Cum a cunoscut-o Bogdan Vlădău pe Gina: „Nu am crezut că o să fie vreo relație de durată”

Publicat pe

Bogdan Vlădău a renunțat la burlăcie acum câțiva ani, după ce s-a căsătorit civil cu fotomodelul Gina Chirilă, cea care i-a dăruit o fetiță anul trecut. S-au cunoscut pe rețelele sociale, și-au dat o șansă și formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbiz.

Bogdan Vlădău a spus „adio' burlăciei în vara lui 2017. S-a căsătorit civil cu fotomodelul Gina Chirilă chiar de ziua ei de naștere. Mai mult decât atât, sunt împreună de zece ani, iar fostul model recunoaște că a abordat-o primul pe Facebook. Invitat la Podcastul lui Damian Drăghici, artistul a povestit cum timpul i-a demonstrat că a ales persoana potrivită: „ea avea 18 ani, eu eram în perioada în care eram foarte nebun și nu am considerat că o să fie vreo relație de durată. Iată că au trecut 10 ani, avem o fetiță superbă care ne-a împlinit', a explicat Bogdan Vlădău.

Anul trecut, în momentul în care au adus-o de la maternitate pe fetița lor Catia Maria, artistul mărturisește că timpul s-a oprit în loc atunci când a luat-o în brațe: „am simțit cum mi s-a deschis inima în momentul ăla și a fost așa o promisiune de iubire eternă între noi doi. Și de atunci, așa e', i-a povestit lui Damian Drăghici.

Bogdan Vlădău a fost la rândul său un model de succes, care a călătorit în jurul lumii, fiind o pasiune pe care păstrat-o și acum. Prima apariție televizată a fost în 2001, când a participat la emisiunea „Vara ispitelor', iar anul 2014 i-a adus rolul de Burlac, în emisiunea cu același nume. Artistul, care cochetează și cu muzica, a mărturisit că la 33 de ani era în floarea vârstei și credea că asta înseamnă să fii fericit, atunci când te cunoaște cât mai multă lume: „întotdeauna am fost real la televizor, atât eram atunci, atât înțelegeam atunci', i-a povestit deschis lui Damian Drăghici. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter