Cum se împarte averea dintre Anamaria Prodan și Reghe, la divorț: „Tot ce avem e de la mama mea”

Publicat pe

Anamaria Prodan a făcut noi declarații despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara a spus cum se va împărți, de fapt, averea dintre cei doi. Aceasta a susținut că el nu va lua jumătate din avere, așa cum s-a speculat. În plus, i-a adus acuzații grele, spunând că antrenorul de la Universitatea Craiova ar fi muncit pentru alții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a aflat că Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț, întrebarea ce stă pe buzele tuturor este cum vor împărți averea. Invitată la emisiunea „La Măruță' de pe Pro Tv, sexy-impresara a făcut o serie de declarații uluitoare. Aceasta a susținut că, de fapt, cunoscutul atrenor nu va lua jumătate din avere, așa cum s-a speculat în ultima vreme în presa din România. Iată cum va arăta, de fapt, partajul dintre cei doi!

Cum se împarte averea dintre Anamaria Prodan și Reghe, la divorț: „Tot ce avem e de la mama mea'Cum se împarte averea dintre Anamaria Prodan și Reghe, la divorț: „Tot ce avem e de la mama mea'

Anamaria Prodan a fost invitată astăzi la emisiunea „La Măruță', prezentată de Cătălin Măruță pe Pro Tv. Sexy-impresara a discutat despre situația controversată în care se află acum, și anume divorțul de Laurențiu Reghecampf. În privința averii lor, ea a punctat încă de la început că, de fapt, aceasta le-ar aparține copiilor.

Citește și: Anamaria Prodan vorbește despre relații, după despărțirea de Reghe:„Îmi doresc să…'

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe, în plin divorț:„A avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut'

Citește și: Catherine Zeta-Jones filmează în România. În serial joacă și George Burcea:„Priviți afară, frumosul București!'

Citește și: Silviu Prigoană nu o mai lasă pe Adriana Bahmuțeanu să-și vadă copiii:„Nicio decizie a vreunei instanțe…'

Cum se imparte averea dintre Anamaria Prodan și Reghe, la divorț

În tmpul emisiunii, Anamaria Prodan a susținut că Laurențiu Reghecampf ar fi muncit enorm pentru altcineva și nu pentru familie. Ba chiar a repetat asta de mai multe ori.

„Averea aparține copiilor Anamariei Prodan și ai lui Laurențiu. El a muncit enorm. A muncit pentru alții. A muncit pentru altcineva, nu pentru noi. (…) Toată averea noastră este moștenită de la mama', a spus Anamaria Prodan în emisiunea „La Măruță' de pe Pro Tv.

„Laurențiu trebuie să lase totul copiilor lui'

Anamaria Prodan a susținut astfel că Laurențiu Reghecampf NU va lua jumătate din avere. A spus despre antrenorul Universității Craiova că trebuie să lase totul copiilor lui și că nu ar avea nimic împreună. Totodată, impresara a declarat că banii sunt de la mama ei, regretata Ionela Prodan.

„Mă distrez că toată lumea întreabă și toată lumea vine și îmi spune: „auzi, dar știi că cineva se dădea de ceasul morții că trebuie să ia jumătate Laurențiu din avere'. Nu. Laurențiu și așa trebuie să lase totul copiilor lui, adică jumătate din… Ce să merite, dacă nu avem nimic împreună?

(…) „Se vorbeşte mult despre averea noastră. El nu are de împărţit cu mine nimic. Tot ce avem e de la mama. Eu declar oficial acum: totul e moştenit de la mama mea! Reghecampf are banii din salariul lui. Mama mea a fost o afaceristă, dincolo de faptul că a fost cântăreaţă', a mai transmis ea.

„Laurențiu va pleca din această căsnicie cu salariul de la Universitatea Craiova și o singură casă în America'

Iar asta nu e tot! Anamaria Prodan a mai susținut că Reghe ar pleca din căsnicie, după divorț, doar cu salariul de la Universitatea Craiova şi o singură casa în America.

„Laurenţiu Reghecampf pleacă din această căsnicie cu salariul de la Universitatea Craiova şi o singură casa în America. Atât! Eu sunt milionară, copiii mei, atât', a mai susținut vedeta.

Printre altele, Anamaria Prodan a declarat că ea și Reghe nu au avut contract prenupțial. Când prezentatorul TV i-a spus că-l sună, ea a spus că „nu face țigănie'.

„Tu cu Andra cum ai? Ai contract prenupțial? Nici eu n-am avut. (…) Sună-l. Vezi dacă-ți răspunde. Noi nu facem țigănie', a mai adăugat sexy-impresara.

Anamaria Prodan: „Pentru mine nu mai e cale de întoarcere'

Tot în cadrul emisiunii, Anamaria Prodan a spus că pentru ea, între ea și Reghe nu mai există cale de întoarcere. Cu toate astea, vedeta a declarat că antrenorul va rămâne mereu „Soarele' familiei.

„Vorbim foarte rar în ultimele săptămâni. Eu consider că am spus ce am avut de spus. Va rămâne Soarele nostru pentru totdeauna. Pentru mine nu mai e cale de întoarcere, de împăcare. Un om nu-și poate trăda familia și copiii. Când ți-ai pierdut familia te-ai pierdut pe tine.

Urăsc trădarea mai mult decat orice. Eu pot să divorțez în 30 de secunde. Laurențiu nu mai are ce să caute lângă mine. Greșelile lui Laurențiu au fost arătate de toți prietenii mei', a mai spus Anamaria Prodan.

„Păstrez tatuajul cu numele lui'

În plin divorț, Anamaria Prodan l-a descris pe Reghe ca fiind „un om foarte bun'. Spune că-i va mulțumi toată viața pentru copilul frumos pe care i l-a oferit și că-și dorește să vină la meciurile lui. Ba mai mult, deși s-au despărțit, sexy-impresara a anunțat că are de gând să păstreze tatuajul cu numele lui.

„El e un om foarte bun, dar e complicată situația, dacă fata asta e însărcinată… Și-a bătut joc de copiii noștri, nu putea face asta și față de ea. Eu sunt un om mult prea bun. O să îi mulțumesc toată viața pentru cel mai frumos copil pe care mi l-a oferit. El este în genunchi acum, îmi doresc să se ridice! Și să nu repete greșeala făcuta cu mine. Pentru că a patra oară ar fi…

Îmi doresc să fie mândru de copilul lui, să vină la meciurile lui, tare mult îmi doresc asta. El va rămâne mereu soțul meu, dacă ar fi să o iau de la capăt, nu aș fi schimbat nimic, păstrez tatuajul cu numele lui', a mai spus impresara, conform impact.ro.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter