătoare. Eu am aflat prima dată de divorț când conduceam, m-a oprit un polițist să-mi zică „Vai, doamna Prodan, cum s-a întâmplat așa ceva? A dat soțul dumneavoastră declarație că divorțează' și eu am spus „Nu știu, că mie nu mi-a spus, eu încă nu știu'.

Eu oricum aflu totul din presă. Eu încă nu am primit actele de divorț, probabil că trebuie să le primesc. Când am spus că va rămâne soarele nostru, așa va rămâne totdeauna, pentru că până la momentul pe care noi îl știm, noi am fost ceva unic.', a spus ea.

Anamaria Prodan, noi declarații în plin divorț de Laurențiu Reghecampf

Diva a subliniat faptul că nu există nicio șansă de împăcare între cei doi. Mai mult, aceasta susține că Laurențiu Reghecampf pe care ea îl cunoaște este acela de care s-a îndrăgostit, și nu bărbatul care a trădat-o.

„Vorbim foarte rar în ultimele săptămâni, eu consider că am spus ce am avut de spus. Va rămâne soarele nostru pentru totdeauna. Pentru mine nu mai e cale de întoarcere, de împăcare. Un om nu-și poate trăda familia și copiii. Când ți-ai pierdut familia te-ai pierdut pe tine. Urăsc trădarea mai mult decat orice. Eu pot să divorțez în 30 de secunde. Laurențiu nu mai are ce să caute lângă mine. Greșelile lui Laurențiu au fost arătate de toți prietenii mei', susține Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Nu îl cunosc pe bărbatul de astăzi'

Anamaria Prodan susține că a fost târâtă în acest scandal. Mai mult, impresara a subliniat că nu îl mai recunoaște pe Laurențiu Reghecampf de astăzi și că nu vrea să aibă astfel de cunoștințe.

„Ceea ce vedeți astăzi îmi este străin și mie. Nu știu dacă familia mea a mai fost târâtă în așa ceva. Repet, nu îl cunosc pe bărbatul de astăzi, nu vreau să am cunoștințe de așa ceva. Noi am avut o relație copii-familie extraordinară. Copiii mei au știut în orice secundă ce se întâmplă. (…) Numai în România se întâmplă asta, să facem odă pentru un soț. Eu cred că până în ziua în care acest divorț trebuia încheiat, trebuia să fie avem o prezență extraordinară ca bărbat. Eu am avut o discuție cu soțul meu în care îmi spunea că cineva a deschis niște conturi fake de Instagram, că domnișoara aceasta nu și-a dorit niciodată în presă, ceva cumplit pentru ea, și nu se știe de unde au apărut aceste poze'

„Pentru mine este o trădare fabuloasă'

Anamaria Prodan a subliniat faptul că familia lui este cea mai importantă pentru ea și că nu ar accepta niciodată un om care își trădează familia. Ea susține că inclusiv copiii ei gândesc la fel precum ea.

„Pentru mine este o trădare fabuloasă. Și pentru copiii mei. Noi așa gândim toți. Numai că sunt suflete firave, suflete puternice în viață. Noi venim pe lume de fiecare dată să reparăm ceea ce n-am reușit în alte vieți. Și alții nu reușesc niciodată. Atât.'.

„Toată dragostea mea pt el, munca mea de 16 ani pt a-l ridica pe Reghecampf s-au dus. L-am ajutat și pe partea financiara, tot, el ar fi trebuit să fie și mai puternic atașat de familie. Cum sa îmi închipui vreodată că el s-ar combina cu o astfel de fata?! Mă simt trădată, copiii se simt trădați… Nu vreau să cred că m-a trădat și de fata cu Gigi Becali. Sper sa nu fi făcut asta!', a mai spus impresara.

Anamaria Prodan: „Mi-a cerut să renunț la numele lui'

Aceasta susține faptul că tot ceea ce a fost s-a încheiat și că nu mai există posibilitatea unei împăcări. Mai mult, Anamaria Prodan a recunoscut că Laurențiu Reghecampf i-a cerut să renunțe la numele lui.

„Pentru mine nu e loc de împăcare! Umilința nu pot să o iert. Tot ce se întâmplă este jenant în primul rând pentru el, nu mai are ce căuta lângă noi. Eu eram cine eram, renunț la nume, el mi-a cerut asta. Are reguli bine scrise! Mama se întoarce în mormânt. Bebeto vine acasă și plânge… Cea mai puternică lovitura pentru mine a fost moartea părinților mei', a spus Anamria Prodan.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter