Mama fetiței ucise la Arad a știut de moartea Antoniei, dar nu l-a denunțat la Poliție pe iubitul criminal. Decizia luată de autorități

Publicat pe

Mama fetiței ucise la Arad a făcut o mărturie înfiorătoare. Femeia a recunoscut că știa despre moartea micuței, însă nu varianta adevărată, ci aceea spusă de iubitul ei, Florin Beniamin Crișan, cel care a omorât-o pe minoră. Deși știa despre deces, tânăra nu a mers la Poliție să-și denunțe concubinul. Iată ce se va întâmpla cu ea! De ce nu poate fi pusă sub acuzare?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama fetiței ucise la Arad a cutremurat întreaga țară printr-o mărturisire înfiorătoare. Femeia le-a povestit procurorilor, în cadrul audierilor, că a știut că fiica ei a murit, însă a crezut varianta spusă de iubitul ei. Concubinul a minițit-o și a susținut că micuța ar fi căzut în baie accidental, iar de teamă, i-a dus trupul neînsuflețit pe un teren viran.

Iubitul femeii, Florin Beniamin Crișan, o avea în grijă pe micuța Antonia cât timp mama ei era în spital pentru a naște al treilea copil. Inițial, acesta i-a spus mamei fetiței că se joacă prin vecini, iar ulterior i-a spus o variantă inventată, că fata ar fi căzut în baie, iar el de frică ar fi dus-o pe un teren viran.

Citește și: Patrizia și Francesco Paglieri, eliminați de la Asia Express.„Ne bucurăm că am ajuns până aici'

Citește și: Cum se simte Valentina Pelinel, după ce a fost operată la picior:„Am reușit să elimin o cârjă'

Citește și: Ce a învățat Paula Chirilă despre bărbați, la 4 ani de la divorț:„Dacă s-a dus de lângă mine…'

Citește și: Adevărul despre problemele de sănătate pe care le are Gabriel Cotabiță:„De 5 ani mi se tot întâmplă, de când am stat în comă'

Mama fetiței ucise la Arad a știut de moartea Antoniei, dar nu l-a denunțat la Poliție pe iubitul criminal

Potrivit procurorilor, mama fetiței ucisă la Arad a crezut varianta inventată de concubinul criminal. Deși știa de moartea Antoniei, nu l-a denunțat la Poliție pe bărbatul cu care a avut o relație.

Mama fetiței a știut despre decesul copilei, dar a știut varianta spusă de concubin, cea cu accidentul din baie.

El i-a zis inițial că fetița se joacă prin vecini, apoi i-a spus varianta pe care a gândit-o el, înainte ca mama fetei să vină acasă, în sensul că fetița a căzut în baie, iar el s-a speriat, și intrând în panică a dus copila pe un teren viran. Mama fetei a crezut această variantă', a declarat, Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, pentru gândul.ro.

Decizia luată de autorități

Cu toate că aflase că fetița ei a murit, al cărei cadavru era aruncat pe un teren viran, mama ei nu a anunțat Poliția. Conform procurorilor, la acest moment, femeia nu e pusă sub acuzare, pentru că „infracțiunea de nedenunțare nu se pedepsește cu referire la membri de familie'. Ea urmează să fie audiată în cursul acestei săptămâni.

„La acest moment, ea nu este pusă sub acuzare, pentru că infracțiunea de nedenunțare nu se pedepsește cu referire la membri de familie, deci este o cauză de impunitate. Va mai fi audiată în cursul acestei săptămâni', a adăugat procurorul Ruxandra Tarcea, conform aceleiași surse.

Gândul.ro mai notează că surse din cadrul anchetei au menționat că Florin Beniamin Crișan ar fi avut o reacție impulsivă și necontrolată față de minoră. El ar fi lovit-o pe Antonia cu capul de peretele holului. Bărbatul a fost reținut de polițiști marti dimineață, iar la scurt timp a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Oamenii legii l-au ridicat din pat pe bărbatul de 23 de ani, după ce fetița omorâtă la Arad a fost identificată de o persoană. A reușit să o recunoască pe baza portretului-robot realizat de anchetatori. Vă amintim că trupul ei neînsuflețit a fost descoperit pe un teren aflat lângă cimitirul din cartierul Bujac.

Criminalul și-a recunoscut fapta îngrozitoare

Concubinul mamei fetițe ucise la Arad și-a recunoscut fapta. Motivul pentru care el a omorât-o pe cea mică este unul șocant. Bărbatul le-a spus procurorilor că micuța ar fi fost agitată și că avea mereu chef de joacă, lucru ce l-a enervat. Într-un acces de furie, el ar fi dat-o cu capul de perete.

Când a constatat că Antonia nu mai respira, Florin Beniamin Crișan ar fi încercat să o resusciteze. Acesta ar fi dezbrăcat-o pentru a o spăla, însă când a văzut că nu-și mai revine, i-ar fi băgat trupul într-o valiză și ar fi dus-o cu un taxi într-o zonă cunoscută de el. Ajuns la destinație, el s-ar fi folosit de două sticle de acetonă pentru a o incendia, iar apoi s-au fi întors cu un alt taxi acasă.

Mesajul Poliției Române, după ce l-a identificat pe criminal

Imediat după ce principalul suspect a fost stabilit în cazul crimei, marți dimineață, polițiștii au descins în locuința unde a avut loc fapta înfiorătoare. Oamenii legii au transmis că e greu de înțeles cum de cineva care comite o astfel de faptă să mai poată dormi liniștit.

„Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri. Acum, să răspundă pentru faptele lui!', e mesajul scris Poliția Română pe Facebook.

Sursă foto: Facebook, captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter