Când își botează Culiță Sterp fiul. Artistul a ales data și nașii

Publicat pe

Culiță Sterp este mai fericit ca niciodată de când a devenit tătic. Daniela Iliescu i-a îndeplinit cel mai mare vis și i-a făcut un băiețel superb. Acum, cei doi se pregătesc să-l creștineze pe micuț. Copilul are acum patru luni și botezul va fi unul cu fast și invitați pe măsură, printre care se numără și multe vedete.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Așadar, pe 21 octombrie, micuțul Milan va fi botezat în Biserica Sfântul Nicolae, din Hațeg. În ceea ce privește nașii de botez, Culiță Sterp nu a avut nevoie să caute prea mult, pentru că el și iubita lui i-au ales, din sânul marii familii Sterp.

Concret, cei care va creștina pe Milan, căci așa în cheamă pe băiețel, sunt nimeni alții decât sora cea mare a lui Culiță, și anume Ileana, împreună cu soțul ei, Daniel Aloman, potrivit Click.

Când își botează Culiță Sterp fiul. Nașii au fost aleși din familie

După cum se știe, tânăra a fost prima din familia Sterp care a devenit mămică, după ce a născut o fetiță în luna mai, iar la distanță de o lună Culiță a devenit și el părinte. Între cei doi verișori este o diferență foarte mică de vârstă.

Deocamdată, joi se pregătește de prima petrecere a a lui Milan, iar aceasta va avea loc în orașul natal, și anume Hațeg. Vor fi prezenți mulți prieteni, dar și artiști din zona muzicală, dar momentan nu există nicio informație despre lista de invitați.

Citește și: Cine este Beni, copilul crescut de familia lui Culiță Sterp

Citește și: De ce a devenit casa lui Culiță Sterp atracție turistică. Mama Geta:„Vin mulţi să-şi facă poze

Citește și: Cum și-a dat Culiță Sterp seama că fosta iubită îl înșela

Citește și: Cum se înțeleg Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, la 2 ani de la divorț:

Geta, mama lui Culiță a vorbit prima dată despre creștinarea lui Milan

Până de curând, singura informație care se cunoștea despre botezul fiului lui Culiță Sterp, fusese divulgată, încă din luna iunie, de Geta, mama artistului care a participat la Survivor.

Femeia le făcea o surpriză fanilor din mediul online și le-a spus când își va boteza artistul fiul. Conform declarațiilor ei, micuțul Milan va fi creștinat în curând, mai exact în luna octombrie.

„Culiță va boteza în octombrie’, le-a spus Mama Geta, potrivit playtech.ro.

Culiță cu banii, iar Daniela cu organizarea

Petecerea de botez a fiului lui Culiță Sterp va avea lor la un local de fițe. Artistul și iubita lui, Daniela Iliescu, și-au împărțit sarcinile în ceea ce privește importantul eveniment din viața lor: creștinarea lui Milan. Culiță Sterp se ocupă de partea financiară, iar Daniela Iliescu de partea organizatorică.

Băiatul lui a fost un copil foarte dorit, iar el a suferit mult în perioada în care se afla la filmări, la Survivor, atunci când Daniela era însărcinată. A suferit că nu a fost lângă ea. Botezul va fi la un super-local de fițe, Culiță este cu banii, iar Daniela cu organizarea, se ajută reciproc, ea organizează totul în detaliu, se gândește la toate.

Vor fi mulți artiști la botezul lui Milan, unii dintre ei cu siguranță vor și cânta, vedem ce surprize pregătește el, că e plin de surprize‘ , a mai spus prietenul lui Culiță Sterp, despre botezul fiului acestuia, pentru sursa citată anterior.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter