Situație neașteptată între Andra și Mihai de la Căsătoriți pe nevăzute: „Mă faci să mă simt ca un prieten. Mă îndepărtezi!”

Publicat pe

Situație neașteptată între Andra și Mihai de la Căsătoriți pe nevăzute. În această seară de la ora 21:30 va avea loc o nouă ediție a emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute'. Ultimul cuplu format de experți va avea posibilitatea de a petrece luna de miere într-o vacanță care să îi apropie și mai mult. Într-un mod neașteptat, între Andra și Mihai va exista o situație extrem de ciudată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În ediția care va fi difuzată astăzi vor avea loc evenimente neașteptate. Deși au avut posibilitatea de a petrece o vacanță împreună, cuplul format din Andra și Mihai realizează că între ei se instalează o prietenie. Ba mai mult, femeia declară că îl aseamănă enorm pe partenerul său cu fratele ei mai mare.

Se pare că între Andra și Mihai nu este prea mult loc pentru sentimente profunde. Cei doi se simt mai mult prieteni decât îndrăgostiți, iar acest lucru cauzează probleme.

Citește și: Cristina de la „Căsătoriți pe nevăzute', nevoită să stea două luni fără soțul ei, Georges:„Te aștepți să nu fiu ofensată!'

Citește și: Suspans la Căsătoriți pe nevăzute de la Pro TV. Mirele i-a dat emoții miresei:„N-am cum să spun…'

Citește și: În plin divorț de Reghe, Anamaria Prodan se gândeste la căsătorie:„Mă voi mărita imediat'

Citește și: De ce nu se căsătorește Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu:„Nu trăim după…'

Situație neașteptată între Andra și Mihai de la Căsătoriți pe nevăzute

Andra și Mihai vor avea parte de o cină romantică, ce are ca scop apropierea celor doi. Din păcate, aceștia vor ajunge la concluzia că între ei nu există chimie și că nu au foarte multe lucruri în comun.

 „Când doi oameni stau la o masă și nu au ce să-și vorbească, n-au ce să-și spună, ceva nu e ok acolo. Primul subiect pe care l-am avut a fost acela că nu avem nimic de vorbit',  spune Mihai.

Mai mult, Andra va sublinia în nenumărate rânduri că există o asemănare foarte mare între Mihai și fratele ei, dar și între el și fostul iubit al femeii.

„Mi se pare foarte ciudată faza aceasta, să semeni foarte mult cu fratele meu și cu fostul meu prieten. E ca și cum eu stau acum la masă cu fratele meu geamăn sau cu clona fratelui meu', a mărturisit ea.

Mihai: „Mă faci să mă simt ca un prieten'

Surprins de ceea ce Andra a declarat mai devreme, Mihai nu s-a simțit precum un soț, ci mai degrabă precum un prieten.

„Deja mă faci să mă simt ca un prieten și nu știu cum o să reușesc să trec peste. Așa mă simt. Ca și cum aș fi frățiorul tău mai mare. Ești conștientă că tu cu cât stai mai mult în stadiul ăsta, nu faci decât să mă îndepărtezi.', a spus acesta.

„Am ieșit cu surorioara mea mai mică'

Mihai a subliniat ideea că nu se simte deloc de parcă ar fi căsătorit cu Andra. Mai mult, acesta susține că alături de ea se simte de parcă ar avea o soră mai mică.

„Nu că m-aș fi apropiat până acum. Senzația pe care o am acum e că am ieșit cu surioara mea mai mică, mâncăm ceva, vizităm, ne mai luăm o înghețată, îi mai povestesc una, alta, îi mai dau un sfat, se plânge toată ziua, eu încerc să o consolez. Așa mă simt, vorbesc foarte serios. M-ai dus în zona asta și să mă scoți nu e simplu!', îi va spune acesta.

Sursă foto: Libertatea și Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter