O nouă mască intră în show-ul Masked Singer România: Păunul

Publicat pe

Misterul se adâncește, o nouă mască intră în show-ul Masked Singer România: Păunul. Detectivii Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, INNA și Horia Brenciu se vor reîntâlni în această seară în cel mai secretos show de televiziune, pentru a încerca să demaște vedetele care se află în spatele misterioaselor personaje.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În această seară, o nouă mască intră în show-ul Masked Singer România: Păunul, și, ca de obicei, misiunea celor patru jurați nu va fi deloc una ușoară. O nouă serie de indicii și noi prestații muzicale vor adânci și mai tare misterul din jurul celor 7 celebrități rămase în competiție. Iar detectivii Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, INNA și Horia Brenciu vor fi puși în fața unor noi provocări.

O nouă mască intră în show-ul Masked Singer România: Păunul

Fluturele, Muma Pădurii, Lady Panda, Oul Dragonilor, Pinguinul, Șaorma și Albina reintră pe scena Masked Singer, în această seară, pentru a ține păstrat ascuns cel mai mare secret din istoria televiziunii: identitatea lor. Competiția va trece într-o altă etapă pentru că în lupta pentru marele trofeu va mai intra o mască: Păunul. Cu drepturi depline, personajul va încerca să-și securizeze locul în emisiune și să ajungă cât mai aproape de Marea Finală.

Citește și: E oficial! Survivor se va difuza la PRO TV și va fi prezentat de Daniel Pavel

Citește și: Gestul romantic prin care Radu Vâlcan a emoționat-o pe Adela Popescu: „Fără să îmi spună’

Citește și: Irina Lepa a sunat la Salvare, după ce a suferit o reacție alergică:„Ceva foarte grav…

Citește și: Ce a făcut Raluca Zenga, după ce a aflat Walter, fostul soț, are o nouă iubită.Imaginile au fost publicate pe Instagram

Citește și: Mama fetiței ucise la Arad a știut de moartea Antoniei, dar nu l-a denunțat la Poliție pe iubitul criminal.Decizia luată de autorități

Joi seară, Fluturele îi va surprinde pe detectivii Masked Singer România cu piesa pe care alege să o cânte: 'E piesa mea, Flashback!', va spune INNA. Indiciile pe care masca le va oferi vor crea și mai mult mister în jurul persoanei care și-ar putea ascunde identitatea sub costum.

'Mă bucur că nu v-am întristat săptămâna trecută cu povestea mea. Pe cât de încercată mi-a fost viața, pe atât de colorat îmi e sufletul. M-am schimbat enorm și am învățat să cad în picioare. Am învățat că oricât ai fi de tăvălit de soartă trebuie să te ridici, să te scuturi și să mergi mai departe. Sunt un fluture complet, mi-am găsit și jumătatea. Fluturii din stomac s-au activat când mi-am zărit pentru prima oară partenerul. Nu sunt o romantică, dar îmi ador soțul. Știu ce vreau de la viață și nu fac rabat de la nimic când vine vorba de familie', va spune Fluturele în această seară, la Masked Singer România.

Ce mască va pleca acasă în această săptămână, dar și cum va arăta competiția măștilor, vedem astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV.

INNA, regina incontestabilă a demascărilor

Ajutată, cu siguranță, de urechea muzicală, dar și de faptul că se cunoaște cu majoritatea artiștilor din showbiz, INNA a reușit să descopere până acum de cele mai multe ori cine se află în spatele măștilor de la Masked Singer România. Artista nu a ezitat atunci când au evoluat Antonia și alex Velea. Dacă pe artist, aflat sub masca papagalului, l-au recunoscut trei dintre jurați, pe Antonia, aflată în costumul unei pisici super sexy, a recunoscut-o doar INNA. La finalul, serii, după ce și-a dat masca jos, Antonia s-a declarat foarte impresionată de aprecierile primite din partea detectivilor.

„Am plâns sub mască, mi-ați făcut multe complimente', a spus Antonia. Pisica a creat un moment sensibil pe scena „Masked Singer România', cu piesa „Un-Break My Heart' de la Toni Braxton.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter